PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
KO OVO MOZE U OVOJ NAM NAPACENOJ LIGI????
OVAKO SE TO RADI POSLIJE BUCANJA 5:2
OVAKO SE TO RADI POSLIJE BUCANJA 5:2
ŽELJEZNIČAR 1921
- bezKORISNIK
- Kontakt:
GOSPODIN

Malo kasnije:Da, dobro ste culi, kamp u Butmiru je gotova stvar. Ostale su da se zavrse jos neke sitnice i formalnosti sa gospodinom Predragom Pasicem Pajom i to ce postati zeljin kamp i akademija. To imaju samo najveci klubovi!

UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
Grade i oni, tj. postavljaju kontejnere, na Opštinsko zemljište. Jeste ilegalno, ali jbg.kolezeljovac je napisao/la: ↑14 nov 2019, 15:27Hajmo realni biti, kazete "Zeljkan SDA", pa normalno da ce klub biti u dobrom partnerskom odnosu evo recimo sa Koldzom i sa opcinom gdje je SDA vecina.... Tu bi prije rekao sposobnost ljudi iz kluba koji su uspjeli sa dobrim akcionim planom da pridobiju interes da se ulozi za nesto, a to nesto se vidi golim okom kad se samo pogleda na sta je nas stadion licio prije par godina, i na sta lici sad...
Isto to su iz FKS pokusali sa opcinom Centar i s Ajnadzicem, i licno mi je bilo drago, to sto je ona ubleha koja je unistila gdje god je bio(ZOI 84), to nije problem FKS, ni Zelje, nego iskljucivo tih ubleha politicara koji nemaju obraza, a uzimali poene politicke sa sloganom izradimo stadion zajedno!
Govorite vi za nas SDA, koliko hocete ali je itekako bolje raditi i graditi, nego tapkati u mjestu!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa zar niste vi radnicka klasa?kolezeljovac je napisao/la: ↑14 nov 2019, 15:27Hajmo realni biti, kazete "Zeljkan SDA", pa normalno da ce klub biti u dobrom partnerskom odnosu evo recimo sa Koldzom i sa opcinom gdje je SDA vecina.... Tu bi prije rekao sposobnost ljudi iz kluba koji su uspjeli sa dobrim akcionim planom da pridobiju interes da se ulozi za nesto, a to nesto se vidi golim okom kad se samo pogleda na sta je nas stadion licio prije par godina, i na sta lici sad...
Isto to su iz FKS pokusali sa opcinom Centar i s Ajnadzicem, i licno mi je bilo drago, to sto je ona ubleha koja je unistila gdje god je bio(ZOI 84), to nije problem FKS, ni Zelje, nego iskljucivo tih ubleha politicara koji nemaju obraza, a uzimali poene politicke sa sloganom izradimo stadion zajedno!
Govorite vi za nas SDA, koliko hocete ali je itekako bolje raditi i graditi, nego tapkati u mjestu!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Rodju Siljka su ispitivali samo o namjestanjima utakmica koje je organizovao morz a u djelo sprovodili on. zeba i jos nekoliko prvotimaca hnk zeljescar da bi otjerali misketa.
O isplati izmisljenog duga kriminalnoj familiji bice naknadno ispitan
O isplati izmisljenog duga kriminalnoj familiji bice naknadno ispitan

UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
Leotar -zeljeznicar je ipak pod istragom
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Salu na stranu, ali najvise koristi od svega ovoga imace Celik.
Preselite se na svoju temu za medjusobna prepucavanja, stvarno ste dosadni.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- mohikanac12
- Kontakt:
GDJE MOJIH 20 HILJADA MARAKA STO STE MI OBECALI?!

