PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Prolic smotao kablove, Miske gasi svjetlo... 

-
- Kontakt:
Plava filozofija

Ponos Doline kriminalaca

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nemojte mi sinaaaaaa , sina jedincaaaaa
On je mene naslijedio kralja varalicaaaaaaaa
On je mene naslijedio kralja varalicaaaaaaaa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kuha se ovo oko kredita naseg Zeljkana, valjda tu ima istine, pa da plava fekalna materija krene putem kanalizacije gdje joj je i mjesto sa njenim laznim legendama, laznom historijom i mentalno zakinutim navijacima.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Je li onaj Matic isto legenda Skretnice...?
Jeste da je čovjek sklon nasilju malo, ali ipak se pokazao kao neko kome je stalo do kluba...
Jeste da je čovjek sklon nasilju malo, ali ipak se pokazao kao neko kome je stalo do kluba...

- bezKORISNIK
- Kontakt:
Husić se nije pojavljivao na ročištima po ovoj tužbi, a na kraju je zbog nepostojanja ikakvih dokaza sud donio presudu u korist Sarajeva i njegovog bivšeg direktora Dine Selimovića, pa će Azmir Husić biti dužan da uplati 20 000 KM oštećenoj strani.
– Sud je utvrdio lažiranje utakmica Hajduk – Željezničar i Željezničar – Trešnjevka i doneo jednoglasnu odluku da se Hajduk, Željezničar i Trešnjevka iz Prve lige presele u niži rang takmičenja.
– Doživotnom diskvalifikacijom iz fudbala kažnjeni su funkcioneri Željezničara: Nusret Mahić, predsednik kluba, Edhem Tufo, sekretar kluba, i članovi uprave Stipo Vilić, Nedeljko Šljivar, Midhat Aganović, Ljubomir Nikolić, kao i Vojo Jovanović, tehnički rukovodilac kluba.
– Funkcioneri Hajduka: predsednik Josip Košta, potpredsednik Ivica Mimica, sekretar Frane Marković, blagajnik Ante Vidošević i član uprave Željko Vladović takođe su kažnjeni doživotnom diskvalifikacijom iz fudbalskog sporta.
– Istom kaznom kažnjeni su članovi uprave Trešnjevke Dragutin Zdunić i Slobodan Petrović, kao i generalni sekretar zagrebačkog Dinama Oto Hofman.
– Tadašnji treneri Željezničara i Hajduka, Vlatko Konjevod i Milovan Ćirić, takođe su kažnjeni doživotnom diskvalfikacijom.
- Fudbaleri Željezničara Ivica Osim i Drago Smajlović kažnjeni jednogodišnjom zabranom igranja
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
bezKORISNIK je napisao/la: ↑13 nov 2019, 22:04Husić se nije pojavljivao na ročištima po ovoj tužbi, a na kraju je zbog nepostojanja ikakvih dokaza sud donio presudu u korist Sarajeva i njegovog bivšeg direktora Dine Selimovića, pa će Azmir Husić biti dužan da uplati 20 000 KM oštećenoj strani.– Sud je utvrdio lažiranje utakmica Hajduk – Željezničar i Željezničar – Trešnjevka i doneo jednoglasnu odluku da se Hajduk, Željezničar i Trešnjevka iz Prve lige presele u niži rang takmičenja.
– Doživotnom diskvalifikacijom iz fudbala kažnjeni su funkcioneri Željezničara: Nusret Mahić, predsednik kluba, Edhem Tufo, sekretar kluba, i članovi uprave Stipo Vilić, Nedeljko Šljivar, Midhat Aganović, Ljubomir Nikolić, kao i Vojo Jovanović, tehnički rukovodilac kluba.
– Funkcioneri Hajduka: predsednik Josip Košta, potpredsednik Ivica Mimica, sekretar Frane Marković, blagajnik Ante Vidošević i član uprave Željko Vladović takođe su kažnjeni doživotnom diskvalifikacijom iz fudbalskog sporta.
– Istom kaznom kažnjeni su članovi uprave Trešnjevke Dragutin Zdunić i Slobodan Petrović, kao i generalni sekretar zagrebačkog Dinama Oto Hofman.
– Tadašnji treneri Željezničara i Hajduka, Vlatko Konjevod i Milovan Ćirić, takođe su kažnjeni doživotnom diskvalfikacijom.
- Fudbaleri Željezničara Ivica Osim i Drago Smajlović kažnjeni jednogodišnjom zabranom igranja

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Najveca legenda kluba je osudjeni kriminalac za namjestanje utakmica...Ljudi pa o cemu vi pricate,s kim pa daj ljudi.
Samo Sarajevo
@mohikanac
Ako nekad navratis kod mene, sve ce ti bit jasno u kojim bojama ja odmaram dusu..
samo mi je wc plav
a na solji nacrtano kao da mali strumfovi bjeze u rupu.. kompletan dogadjaj je kad mi dodju drugovi koji navijaju za selju, uopste nece da idu u wc.
... inace svi smo maksimalna djubrad na svoj nacin
Da ti ovde odgovorim.
Ako nekad navratis kod mene, sve ce ti bit jasno u kojim bojama ja odmaram dusu..
samo mi je wc plav

Da ti ovde odgovorim.

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Duboka ti je ova
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
pa logično da su izbačeni radnički klubovi Željezničar i Hajduk. Neće valjda komunistički režim izbaciti srpsko-komunističke klubove partizan, zvezdu i sarajvo.bezKORISNIK je napisao/la: ↑13 nov 2019, 22:04Husić se nije pojavljivao na ročištima po ovoj tužbi, a na kraju je zbog nepostojanja ikakvih dokaza sud donio presudu u korist Sarajeva i njegovog bivšeg direktora Dine Selimovića, pa će Azmir Husić biti dužan da uplati 20 000 KM oštećenoj strani.– Sud je utvrdio lažiranje utakmica Hajduk – Željezničar i Željezničar – Trešnjevka i doneo jednoglasnu odluku da se Hajduk, Željezničar i Trešnjevka iz Prve lige presele u niži rang takmičenja.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Ali njega je osudio srpsko-hrvatsko-muslimansko-komunisticko-sarajevski rezim.

UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Je li rodjo Mirso Siljilo ispitan samo zbog nelegalne isplate kriminalnoj familiji ili su ga ispitivali i zbog stimanja utakmica?

Isti slucaj vezan je za Hag I zlocince,sude im ljudi koji ih mrze nizastabezKORISNIK je napisao/la: ↑13 nov 2019, 22:18Ali njega je osudio srpsko-hrvatsko-muslimansko-komunisticko-sarajevski rezim.![]()
![]()
![]()
![]()
Samo Sarajevo
Ne pominji Siljka, on je u programu zastite svjedoka...bezKORISNIK je napisao/la: ↑13 nov 2019, 22:23Je li rodjo Mirso Siljilo ispitan samo zbog nelegalne isplate kriminalnoj familiji ili su ga ispitivali i zbog stimanja utakmica?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Koji je svoj kriminal jos jednom dokazao kad je napao Sarajevo sto je pobijedilo Zeljeznicar golom Bekica i izbili im titulu. Zamisli ti mentalnog sklopa kriminalca, napada jedan klub jer je odigrao postenu utaknicu i nije pustio meljovce.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.