FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 16 nov 2010, 10:26

Dirk znam ja šta si ti konto ali onaj iz Maglaja ili Zenice ili čak i iz Sarajeva ne konta. U dure je idi slavi ŽIVIO! ;) :D
Sarajevo ljubavi moja!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 16 nov 2010, 10:28

sekac je napisao/la:PADOBRANAC zamolio sam te lijepo da ne smaraš za Bajram nisam rekao da ovi ne kradu ili neče krasti ali sam za promjene .A na kraju krajeva šta če ukrasti od onog što nema feninga,pa kad toliko znaš zar ne kontaš da su ovi lopovi žvaljak and co pokrali sve i srozali su klub na te grane da je od naše svetinje ostalo samo ime e još to i kraj, ali mi to ne damo i nikad nečemo dati vratit ćemo se mi je r mi smo ti j....o vam mame A poruka tebi ako nastaviš smarati ideš ignore kao kralj je mrtav jer ne želim da kvarim praznik ni sebi a posebno drugim navijačima.ŽIVIO i lijepo se provedi ako slaviš!

e to je fora,samo ako se ne misli isto...nisi naveo koji su to stanove dobili?
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 nov 2010, 11:22

E ovaj padobranac i za Bajram baca lovacke :roll:

slika
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 16 nov 2010, 11:29

isao sam juce do svog rodjaka,inace predsjednika skupstine fk sarajevo,dr hadzimuratovica,i dok smo razgovarali,svrati blekic do njega,nesto mu je zena bolesna i lezi u bolnici.zajebajem ih obojicu sto se niste raspali prije derbija,nego nam bezveze 2 boda skinuste.stvarno mi je lik antipatican,ali juce kada sam stajao sa njima,i nisam osjecao neku dozu odbojnosti,ocito je da su ti njegovi istupi bili djelo njegove manipulacije i zelje za senzacijama.stanje je bilo tesko i on je svjestan bio da samo tako moze podici atmosferu.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 nov 2010, 11:34

Bajram serif mubarek olsun !
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 16 nov 2010, 12:02

barbarez je napisao/la:isao sam juce do svog rodjaka,inace predsjednika skupstine fk sarajevo,dr hadzimuratovica,i dok smo razgovarali,svrati blekic do njega,nesto mu je zena bolesna i lezi u bolnici.zajebajem ih obojicu sto se niste raspali prije derbija,nego nam bezveze 2 boda skinuste.stvarno mi je lik antipatican,ali juce kada sam stajao sa njima,i nisam osjecao neku dozu odbojnosti,ocito je da su ti njegovi istupi bili djelo njegove manipulacije i zelje za senzacijama.stanje je bilo tesko i on je svjestan bio da samo tako moze podici atmosferu.
Ako mislis da smo samo radi Blekica odigrali sa vama 0-0...grdno se varas.
Svi do jednog su dali 200% od sebe a vi bili takvi mlitavi da se igralo do Sudnjeg dana , ne bi ga zabili !
Tako , sa njim ili bez njega X :lol:

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 16 nov 2010, 12:17

Momci, vase je da navijate i pjevate. Jace nego ikada..Igraci i uprave prolaze, samo navijaci ostaju..Pogledajte samo Cigane. Ok je mrznja i sve to ali ljudi imaju najteze sezone u istoriji a njih (nas) nikad vise. I mislim da nije tako, mozda bi Zvezda bila samo istorija. Znaci, bez ikakvih zlih namjera, moje misljenje je da trebate biti slozni, pjevati najjace sto mozete, da svi vide koga hoce da zajebavaju...Samo hrabro i puno srece :!:
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 16 nov 2010, 16:48

Grad je nas DS je napisao/la:Momci, vase je da navijate i pjevate. Jace nego ikada..Igraci i uprave prolaze, samo navijaci ostaju..Pogledajte samo Cigane. Ok je mrznja i sve to ali ljudi imaju najteze sezone u istoriji a njih (nas) nikad vise. I mislim da nije tako, mozda bi Zvezda bila samo istorija. Znaci, bez ikakvih zlih namjera, moje misljenje je da trebate biti slozni, pjevati najjace sto mozete, da svi vide koga hoce da zajebavaju...Samo hrabro i puno srece :!:
ok..sve to stoji da je nas posao da navijamo..al porediti zvezdu sa sarajevom je stvarno smesno..pa cela srbija stoji iza zvezde i partizana..kao i u hrvatskoj dinamo i hajduk

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 17 nov 2010, 08:42

Ne poredim ja Zvezdu ni sa kim, daleko bilo ;) Samo navodim primjer sta se moze postici i u kojem pravcu vi treba da djelujete (moje misljenje)...Sretno
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 17 nov 2010, 10:56

Kad dodje Sudnji Dan , kad dusa napusti tijelo
Bog ce da nam kaze da krepo je Zeljo,
na taj dan sve plave boje se gase a ostat ce BORDO
da lijepi Dzenet krase !!!