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Sto si ovo selju stavio u zagradu ?MocMahale444 je napisao/la: ↑14 nov 2019, 02:36Ne tako davno 1010 je uz helçu i par njih podrzavao fks (lopovsko-drotovski klub) uz Slobodu.simidobar je napisao/la: ↑14 nov 2019, 01:27Tebi nista nije zamjerit.. ti znas da mrzis Sarajevo, samo ti fali zasto i kako.sviunapad1010 je napisao/la: ↑14 nov 2019, 00:57Ako ne znate otvoriti novu temu da vam pomognem?
Osuđeni kriminalci i zločinci sarajevskih klubova
Pa rokajte se tamo do besvjesti.![]()
Onda kad je vidio kakvi ste dripci i levati rekao je vela havle i odrekao vas se. Cak vam je i tene klepio jednom prilikom.
Mozda bih ti i povjerovao... Al da me neki dan nije zgonetno ubjedjivao kako je Sarajevo platilo da izgubi utakmicu u borbi za titulu..
Koliko nas se odrekao vidjecemo kad proradi sistem koji su preuzeli od FK Sarajeva..
Nije trebo slutit fukarestinu, da je rekao da mu trebaju tene naslo bi se medju rajom svega. Bar mi nikad nismo bili fukare..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Zasto the maniaki ne pale baklje?
Plave kurave bukvalno prose da bi placali kamate

Plave kurave bukvalno prose da bi placali kamate

Covjek je gledao na tvu iz beograda kako nas ubijaju i kako gori njegova grbavica....i ni tad nije otkaz dao nego bi ostao selektor da nisu i njemu poceli prijetit....a to sto je prevarant i kaznjen zbog namjestanja u drzavi koje vise nema je iskoristio da udje u savez i utice na isti u korist zelje i sina....
Sva daljnja prica je suvisna....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mogli smo i jeftinije proc, cijene su manje od 100km po hektaru poljoprivrednog zemljista na drugim lokacijama..Virtu4l je napisao/la: ↑14 nov 2019, 09:54Pored svega toga, cijena po kojoj su izdali zemljište Fudbalskom Klubu Sarajevo je blago rečeno smiješna, 0,046 KM/m². Pojasniću za one nepismene pitare, cijena je nešto manja od 5 feninga po kvadratnom metru, ili 450 KM mjesečno po jednom hektaru zemljišta.
Dakle, ovdje govorimo o državnom zemljištu i imamo jedan ugovor kojim je prekršen niz zakona, od namjene zemljišta, cijene, pa do same procedure izdavanja zemljišta pod zakup.
Izvještaj federalnog ureda za reviziju imamo ovdje,
http://vrifbih.ba/javni-izvj/Report.asp ... gTag=bs-BA
Naravno da se na ovo još niko nije oglasio, ni FK Sarajevo, kao ni javno preduzeće „POLJOPRIVREDNO DOBRO BUTMIR“ d.o.o. SARAJEVO – ILIDŽA.
Govorimo o javnom preduzeću koje je naprasno raskinulo ugovor sa školom Bubamara, da bi ubrzo nakon toga potpisali ovaj kriminalni ugovor sa FK Sarajevo, sve to pod patronatom načelnika Opštine Ilidža, Senaidom Memićem, inače jednim od osnivača SDA.
Znas li zasto je takva cijena za taj tip terena ?
Predstavljas to kao da je neko nesto radio tamo, brinuo se za nesto.. ko da je u Ferhadiji komercijalno zemljiste.. a nije ni industrijsko..
Dramatican si mi nesto danas.. Je*o lokaciju, bitno je da radi.

A ako neko ima mu*a tek tako da jalija i raskida ugovore ima sud, platice svoje greske.. mi smo svoje obaveze ispunili.
Sta tek rec o Paji... Mi uzeli nesto njegovo ?

