FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- mohikanac12
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Svrbe me ove slike juga, dođe mi da ih pustim pa nek' izgori hala. 

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Najlakše je prditi po forumu,a valja za 50-60 ljudi obezbjediti plate,kad ovi što zaprđuju budu djelili plate,onda nek i odlučuju.kraj priče
Zasad je jedan strani proizvođač u priči,po mojim saznanjima.
Zasad je jedan strani proizvođač u priči,po mojim saznanjima.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Evo avatar, daj jug.mohikanac12 je napisao/la: ↑14 nov 2019, 10:11Svrbe me ove slike juga, dođe mi da ih pustim pa nek' izgori hala.![]()

Željezničar za život cijeli!
- lijevapolutka
- Kontakt:
normalno je da je ljepša i kvalitetnija oprema umbro, adidas, nike i sl. al ljudi moji svu tu opremu klub MORA platiti. u svijetu postoji par klubova gdje renomirani proizvođači plaćaju klubovima da nose tu opremu. u situaciji kakvoj jesmo, onaj proizvođač koji ti plaća da nosiš njegovu opremu je, bar po meni, u prednosti u odnosu na one od kojih moraš KUPITI tu opremu.
al imaju ljudi u klubu, što kaže @mohikanac koji će donijeti tu odluku.
evo sad imamo UMBRO pa na zvaničnoj stranici UMBRO-a nas nema da nosimo njihovu opremu, a na primjer ima jedna vojvodina.
nekad stvarno mislim da se ovo potencira kad god krene neka pozitivna atmosfera, kad treba napuniti stadion i dati podrška momcima u plavom, jer ljudi moji mi ne navijamo za opremu već za klub, ili ne navijamo
al imaju ljudi u klubu, što kaže @mohikanac koji će donijeti tu odluku.
evo sad imamo UMBRO pa na zvaničnoj stranici UMBRO-a nas nema da nosimo njihovu opremu, a na primjer ima jedna vojvodina.
nekad stvarno mislim da se ovo potencira kad god krene neka pozitivna atmosfera, kad treba napuniti stadion i dati podrška momcima u plavom, jer ljudi moji mi ne navijamo za opremu već za klub, ili ne navijamo

