Safet Sušić - Pape

harry_90
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harry_90 » 17 nov 2010, 15:34

amho je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
amho je napisao/la:navijaca i sile... ne pase nam selektor i odmah necemo gledat' drzavni tim... svaka cast...
Ko je to rekao da nece gledat mec ?
procitaj postove s prethodne strane... ima ih prilicno...
Pa sta ako nece gledat,njihov problem,ko nam sjedi na klupi i kako vodi repku dobro je da neko hoce gledat ;) volio bih da dobijemo mec,al bice tesko,ako izgubimo carobnjak ako ne podnese ostavku stvarno nema obraza.
Cartman je napisao/la:Odlicno si ih opisao, Harry. Razumjem kako zlatna kanta i njemu slicni mogu podrzavat ovog grobara BH reprezentacije, ali ne znam kako pametni ljudi kao Rino mogu sljepo pratit Pusica. Sljedbenici su mu vjerni ko SS Hitleru.

PS: Samo jedan Safet je bosanski heroj!

Ja uzivam ih gledat,kako brane carobnjaka,jos uz to ne znaju odgovorit argumentima,kako bi oborili moju rijec,vec idu na uvrede :lol: i uvjek je tu neko drugi krivac,samo on nije,ljubi ga majka.Tuga i zalost od kako je on na klupi nacionalnog tima,nema vise euforije,igraci ko da spavaju,on daje intervju i ide famozna rijec nismo imali srece i ostale poznate recenice,da ih ne nabrajam,i pred svaki mec pravi neke kombinacije :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 17 nov 2010, 15:41

jao ali ima dosadnih malisana na ovom forumu. ovaj hary prednjaci u tome. ljubi ga majkara. :lol:
ko kakva papiga ponavlja jedno te isto, haj promjeni plocu, ziv bio.
igraci igraju, ja ne vidjeh od tebe nit jednu kritiku upucenu njima. naucio napamet nesto sto je cuo od starije raje pa mlati ovde ko maksim po diviziji. cuj ako izgubi treba dati otkaz, hahaha. ili ovaj sto rece da cemo primiti najmanje 5 komada. e moja djeco, kako ste napaljeni.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 17 nov 2010, 15:43

Svi pljuvaci, kako vaas nije stid, idite onda i navijajte za Srbiju ili Hrvatsku, a možda i Albaniju :roll:

Nemate vi pojma o fudbalu
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 17 nov 2010, 15:47

armando je napisao/la:jao ali ima dosadnih malisana na ovom forumu. ovaj hary prednjaci u tome. ljubi ga majkara. :lol:
ko kakva papiga ponavlja jedno te isto, haj promjeni plocu, ziv bio.
igraci igraju, ja ne vidjeh od tebe nit jednu kritiku upucenu njima. naucio napamet nesto sto je cuo od starije raje pa mlati ovde ko maksim po diviziji. cuj ako izgubi treba dati otkaz, hahaha. ili ovaj sto rece da cemo primiti najmanje 5 komada. e moja djeco, kako ste napaljeni.
Ja licno navijam da reprezentacija veceras izgubi, ako bi se uz pomoc toga rjesili susica.
KB-TM87 je napisao/la:Svi pljuvaci, kako vaas nije stid, idite onda i navijajte za Srbiju ili Hrvatsku, a možda i Albaniju :roll:

Kakvo pljuvanje, kad malo bolje skontas, ovi sto brane susica su ustvari protiv ove reprezentacije :shock:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 nov 2010, 15:47

Treneri ne posjeduju čarobnu kutiju. Ogledalo trenerskog rada je način na koji igra momčad. Sve ostalo je u drugom planu.
Ukoliko momčad izgubi, kriv sam ja, jer svoje ideje nisam prenio na igrače na odgovarajući način. Igrač nikada ne može biti kriv ako nije dobro shvatio upute svog trenera. Za to je uvijek kriv trener – nastavio je 39-godišnji Josep Guardiola.
Valjda i Guardiola ima pravo na riječ. Ako jedan trener govori ko je odgovoran za sve, onda...

