PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ovako je ivica objasnio rodji siljku kako je njemu bilo na ispitivanju u srpsko-hrvatsko-muslimansko-komunisticko-sarajevskom rezimu

UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
Gradimo stadion. Imamo para ne može ih krava pojest'. A vi i dalje u zenicu na europske. Pitajte radovana, možda vam pošalje šta evrića, ipak prima dobru penziju od srbije i republike srpske
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Ali vi zaboravljate da je on dao otkaz u reprezentaciji voljene Jugoslavije i jos voljenijeg fk partizana!
Doduse to je uradio mnogo nakon sto su mu ti jugoslaveni i partizani zapalili Grbavicu, tj tek nakon sto je zaprimio ozbiljne prijetnje, ali nema to veze.
A nije ni vazno sto je izjavljivao da ga ta desavanja ne doticu i ne zanimaju i da je i dalje jugoslaven a ne bosanac i da ne prica bosanski, da nikada nece raditi ni u jednom savezu osim u jugoslavenskom (osim naravno ako neki savez pocne istragu protiv sina kriminalca, onda babo zaboravlja sve i dolazi da ''normalizuje'' stanje)
A namanje vazno je to sto je bio osudjen jer mu je SUD DOKAZAO namjestanje i prodaju.
Sve su to samo sitnice.

UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
posteno radovan radio kod nas u klubu,i to je najvvisa sramota u historiji kluba koje se nemozemo odreci,ali mozemo reci evo ja ispred svih navijaca FK Sarajeva da osudjujemo sve to,i ogradjujemo se od njega,i odricemo se njega i zelimo da snosi sve najgore,i brisemo ga iz kluba.
E sad je red na tebe da se odreknes kriminalca i varalice,i da ga izbrisete iz kluba jer vam je nanio nemjerljivu stetu,svojim kriminalnim radnjama,e sad ga se odreci ili ipak neces pa ces priznati da se opet bavite necasnim radnjama.
Samo Sarajevo

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
aaaaa Osim Ivicaaa, **** malo sarajvo već godinamaaakanarinac je napisao/la: ↑13 nov 2019, 22:40posteno radovan radio kod nas u klubu,i to je najvvisa sramota u historiji kluba koje se nemozemo odreci,ali mozemo reci evo ja ispred svih navijaca FK Sarajeva da osudjujemo sve to,i ogradjujemo se od njega,i odricemo se njega i zelimo da snosi sve najgore,i brisemo ga iz kluba.
E sad je red na tebe da se odreknes kriminalca i varalice,i da ga izbrisete iz kluba jer vam je nanio nemjerljivu stetu,svojim kriminalnim radnjama,e sad ga se odreci ili ipak neces pa ces priznati da se opet bavite necasnim radnjama.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- bezKORISNIK
- Kontakt:

Spominje da imaju stadion i onda mu svaki post o liku koji je među glavnim odgovornim sto je spaljen. To moze samo mozak ljudskih fekalija koji se izjasnjavaju kao navijaci Cmarkana. Biti tm88 je dijagnoza, mentalno stanjen u koje kad vam zapadne neko u familiji, jedini lijek je egzekucija sjekirom na panju, da se ne sramoti dalje kao ovaj feces.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Manijak ne moze biti svak !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Može li Fk Prosjaci od UEFA-e tražiti avansno milion eurica za 100 godina laži i prevara...
Presli su na kvartalno isplacivanje ,pa su u malom raskoraku...
To milionce bi im sad bas valjalo, da uplate koju ratu bankama...
Presli su na kvartalno isplacivanje ,pa su u malom raskoraku...
To milionce bi im sad bas valjalo, da uplate koju ratu bankama...

Uzmes kredit, turis i gace pod hipoteku i onda imas para da hiiin krava pojes ne mere! Moj Radovane.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Ma koga briga za gace, samo da banke ne uzmu asimine posteno zaradjene cizme marke hello kitty

Al fakat pretjerujete sa Ivicom, nit sta covjek ima sa nasim fudbalom nit je toliko glup da dozvoli da ga kompromituju ovi domaci lopovi iz saveza, ima covjek svojih problema..
napravio jednu gresku i poslije toga je bio ponos SVIH nas.. posebno Sarajlija..
Legenda naseg grada !!!
morz je druga prica on ce vazda ostat papak... zato sto nema nikog da ga spusti na zemlju.. da bude sportista..
Sad se vise fura da je namazan nego sto je trener.. moze donijet mnogo nasem fudbalu al zbog nekog razloga ga ipak vuce nazad svojim glupim carlamama..
napravio jednu gresku i poslije toga je bio ponos SVIH nas.. posebno Sarajlija..
Legenda naseg grada !!!
morz je druga prica on ce vazda ostat papak... zato sto nema nikog da ga spusti na zemlju.. da bude sportista..
Sad se vise fura da je namazan nego sto je trener.. moze donijet mnogo nasem fudbalu al zbog nekog razloga ga ipak vuce nazad svojim glupim carlamama..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Pitanje za 100 kuna:
Za samo 15 kola jesenjeg dijela prvenstva BIH ,jedan klub je imao pomoc sudija protiv 8 klubova,tj ti klubovi su drasticno osteceni sudijskim greskama,ti klubovi su redom:Celik,Siroki,Tuzla,Mladost,Radnik,Velez,Sarajevo I Sloboda 2 x,sto znaci da su u 15 kola,9 puta imali naklonost sudija,sada dali je to slucajnost ili vracanje na stare staze kriminala I namjestaljki ostavljamo vama samim da presudite.
Ponudjeni odgovori:
A:NK Leotar Trebinje
B:Nk Zeljeznicar
C:FK Zeljecnicar
D: FK Stupcanica Olovo
Za samo 15 kola jesenjeg dijela prvenstva BIH ,jedan klub je imao pomoc sudija protiv 8 klubova,tj ti klubovi su drasticno osteceni sudijskim greskama,ti klubovi su redom:Celik,Siroki,Tuzla,Mladost,Radnik,Velez,Sarajevo I Sloboda 2 x,sto znaci da su u 15 kola,9 puta imali naklonost sudija,sada dali je to slucajnost ili vracanje na stare staze kriminala I namjestaljki ostavljamo vama samim da presudite.
Ponudjeni odgovori:
Samo Sarajevo
Jednu?
Pa kaznjen je bio i kao trener 85. ili 86. opet radi necasnih radnji u fudbalu.
O njegovom polozaju i statusu u Beogradu do kraja maja 1992. da ne pricamo. O guranju sina za selektora, e to je vec posebna tema...
Klasicni kriminalac.
Pa kaznjen je bio i kao trener 85. ili 86. opet radi necasnih radnji u fudbalu.
O njegovom polozaju i statusu u Beogradu do kraja maja 1992. da ne pricamo. O guranju sina za selektora, e to je vec posebna tema...
Klasicni kriminalac.
- bezKORISNIK
- Kontakt:
kanarinac je napisao/la: ↑13 nov 2019, 23:06Pitanje za 100 kuna:
Ponudjeni odgovori:

Malo fk malo nk
Stvarno ne znam sta da ti kazem ako je to tvoj stav o Ivici... Ja licno ne poznajem covjeka iz Sarajeva da mi je licno nesto lose rekao o Ivici.. nikad..
Sad jbga, ti imas pravo na svoje misljenje ko i ja..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.