Samo da bude pošteno suđenje u našu pobjedu nesumnjam.drinamen je napisao/la:Mi nismo Široki pa da vas pustimoSamo ZRINJA je napisao/la:Čestitke na bodu protiv Sarajeva.
PS:U subotu dolazimo po 3 boda
Vidimo se u subotuuu.

Samo da bude pošteno suđenje u našu pobjedu nesumnjam.drinamen je napisao/la:Mi nismo Široki pa da vas pustimoSamo ZRINJA je napisao/la:Čestitke na bodu protiv Sarajeva.
Da danas je baš bilo poštenoSamo ZRINJA je napisao/la:Samo da bude pošteno suđenje u našu pobjedu nesumnjam.drinamen je napisao/la:Mi nismo Široki pa da vas pustimoSamo ZRINJA je napisao/la:Čestitke na bodu protiv Sarajeva.
Vidimo se u subotuuu.
Brate hvala na cestitkama,cestitamo i mi vama titulu.A osvojiti bod u utakmici gdje smo igrali s drugim timom protiv Sarajeva je uspjeh.Isto tako cujem pitare koji kazu da je Drina najgora,ok al ako je ta najgora bez pola tima odnijela bodove,to vise govori o njima.Dule 078 je napisao/la:Joooj,steta sto im ne uzeste sva tri,sekunde su falile...
drinamen je napisao/la:
Da danas je baš bilo pošteno
Posto znam mnogo ljudi iz uprave Zrinjskog a i iz Sirokog Brijega utakmica ti moj druze nije bila namjestena kao sto tvoje lazne izjave upucuju na to!Da je 29 . kolo i da se bojimo jake Drine vjeruj mi da bi se kao braca hrvati i dogovorili ali ovo je tek 15 kolo tako da nije bilo potrebno namjestati!drinin vuk je napisao/la:Brate hvala na cestitkama,cestitamo i mi vama titulu.A osvojiti bod u utakmici gdje smo igrali s drugim timom protiv Sarajeva je uspjeh.Isto tako cujem pitare koji kazu da je Drina najgora,ok al ako je ta najgora bez pola tima odnijela bodove,to vise govori o njima.Dule 078 je napisao/la:Joooj,steta sto im ne uzeste sva tri,sekunde su falile...
Onda ona tekma zrinjski-siroki prodana nazalost,nista cudno,samo mi je koomentator neozbiljan kaze najbolja tekma,tekma u kojoj igraci sirokog primaju golove posle kojih svi na isti nacin ko fol zale,kakva gluma.....jbs ti ovu ligu,vazno je da smo mi ekipa sa obrazom pa makar i igrali ligu RS jer jbg sto se tice posjete ona nista Drini nije donijela
Slobodno se javi kad dođeš. Ako suđenje bude pošteno i vi pobijedite ja ću vam prvi čestitati.Samo ZRINJA je napisao/la:drinamen je napisao/la:
Da danas je baš bilo pošteno![]()
![]()
![]()
![]()
E jado, vratiti ćete se vi odakle ste i došli.Trebate biti ponosni što vam mi dolazimo u grad.![]()
I da sve će se saznati uskoro,tako da je nepotrebno da se više javljam.
Javit ću se nakon tekme da mi čestitate.![]()
Pozz
Da ste vi juče izgubili našli bi se u vrlo neugodnoj situaciji i poslije utakmice u Zvorniku bi ste čak mogli zasjesti na zadnje mjesto. Vrlo zanimljivo kako juče dadoste 4 gola. Možda vi niste njima platila ali se jeste dogovorili. Kao što je već godinama poznato koliko su "poštene" vaše utakmice sa Leotarom.HSKZM je napisao/la:Posto znam mnogo ljudi iz uprave Zrinjskog a i iz Sirokog Brijega utakmica ti moj druze nije bila namjestena kao sto tvoje lazne izjave upucuju na to!Da je 29 . kolo i da se bojimo jake Drine vjeruj mi da bi se kao braca hrvati i dogovorili ali ovo je tek 15 kolo tako da nije bilo potrebno namjestati!drinin vuk je napisao/la:Brate hvala na cestitkama,cestitamo i mi vama titulu.A osvojiti bod u utakmici gdje smo igrali s drugim timom protiv Sarajeva je uspjeh.Isto tako cujem pitare koji kazu da je Drina najgora,ok al ako je ta najgora bez pola tima odnijela bodove,to vise govori o njima.Dule 078 je napisao/la:Joooj,steta sto im ne uzeste sva tri,sekunde su falile...
Onda ona tekma zrinjski-siroki prodana nazalost,nista cudno,samo mi je koomentator neozbiljan kaze najbolja tekma,tekma u kojoj igraci sirokog primaju golove posle kojih svi na isti nacin ko fol zale,kakva gluma.....jbs ti ovu ligu,vazno je da smo mi ekipa sa obrazom pa makar i igrali ligu RS jer jbg sto se tice posjete ona nista Drini nije donijela
Da ste vi klub s obrazom naravno da jeste,kao i svaki drugi u ovoj nakaradnoj ligi!
Jelde ti ne vidiš cinizam u pjesmi u pozadini, a gostuju ti prvo Slavija, pa potom Zrinjski, ili namjerno stavljaš (u šta sumnjam)?B o X je napisao/la:Uživajte ljudi pobjeda je naša, nema frke
[youtube][/youtube]
Ja sam tebe jednom već pitao u čemu je problem ova pjesma, ali nisi mi odgovorio...elSaik je napisao/la:Jelde ti ne vidiš cinizam u pjesmi u pozadini, a gostuju ti prvo Slavija, pa potom Zrinjski, ili namjerno stavljaš (u šta sumnjam)?B o X je napisao/la:Uživajte ljudi pobjeda je naša, nema frke
[youtube][/youtube]
U tome što je komunistička da ne može komunističkije a gostuju vam klubovi koje je isti taj komunizam zabranjivao.B o X je napisao/la:Ja sam tebe jednom već pitao u čemu je problem ova pjesma, ali nisi mi odgovorio...elSaik je napisao/la:Jelde ti ne vidiš cinizam u pjesmi u pozadini, a gostuju ti prvo Slavija, pa potom Zrinjski, ili namjerno stavljaš (u šta sumnjam)?B o X je napisao/la:Uživajte ljudi pobjeda je naša, nema frke
[youtube][/youtube]
Znam tekst pjesme i znam kome je namjenjena, ipak nije namjenjena Slaviji i Zrinjskom, sad što se tako potrefilo šta ću ja. Važno je da se koncepcija najave svidjela navijačima Drine, pogotovo Vukovima, i naišla je na veliko oduševljenje. Ipak, jednim dijelom se ova pijesma i može vezati za Drinu, nju je stvorila radnička klasa avgusta 1945. godineelSaik je napisao/la:
U tome što je komunistička da ne može komunističkije a gostuju vam klubovi koje je isti taj komunizam zabranjivao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.