Dzaba ti to pises. Bosnji je lakse utjerati metar u zicugu nego milimetar u suplju glavusu. Zato nam i jest ovako kako je.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
Ja se slazem sa tvojim misljenjem.. u potpunosti..bezKORISNIK je napisao/la: ↑13 nov 2019, 23:16Dzaba ti to pises. Bosnji je lakse utjerati metar u zicugu nego milimetar u suplju glavusu. Zato nam i jest ovako kako je.
PS steta sto ti je zapelo na zadnjih 20 cenata.... budi jak.

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Ne govore o njemu jer ne znaju, mitomani su stvorili od njega sliku nekog visokomoralnog i poštenog tipa. Nisi mogao čuti od obične raje ove činjenice o njegovim suspenzijama i namještaljkama. Ali, ispliva to na površinu, pa sad sve više ljudi zna. Jedna obična jugoslovenska lopovčina koja ima malo retorike, narodski rečeno "priče" koja dobro prolazi kod naivnih, da ne kažem kakvu težu riječ. Uglavnom, dan kad ga ne bude kao i sina mu je dan kad će bh fudbal krenuti ka zelenoj grani. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
a vidi torpedera što su se nakotili po forumu. Ivica i Amar im ne daju ni spavati ...
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Samo imaj u vidu na koji nacin je promovisao BiH, koliko je dobrih stvari uradio.. Saberi, oduzmi.. pa skontaj gdje si ti a gdje je on bio... sta je i ko je sve postao, na stranu seljo..joker90 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 23:20Ne govore o njemu jer ne znaju, mitomani su stvorili od njega sliku nekog visokomoralnog i poštenog tipa. Nisi mogao čuti od obične raje ove činjenice o njegovim suspenzijama i namještaljkama. Ali, ispliva to na površinu, pa sad sve više ljudi zna. Jedna obična jugoslovenska lopovčina koja ima malo retorike, narodski rečeno "priče" koja dobro prolazi kod naivnih, da ne kažem kakvu težu riječ. Uglavnom, dan kad ga ne bude kao i sina mu je dan kad će bh fudbal krenuti ka zelenoj grani.![]()
Na nekom forumu... neka prepucavanja...

Zivi su jos oni koji su pratili citavu njegovu karijeru.. Veliki covjek !!
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- bezKORISNIK
- Kontakt:

Ivica Osim: Moj amar je zreo za selektora. Uslove ima, pričati zna...

UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
Sportisti su moralni ljudi koji se takmice posteno.simidobar je napisao/la: ↑13 nov 2019, 23:31Samo imaj u vidu na koji nacin je promovisao BiH, koliko je dobrih stvari uradio.. Saberi, oduzmi.. pa skontaj gdje si ti a gdje je on bio... sta je i ko je sve postao, na stranu seljo..joker90 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 23:20Ne govore o njemu jer ne znaju, mitomani su stvorili od njega sliku nekog visokomoralnog i poštenog tipa. Nisi mogao čuti od obične raje ove činjenice o njegovim suspenzijama i namještaljkama. Ali, ispliva to na površinu, pa sad sve više ljudi zna. Jedna obična jugoslovenska lopovčina koja ima malo retorike, narodski rečeno "priče" koja dobro prolazi kod naivnih, da ne kažem kakvu težu riječ. Uglavnom, dan kad ga ne bude kao i sina mu je dan kad će bh fudbal krenuti ka zelenoj grani. ;)
Na nekom forumu... neka prepucavanja... :facepalm:
Kada prodas obraz zarad novca i popisas se na sport mozes nekome drugom prosipati postenje.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Hvala Bogu pa Amar nije izabran za selektora.bezKORISNIK je napisao/la: ↑13 nov 2019, 23:32![]()
![]()
![]()
![]()
Ivica Osim: Moj amar je zreo za selektora. Uslove ima, pričati zna...![]()
Trenutno radi ono što najbolje zna. Vodi Željezničar do nove titule, a pitarčićima nabija ozbiljne komplekse.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Ma da, promovisao bh fudbal. Promovisao sam sebe, a onda kad više nigdje nije mogao biti od koristi, naročito zbog zdravlja, onda je malo došao da "spasi" bh fudbal. Pokazao je ko je i šta je, nakon lopovluka nema više glumatanja poštenog. Ti imaš svoje mišljenje prijatelju i smatraj ga čim hoćeš, boli me k.simidobar je napisao/la: ↑13 nov 2019, 23:31Samo imaj u vidu na koji nacin je promovisao BiH, koliko je dobrih stvari uradio.. Saberi, oduzmi.. pa skontaj gdje si ti a gdje je on bio... sta je i ko je sve postao, na stranu seljo..joker90 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 23:20Ne govore o njemu jer ne znaju, mitomani su stvorili od njega sliku nekog visokomoralnog i poštenog tipa. Nisi mogao čuti od obične raje ove činjenice o njegovim suspenzijama i namještaljkama. Ali, ispliva to na površinu, pa sad sve više ljudi zna. Jedna obična jugoslovenska lopovčina koja ima malo retorike, narodski rečeno "priče" koja dobro prolazi kod naivnih, da ne kažem kakvu težu riječ. Uglavnom, dan kad ga ne bude kao i sina mu je dan kad će bh fudbal krenuti ka zelenoj grani.![]()
Na nekom forumu... neka prepucavanja...![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Samo treba bit realan i pogledat stvari objektivno..
Ne znam ja sta ko prosipa, covjek je ostavio neizbrisiv trag u svjetskom sportu... To je cinjenica..
Ne znam ja sta ko prosipa, covjek je ostavio neizbrisiv trag u svjetskom sportu... To je cinjenica..