Što se tiče današnjeg meča, već sam rekao. Bitno je da naši odigraju utakmicu kako najbolje znaju i umiju. Rezultat je, barem za mene, u drugom planu; bitnija mi je postavka, požrtvovnost, kombinatorika, zalaganje...Eh, ako se to desi, rezultat sigurno neće izostati. Također, umirem od nestrpljenja da vidim kako će izgledati naši debitanti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 17 nov 2010, 15:49

U čemu je poenta ako se Safet otjera ? Čim je došao na kormilo, znči prije ijedne utakmice odma je počela neka antipatija. To će bit bolje ako dođe Barbarez :lol: :roll: Da nije smiješno bilo bi žalosno, a vjerujem bi da i nakon nekog njegovog kiksa bi opet počelo pljuvanje, vama je najbolje zabraniti komentare na ovoj temi i uopće temi o BH fudbalu, jer samo doprinosite stvaranju negativne energije.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 17 nov 2010, 15:52

MOZAK je napisao/la: Ja licno navijam da reprezentacija veceras izgubi, ako bi se uz pomoc toga rjesili susica.
koga predlazes za slijedeceg selektora? nije vam ciro valjo, ne valja sajko...ko je dobitna kombinacija? da nije barba, pa da i njega nakon par lose odigranih utakmica ispljujete ko poslednje pseto.
pamet u glavu i navijaj za nas, jer se susica neces lako rijesiti. :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 nov 2010, 15:56

KB-TM87 je napisao/la:Svi pljuvaci, kako vaas nije stid, idite onda i navijajte za Srbiju ili Hrvatsku, a možda i Albaniju :roll:

hahahahhahhahahha cuj ovog..jos jedan biser..cuj nemamo pojma o fudbalu ako smo protiv carobnjaka,daj ba nemoj se izvaljivat svega ti,cuj navijajte za Srbiju itd. pa vidi se ko nema pojma o fudbalu,tj.branioci carobnjaka,rezultata i igre nema,a vi ga jos branite ccc.. bolje da repka ne ode na neko takmicenje,al neka je Susic tu,to je najbitnije :lol:

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 17 nov 2010, 15:58

KB-TM87 je napisao/la:U čemu je poenta ako se Safet otjera ? Čim je došao na kormilo, znči prije ijedne utakmice odma je počela neka antipatija. To će bit bolje ako dođe Barbarez :lol: :roll: Da nije smiješno bilo bi žalosno, a vjerujem bi da i nakon nekog njegovog kiksa bi opet počelo pljuvanje, vama je najbolje zabraniti komentare na ovoj temi i uopće temi o BH fudbalu, jer samo doprinosite stvaranju negativne energije.
Poenta je u tome sto safet ima neku vrstu energije, nesto suprotno od onog torabija ;)
armando je napisao/la:
MOZAK je napisao/la: Ja licno navijam da reprezentacija veceras izgubi, ako bi se uz pomoc toga rjesili susica.
koga predlazes za slijedeceg selektora? nije vam ciro valjo, ne valja sajko...ko je dobitna kombinacija? da nije barba, pa da i njega nakon par lose odigranih utakmica ispljujete ko poslednje pseto.
pamet u glavu i navijaj za nas, jer se susica neces lako rijesiti. :mrgreen:
Ja sam ciromanijak, kome ciro nije valjo, taj danas podrzava susica (vecinom).
Cuj koga bi ja doveo, ko da se ja pitam :shock:
Nek se dovede strucnjak, a ne amater, a kada smo vec kod barbareza..on bi davno dao ostavku da ima ovakve rezultate..siguran sam.
Navijat cu da safet ode :mrgreen:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 17 nov 2010, 15:58

harry_90 je napisao/la:

hahahahhahhahahha cuj ovog..jos jedan biser..cuj nemamo pojma o fudbalu ako smo protiv carobnjaka,daj ba nemoj se izvaljivat svega ti,cuj navijajte za Srbiju itd. pa vidi se ko nema pojma o fudbalu,tj.branioci carobnjaka,rezultata i igre nema,a vi ga jos branite ccc.. bolje da repka ne ode na neko takmicenje,al neka je Susic tu,to je najbitnije :lol:
Koji si ti mozak ...