moSa ljoŽe
Sad se svaka suša moze petljati sta je njemu bolje i za sta je. Ovo je izgubilo svaki smisao u svakom smislu. Navijaci vise ne gledaju utakmice nego se bave stvarima koje ih uopce ne trebaju zanimati.
Pa sto niste gledali kad vam je Miske dovodio sportske direktore, razne menadzeri koji su preko igraca uzeli milione majku vam bolesnu...
Pa sto niste gledali kad vam je Miske dovodio sportske direktore, razne menadzeri koji su preko igraca uzeli milione majku vam bolesnu...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- mohikanac12
- Kontakt:
@Bezideja, kakva ti je to prica i psovke? Brisi to, koji ti je klinac.
Nigdje veze, samo da se krvimo. U pm...
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Bitna je kvaliteta izrade, pamuka, materijala, da ne bude neka sintetika da se ospe koza kad se tjelo oznoji. To je vrlo vazno uraditi, dizajn manje vise ne treba izmisljati vodu, mi smo plavo-bijeli, daj nam pruge ili nesto jednostavno u toj kobinaciji boja. Licno ne zelim nikakve glupost da dres bude kao duga, kojekavi simboli, šare a pogotov ne nesto tipa ljiljana ili nekih slicnih obiljezja koja upucuju na naciju, vjeru, etnicku pripadnost ili slicno.
Mjau !
Normalno da je bitno imati respektabilnu marku dresova. Nije uopste presudno ali jeste bitno, kao sto su ostale sitnije stvari bitne.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
mohikanac12 je napisao/la: ↑14 nov 2019, 10:43@Bezideja, kakva ti je to prica i psovke? Brisi to, koji ti je klinac.
Reci cu ti ja brate kakva mu je to prica - seljacka. Od ovog foruma pravi lobotomiju. Ko god sta kaze drugacije on ga doceka na noz.
Napada me na pravdi Bogda sto sam iznio svoje misljenje da mi kao najveci klub u BiH treba da izgledamo lijepo i atraktivno a ne da za rodjendan nosimo pijacarske dresove one varalice. Nisam ja rekao da trebamo ici za debelo manju ponudu, vec da ako je to sve u 5 deka da se izabere najljepsa i najkvalitetnija. Ali helem nejse.
Ovdje me evo sad napade 5 forumasa ja vakav ja nakav, odmah nesto Miske, ne odlucujes ti nista, kakav ti ovo ovo.
Halo ba, svoje misljenje sam iznio? Kad ste mene vidjeli da nekoga natežem osim ovog bezideja jer je fraer svakom loncu poklopac. Jos se neka budala nadje da preispituje moju ljubav prema klubu.
Svako voli Zelju na svoj nacin. Ne znam sta se repetira odmah par ovih krvolocnih. Pa bar se ovdje uvijek moglo diskutovati.
Allahselamet.
PS Sad vidjeh ovaj dio “majku vam bolesnu.”
Kako te nije stid klošaru?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Bezideja ne zna osnove kulture dijaloga, vazda vako vrijedja bez razloga 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma ne igraju dresovi. Eno velez igra u no1 opremi, ne izgledaju bas najbolje ali im i ne smetaju. Ja bih volio da bude umbro jer su im dresovi bas jaki, macron isto dobro radi mislim da je zrinjski kod njih sad, hajduk vec neko vrijeme i prave im dobre stvari posebno trecu garnituru koja bude dobro osmisljena. No1 ako bas daje klubu dobre pare da nosi tu opremu onda sto da ne. Odma te pare pretvoris u broj dobrih igraca koje mozes placati
Da je sklopit bas jaku ekipu osvojit titulu pa makar u kesama igrali. Poslije vec kad se malo stabilizujemo onda ganjati takve stvari. Razumijem raju koja je skepticna, ali mislim da imamo precih stvari trenutno od toga koji su dresovi. Sad ce 7 godina kako nema titule u dolini. Ako nam no1 moze pomoci finansijski da budemo bolji onda nek njih izaberu.

Da je sklopit bas jaku ekipu osvojit titulu pa makar u kesama igrali. Poslije vec kad se malo stabilizujemo onda ganjati takve stvari. Razumijem raju koja je skepticna, ali mislim da imamo precih stvari trenutno od toga koji su dresovi. Sad ce 7 godina kako nema titule u dolini. Ako nam no1 moze pomoci finansijski da budemo bolji onda nek njih izaberu.
Cuva Bog Zelju svog!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Pametno, nema sta.HongKong je napisao/la: ↑14 nov 2019, 11:57Ma ne igraju dresovi. Eno velez igra u no1 opremi, ne izgledaju bas najbolje ali im i ne smetaju. Ja bih volio da bude umbro jer su im dresovi bas jaki, macron isto dobro radi mislim da je zrinjski kod njih sad, hajduk vec neko vrijeme i prave im dobre stvari posebno trecu garnituru koja bude dobro osmisljena. No1 ako bas daje klubu dobre pare da nosi tu opremu onda sto da ne. Odma te pare pretvoris u broj dobrih igraca koje mozes placati![]()
Kasnije mozemo finese doradjivati.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Bezideje ce zbog vrijedjanja sagovornika, odnosno psovanja na sedmodnevni odmor. Ukoliko se ponovi nesto slicno prilikom povratka bice trajno odstranjen s foruma. Razlicita misljenja DA, vrijedjanje NE.
- mohikanac12
- Kontakt:
Protiv Širokog vjerovatno zadnji put da istok ovakav kakav je sada bude ispunjen, jer ce po svemu sudeci biti zatvoren protiv Veleza.
Grbavica puna i svi pjevaju
...
Grbavica puna i svi pjevaju
...
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!

#gusooprosti
- mohikanac12
- Kontakt:
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Samo me strah da ne bude opet ovako pred derbi
Dobro treba Stila da se pazi, na sve su pitari spremni sa sudijama
Dobro treba Stila da se pazi, na sve su pitari spremni sa sudijama
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Joj Guše 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Levin i 22 gosta.