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Kao sto rekoh, ne postoji covjek na svijetu koji moze proc ne popljuvan na neki nacin..Denchi je napisao/la: ↑14 nov 2019, 17:19Covjek je gledao na tvu iz beograda kako nas ubijaju i kako gori njegova grbavica....i ni tad nije otkaz dao nego bi ostao selektor da nisu i njemu poceli prijetit....a to sto je prevarant i kaznjen zbog namjestanja u drzavi koje vise nema je iskoristio da udje u savez i utice na isti u korist zelje i sina....
Sva daljnja prica je suvisna....
Od mene mu hvala.. ja imam misljenje da je on veliki covjek i da je ponos Sarajeva.. I uopste ne zelim vise da raspravljam o tom..
Postujem vase misljenje al ja se ne slazem sa njim.. nimalo.
Takva je cijena zato jer to zemljište ima drugu namjenu, nije za gradnju, a proces prenamjene zemljišta je dug i komplikovan, nerijetko i veoma skup. Ne postoji građevinsko zemljište koje košta 5 feninga po m2. Dakle, ovdje je urađen klasični kriminal u koji su umiješane obje strane.
FK Sarajevo nije mogao da gradi na poljoprivrednom zemljištu, nema te institucije koja bi im dala dozvole i saglasnosti, što znači da su radili bez njih, i tu je prekršen zakon.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ova nova vlada kantona je jako ažurna u borbi protiv kriminala, korupcije i malverzacija, nebi me čudilo da komšinice ostanu bez kampa na kraju, i nisu mi jasni mozgovi u klubu koji znajuci sve, namjerno se upuste u ovakve i slicne radnje, zna se sta je poljoprivredno a šta građevinsko zemljište
MIHAJLOVIĆ !
Upustili su se Ibraković i Selimović, na štetu kluba. Dobro su znali kakvu reputaciju ima PD Butmir i ljudi koji ga vode, zato i jesu sa njima sklapali posao, jer se može taliti.Radmilo87 je napisao/la: ↑14 nov 2019, 17:51Ova nova vlada kantona je jako ažurna u borbi protiv kriminala, korupcije i malverzacija, nebi me čudilo da komšinice ostanu bez kampa na kraju, i nisu mi jasni mozgovi u klubu koji znajuci sve, namjerno se upuste u ovakve i slicne radnje, zna se sta je polojoprivredno a šta građevinsko zemljište
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Radmilo87 je napisao/la: ↑14 nov 2019, 17:51Ova nova vlada kantona je jako ažurna u borbi protiv kriminala, korupcije i malverzacija, nebi me čudilo da komšinice ostanu bez kampa na kraju, i nisu mi jasni mozgovi u klubu koji znajuci sve, namjerno se upuste u ovakve i slicne radnje, zna se sta je poljoprivredno a šta građevinsko zemljište
Poljoprivredno zemljište za sportske i druge namjene
Društvo je izdalo u zakup 66.350 m2 poljoprivrednog zemljišta za nepoljoprivredne svrhe i to: FK Sarajevo za formiranje trening-kampa i Rail Cargo Logistics BH d.o.o. Sarajevo za pristupni put, što nije u skladu sa Zakonom o poljoprivrednom zemljištu.
Ugovor sa FK Sarajevo zaključen je 15. aprila 2014. godine na period od 25 godina, a mjesečna zakupnina je 3.000 KM (0,046 KM/m² mjesečno) i koristi se u svrhu
formiranja trening-kampa FK Sarajevo.
Ugovor s firmom Rail Cargo Logistics BH zaključen je 18. januara 2016. godine, na period od 10 godina, a površina zakupljenog zemljišta je 1.350 metara kvadratnih. Godišnja zakupnina 1.350 KM (0,083 KM/m² mjesečno) koristiti se kao pristupni put za ulaz u firmu zakupoprimca.
"Prema Zakonu o poljoprivrednom zemljištu, poljoprivredno zemljište je prirodno bogatstvo i dobro od općeg interesa za FBiH, uživa posebnu zaštitu, koristi se za poljoprivrednu proizvodnju i ne može se koristiti u druge svrhe osim u slučajevima i pod uslovima utvrđenim Zakonom. Prema navedenom, društvo nije postupalo prema Zakonu o poljoprivrednom zemljištu, jer izdaje u zakup 66.350 m2 poljoprivrednog zemljišta za nepoljoprivredne svrhe (za formiranje treningkampa i za pristupni put)", navodi se u revizorskom izvještaju.
KUGLA JE SPREMNA, SAMO DA ZAMAHNU I OSTADOSE BEZ KAMPA KO VELESICI BEZ PENIJA

ŽELJEZNIČAR 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.