Mislis da bi valjalo nakon swega sto nam je napravio

Zadnja godina ugovora i one suze na rastanku zasluzuju jos jedan pokusaj

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ne razumijem te, znam da ga mrzis i nisi bio zadovoljan rezultatima njegovim a vidim i neki dan si pisao da moze Pep?
Polako s tim izjavama za Flicka boga ti. Nije prvi put da ekipa dobro reaguje na promjenu trenera, ima hiljadu takvih primjera. Tad se igra s vise motivacije jer se moras boriti ponovo za mjesto, igras fizicki cvrsce i sa puno vise energije. Kasnije kad takvi manageri dobiju posao i trebaju onda nesto svoje implementirati jer padne ta energija i hype obicno krene strmoglavom putanjom veoma brzo, eo Ole je primjer u zadnje vrijeme.schickeria je napisao/la: ↑13 nov 2019, 14:38Nece Pep doci on ce se nakon citia zaputiti put Italije, eventualno psg ili povratak u akademiju Barcelone
Kod nas ce doci ten haag ili pocetino osim ako Flick ne napravi velike stvari a kad povezes to koliko je ekipa dobro reagirala na njega plus kvaliteta ekipe onda se ne bi ni za cudio da bude na klupi iza ljeta
Jérôme Boateng hopes for a new start at Bayern. Boateng has changed his diet, trains privately even more in addition to the regular training & is doing a lot of yoga. His new way of life makes him less vulnerable to muscle injuries. Things should be better under Hansi Flick [Bild]
To je taj problem sto su se ovdje oformile strane za ili protiv,ja sam puno puta i popljuvao i pohvalio pepa,zadnju sezonu to su ugl bile pohvale jer se bio dozvao pameti i samo slab osakacen roster ga je zaustavio da ne uzme triplet.
Koliko god ti bio protiv tih gena i mentaliteta to ce u Bayernu biti dok pistoji i u kombinaciji sa dobrim trenerom to je pun pogodak.Ne treba pretjerivati s tim aö köub koji nema neki identitet i prepoznatöjivost je klub koji uvijek lebdi.sljivo je napisao/la: ↑13 nov 2019, 14:45Jedva čekam ljeto. Da dođu Eth, Tuhel ili Pep da iskorijene ova gov.na od pragmatičarskog fudbala, zajedno sa qrcevim genima i identitetima. Sad kad nema Robberyija, Lahma i sličnih da pokušamo nekoga dovesti ko zna izvući iz slabijih igrača (u odnosu na ove) najviše.
To je možda postojalo prije 50 godina kad su igrači mahom bili lokalci, kad jaz u primanjima obična čovjeka i fudbalera nije bio toliki kao danas i kad nije postojalo globalno intersovanje i promocija igrača. Geni i identiteti kopne ili će okopniti. Bazirati nešto ozbiljno na tome je trošenje vremena i resursa. Danas ti sve počinje i umire sa proizvodom tj. rezultatima, odnosno igrom. Ako toga nema nema ničega. Danas je sve šuplja, marketing i šminka. Razbijenih arkada, slomljenih noseva i krvavih koljena (za klub) nema više. Ako ne nađeš način da zadovoljiš razmažene igrače ti ništa napraviti nećeš. Geni i identitet su šuplja koja se prodaju navijačima ili zabluda onih koji neće da shvate da se svijet promjenio. Ne želim da Bayern živi u prošlosti, niti da živi na uspjesima iz prošlosti.
Ja sam m vise odusevljen tim kako je sjajno prepoznao mane i vrline ove ekipe.harden je napisao/la: ↑13 nov 2019, 15:32Polako s tim izjavama za Flicka boga ti. Nije prvi put da ekipa dobro reaguje na promjenu trenera, ima hiljadu takvih primjera. Tad se igra s vise motivacije jer se moras boriti ponovo za mjesto, igras fizicki cvrsce i sa puno vise energije. Kasnije kad takvi manageri dobiju posao i trebaju onda nesto svoje implementirati jer padne ta energija i hype obicno krene strmoglavom putanjom veoma brzo, eo Ole je primjer u zadnje vrijeme.schickeria je napisao/la: ↑13 nov 2019, 14:38Nece Pep doci on ce se nakon citia zaputiti put Italije, eventualno psg ili povratak u akademiju Barcelone
Kod nas ce doci ten haag ili pocetino osim ako Flick ne napravi velike stvari a kad povezes to koliko je ekipa dobro reagirala na njega plus kvaliteta ekipe onda se ne bi ni za cudio da bude na klupi iza ljeta
Previse vrednujete pobjedu protiv Zutalja, oni uvijek na Allianz dodju skinutih gaca. U kakvom god stanju bili mi ih dobijemo. Sjetite se i prosle godine, kritikuje se Kovac ko nikad do tada i onda razvali Borussiju pa ti to zamaze oci i zaboravis 7 losih utakmica prije te.
Ma to je 100x ispričana priča. Realno i objektivno, Guardiola je sami trenerski vrh, mislim da oko toga nema dvoumljenja.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.