- bezKORISNIK
- Kontakt:
Pa jes. Jedan je od prvih kojem je dokazano namjestanje

-
- Kontakt:
Ja bih da repliciram, Stupcanica je NK. Nisu mijenjali kao neke qrave...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- bezKORISNIK
- Kontakt:

Prodavao je i namjestao utakmice mali ivica, sve dok po njega nije dosla MARICA

-
- Kontakt:
Stvarno imam neko postovanje prema tebi, pametan si, imas ideju..bezKORISNIK je napisao/la: ↑13 nov 2019, 23:52Pa jes. Jedan je od prvih kojem je dokazano namjestanje![]()
![]()
![]()
Al uopste mi nije jasno cemu ovo pljuvanje nekog na koga mozemo bit svi ponosni ? Toliko je toga na raspolaganju a ti se najboljeg zakacio..
Kazu da je rahmetli Muhamed Ali vidio Ivicu kao idola dok s druge strane Pelea patili kompleksi nize vrijednosti. Michael Jordan pjevao po dvoristu kad porastem bicu veliki kao Osim. Kakav Osim i svijetski sport on je idol mozda kao avantgarda kladionicarskoj mafiji.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Sve je lako popljuvat tesko sa takvim stavom da ce se uskoro rodit neki novi Hase ili Ivica ili Vaha i mnogi drugi...vest je napisao/la: ↑14 nov 2019, 00:40Kazu da je rahmetli Muhamed Ali vidio Ivicu kao idola dok s druge strane Pelea patili kompleksi nize vrijednosti. Michael Jordan pjevao po dvoristu kad porastem bicu veliki kao Osim. Kakav Osim i svijetski sport on je idol mozda kao avantgarda kladionicarskoj mafiji.
Toliko je njih u redu zreli za pljuvanje al ne moze im niko nista, jer su nista..
Ivica odlikovan u Japanu a u Austriji treba ulicu dobit.. hajmo njega, ima nesto
-
- Kontakt:
Ako ne znate otvoriti novu temu da vam pomognem?
Osuđeni kriminalci i zločinci sarajevskih klubova
Pa rokajte se tamo do besvjesti.
Osuđeni kriminalci i zločinci sarajevskih klubova
Pa rokajte se tamo do besvjesti.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Na žalost slika našeg društva, mentaliteta i opšteg stanja, dok Ivicu cijene i poštuju od Japana, Austrije do bivše Jugoslavije i dočekuju ga na najvišem nivou, dio sunarodnjaka u vlastitoj državi ga pljuje i pokušava ga omalovažavati na sve moguće nacine, kako njega lično tako i njegov lik i djelo, opet naravano veoma mali procenat takvih i to isključivo anonimno i u forumskim bespućima, vođeni mržnjom, ličnom frustracijom hujom i bijesom, kada ga ne bude više među nama valjda će te ga tada malo viši cijeniti nego što ga cijenite danas dok je živ i dok je među nama
Sarajevo danas a o manjim sredinama i da ne govorim ne trpe istaknute kvalitetne individualce, istinske legende i ljude koji su nešto dali, bilo državi ili opštem dobru u svim sferama, i taj mahalski mentalitet svakoga nivelira na svoj ništavni primitivni nivo, što u konačnici daje primitivce, papke, anonimuse i slične novokompanovane idiote kao prve među jednakima, zato nam je tako kako nam je, i svi zajedno uživajmo u tome jer ništa drugo i ne zaslužujemo
Sarajevo danas a o manjim sredinama i da ne govorim ne trpe istaknute kvalitetne individualce, istinske legende i ljude koji su nešto dali, bilo državi ili opštem dobru u svim sferama, i taj mahalski mentalitet svakoga nivelira na svoj ništavni primitivni nivo, što u konačnici daje primitivce, papke, anonimuse i slične novokompanovane idiote kao prve među jednakima, zato nam je tako kako nam je, i svi zajedno uživajmo u tome jer ništa drugo i ne zaslužujemo
MIHAJLOVIĆ !
Pitar je dijagnoza
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.