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 17 nov 2010, 15:58

SUSICA ZA PREDSJEDNIKA !!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :lol:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 nov 2010, 16:03

KB-TM87 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:

Koji si ti mozak ...
:lol: koji si ti pacenik

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 17 nov 2010, 16:06

harry_90 je napisao/la: :lol: koji si ti pacenik
vece dosade u zivotu nisam sreo po nekim forumima. idi bola ganjaj baje, skine se vise, susica ti. :D

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 17 nov 2010, 16:09

armando je napisao/la:
vece dosade u zivotu nisam sreo po nekim forumima. idi bola ganjaj baje, skine se vise, susica ti. :D
Sto je covjek dosadan, jel zato sto je u pravu, sto ima toliko argumenata za razliku od vas?
Ja covjeka podrzavam, govori realno, kriticki, kakav pravi navijac treba da bude.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 nov 2010, 16:09

T-MAC je napisao/la:SUSICA ZA PREDSJEDNIKA !!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :lol:
Ma neka bude predsjednik cega god hoce, samo da ne bude selektor nase repke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 nov 2010, 16:10

armando je napisao/la:
evo ga jos jedan..jesil ti onaj sto uci druge kako se pise,a ti sam grijesis :lol: jbg sta ces,navikni se.. ne znam sto sam dosada,sto ne podrzavam Susica jel,ne vidim po cemu sam dosadan,sa mnom je uvjek zanimljivo :lol:

EDIT:Dosadan sam tebi i slicnima,jer dajem argumente na sve vase odgovore,a vi na moje nemate i time vas ubijam,pa ne znate sta cete vise da kazete pa pocnete vrijedjat i nazivat dosadnima.Boli vas sto sam upravu za Susica,a vi u nedostatku rijeci samo vrijedjate i hvatate se Cire i cirkusa, prodajete price o nekom redu,a koliko vidimo pravi teferic u Slovackoj,eee taj red velikog carobnjaka :mrgreen:
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 17 nov 2010, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 17 nov 2010, 16:10

kako ovi sto brane susica PAPKA imaju hrabrosti da kazu nekom da nema pojma o fudbalu, ili da treba da navija za Srbiju, Hrvatsku, pa debili sta je to Susic dobrog donio reprezentaciji, nemamo igru, igraci pocinju polako da se ne javljaju pozivu ovom velikom srucnjaku :) i ko zna sta vec, dobar je Papak al onim u savezu i dok bude takav bice i selektor nazalost :?
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 17 nov 2010, 16:14

I da Barbarez dodje,rezultati ce biti isti ako ne i gori...zar ne?
You'll never walk alone.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 17 nov 2010, 16:15

aguero88_ je napisao/la:kako ovi sto brane susica PAPKA imaju hrabrosti da kazu nekom da nema pojma o fudbalu, ili da treba da navija za Srbiju, Hrvatsku, pa debili sta je to Susic dobrog donio reprezentaciji, nemamo igru, igraci pocinju polako da se ne javljaju pozivu ovom velikom srucnjaku :) i ko zna sta vec, dobar je Papak al onim u savezu i dok bude takav bice i selektor nazalost :?
Nek vam je bio dobar Ćiromuljator ...

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 17 nov 2010, 16:15

MOZAK je napisao/la: Sto je covjek dosadan, jel zato sto je u pravu, sto ima toliko argumenata za razliku od vas?
Ja covjeka podrzavam, govori realno, kriticki, kakav pravi navijac treba da bude.
dosadan je iz tog razloga sto je ko proljev. :twisted:
kad god navratim na forum on jedno te isto brabonja...strucnjak, takticar, mlohavi, dzaba uzima pare, ne radi nista, nema pojma, teleci pogled.....
ok, moze biti da je nesto od ovoga istina, ali zar to mora ponavljati u 1000 postova. samo iritira raju.
ima ovde dosta kriticara lika i djela safeta susica, ali daleko pristojniji, sa vise duha, sarma, iznose svoje nezadovoljstvo dosadasnjim radom naseg selektora.
a ovaj.... :roll: kriticar, a lopte nije sutno na zelenom terenu. :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: juka55 i 4 gosta.