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 17 nov 2010, 11:36

FCS-FCS je napisao/la:Kad dodje Sudnji Dan , kad dusa napusti tijelo
Bog ce da nam kaze da krepo je Zeljo,
na taj dan sve plave boje se gase a ostat ce BORDO
da lijepi Dzenet krase !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 17 nov 2010, 12:12

Grad je nas DS je napisao/la:Ne poredim ja Zvezdu ni sa kim, daleko bilo ;) Samo navodim primjer sta se moze postici i u kojem pravcu vi treba da djelujete (moje misljenje)...Sretno
mozemo ja i ti dva dana pricati tako..al dzaba..bosnjak ti je cudo

HZ1982
Kontakt:

Post Postao/la HZ1982 » 17 nov 2010, 14:20

HZ_ilidzaa je napisao/la:O kakvim zaostalim platama Mirza prica... Sve pise crno na bijelo ...svaka plata i premija je isplacena svakom igracu...
slika
slika

dva razlicita potpisa iste osobe?????????????????????????????

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 17 nov 2010, 15:29

Nista lakse , dokazati jel jedan od potpisa falsifikat. Vjestak, grafoloske struke (kosta oko milju po jednom vjestacenju) i u roku 2 dana imas rezultat koji je validan i na sudu.
Ma hebo ba vise sve ovo. Zna se vrlo dobro KO i STA i koliko zadnjih godina krade , stima papire i ostalo .Daj ba da se zalaze skupstina i da pocnemo rijesavati stvari
Obzirom da je ova garnitura tek 4 mjeseca na vlasti u klubu mislim da im se ima u nekim stvarima "pero odbiti" ali je to toliko marginalno u odnosu na bica koja zadnjih 10 ili 12 god zare i pale tj rade sta i kako hoce !Ali , bez obzira,ako se dokaze bilo koji njihov aferim sve sto mozemo uraiti je da im prihvatimo ostavke. U ovoj drzavi nema odgovornosti za bilo sta i ostavka ili smjenjivanje dodje kao kazna sto je u najmanju ruku smijesno i jadno !!!
Znaci POD HITNO zakazivanje skupstine pa sve ostalo

borbadokraja
Kontakt:

Post Postao/la borbadokraja » 17 nov 2010, 16:17

FCS-FCS je napisao/la:Nista lakse , dokazati jel jedan od potpisa falsifikat. Vjestak, grafoloske struke (kosta oko milju po jednom vjestacenju) i u roku 2 dana imas rezultat koji je validan i na sudu.
Ma hebo ba vise sve ovo. Zna se vrlo dobro KO i STA i koliko zadnjih godina krade , stima papire i ostalo .Daj ba da se zalaze skupstina i da pocnemo rijesavati stvari
Obzirom da je ova garnitura tek 4 mjeseca na vlasti u klubu mislim da im se ima u nekim stvarima "pero odbiti" ali je to toliko marginalno u odnosu na bica koja zadnjih 10 ili 12 god zare i pale tj rade sta i kako hoce !Ali , bez obzira,ako se dokaze bilo koji njihov aferim sve sto mozemo uraiti je da im prihvatimo ostavke. U ovoj drzavi nema odgovornosti za bilo sta i ostavka ili smjenjivanje dodje kao kazna sto je u najmanju ruku smijesno i jadno !!!
Znaci POD HITNO zakazivanje skupstine pa sve ostalo
zavisi pod kojim uslovima sazivanje skupstine, ako baljak i co budu sazivali, budi uvjeren da ce to biti na jaranskoj osnovi bez ikakvih jasnih kriterija ko bi trebao prisustvovati toj skupstini, docim ako se skupstina sazove, kako bi bilo logicno, na nacin da svi clanovi kluba budu pozvani, onda su tim metiljima dani konacno odbrojani. uglavnom, najvazniju ulogu u narednom periodu ce imati dr. Adnan Hadzimuratovic kao predsjednik skupstine.

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 17 nov 2010, 16:38

nema više avatara sa Belkićevim likom,zašto? To je vizonar i spasitelj Fk Sarajeva. Ne bih htio da provociram,ali kad je belikić došao ja sam ima svađu sa nekim forumašima oko Belkića,Ja govorio da on i nije tako OK.kao što se predstavlja,a onda su me svi napali. Izvinite morao sam da napišem.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 17 nov 2010, 16:40

r_emir je napisao/la:nema više avatara sa Belkićevim likom,zašto? To je vizonar i spasitelj Fk Sarajeva. Ne bih htio da provociram,ali kad je belikić došao ja sam ima svađu sa nekim forumašima oko Belkića,Ja govorio da on i nije tako OK.kao što se predstavlja,a onda su me svi napali. Izvinite morao sam da napišem.

odveli ga kuci koliko je bio dobar :D :D :D
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 17 nov 2010, 16:41

r_emir je napisao/la:nema više avatara sa Belkićevim likom,zašto? To je vizonar i spasitelj Fk Sarajeva. Ne bih htio da provociram,ali kad je belikić došao ja sam ima svađu sa nekim forumašima oko Belkića,Ja govorio da on i nije tako OK.kao što se predstavlja,a onda su me svi napali. Izvinite morao sam da napišem.
Ko je Belkić :?:
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 17 nov 2010, 16:43

Napoli je napisao/la:
sad ce te napast zato sto si ovo napiso...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 17 nov 2010, 16:45

nick je napisao/la:
Napoli je napisao/la:
sad ce te napast zato sto si ovo napiso...
Nadam se da neće samo sam znatiželjan.Od Belkića znam onog Beriza al ne kontam kakve veze ima sa Sarajevom :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: riki46 i 13 gostiju.