Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- mohikanac12
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
""Pa sami vi znate Dino kako ste došli do titule prošle sezone""
GDJE MOJIH 20.000 MARAKA DINO?

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ma sve treba, ne samo te sezone, i onu kad je pokradena Slavija, naravno i aferu punac i onu lakrdiju u Orasju kad je bas za ta 4 boda jedna ekipa zavrsila ispred Zrinjskog, i Bandica...postavit pitanje zasto niko nije suspendovan zbog pola Benkinih golova iz ofsajda. Sve se to pocelo desavati nakon objave rata korupciju u bh fudbaluSabinho je napisao/la: ↑13 nov 2019, 14:59Svaka cast Misketu iako je i on dvije sezone uzrokovao da nema sudija za zadnjih par kola. Vrlo je vazno da se SIPA okrene sezonama 2017/18 i 2016/2017, kada je FK Zeljeznicar svaku drugu utakmicu imao ogromnu pomoc sudija. Narocito se to moglo vidjeti u mecevima sa direktnim konkurentom za titulu- Zrinjskim, kada je Zrinjski u svakom susretu sa Zeljom ostecen minimalno za jedan penal, te u mecevima sa Slobodom.bezKORISNIK je napisao/la: ↑13 nov 2019, 14:54SIPA na tebe je red:
Prošle godine, 12.10, dva člana Uprave su razgovarali sa Osimom o temi sardnje sa klubom. Razgovam sa svakim ko može pomoći klubu i što može biti dobro za klub. Razgovarali smo, ali se moraju poklopiti ambicije trenera i kluba. Ovaj klub se nikada neće baviti radnjama van terena. Vi znate da uvijek imamo u takmičenju radnje koje se događaju van terena i bitno je da znamo ko se ne bavi tim. Ako se ambicije Amara Osima poklope sa klupskim, ne postoji osoba koja nije dobrodošla u klub. Interes kluba je iznad svakog drugog interesa

Cuva Bog Zelju svog!
U moru lopovluka i svega vjerovatno najnecasnije prvenstvo ikad odigrano. Haj sto su kupili sebi titulu, ali su ljudi i namjestili ko ce ispast iz lige te godine. Samo skontas koliko je to sigurnih bodova naredne godine od ekipa koje su ostale u ligi.mohikanac12 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 15:20""Pa sami vi znate Dino kako ste došli do titule prošle sezone""
![]()

Treba to dobro ispitati.
Zadnja izmjena: HongKong, dana/u 13 nov 2019, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
Cuva Bog Zelju svog!
- bezKORISNIK
- Kontakt:
FK Sarajevo (i jos jedan klub iz PLBiH) su bili inicijatori ove akcije. Jos prije 3 godine poslane su prijave i dokazi svim institucijama u BiH, da bih nakon 6 mjeseci sve bilo poslano u sjediste UEFA.
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
bezKORISNIK je napisao/la: ↑13 nov 2019, 15:23FK Sarajevo (i jos jedan klub iz PLBiH) su bili inicijatori ove akcije. Jos prije 3 godine poslane su prijave i dokazi svim institucijama u BiH, da bih nakon 6 mjeseci sve bilo poslano u sjediste UEFA.

Kada bi znao kako odredjene stvari funkcionisu, onda bi bolje i slagao

Glupi pitaru
MIHAJLOVIĆ !
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Hoces li opet mjenjati potpis kao nakon onog derbija kada ste ostali bez kupljene titule?Dok vi pisete gluposti po forumima, mi smo slali dokaze i pisali onima kojima treba da se pise

UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
"Sarajevo je tražilo od Viteza da 'završe' utakmicu. Iz Viteza su tražili garanciju za sebe, jer im u pitanju bio opstanak u ligi. Vitez je mogao izgubiti, ali da u isto vrijeme Mladost izgubi od Slobode. Mi smo pobijedili na Tušnju (3:2) i Mladost je naredno kolo ispala, a Sarajevo je slavilo protiv Viteza (0:3) koji je ostao u Premijer ligi BiH", rekao je Husić za N1.
Da ima drzave ovi bi davno bili izbaceni.
Cuva Bog Zelju svog!
to nikad nije mogao dokazati, saslušan je i slučaj zatvoren, takođe platio je tužbu za klevetu.HongKong je napisao/la: ↑13 nov 2019, 15:31"Sarajevo je tražilo od Viteza da 'završe' utakmicu. Iz Viteza su tražili garanciju za sebe, jer im u pitanju bio opstanak u ligi. Vitez je mogao izgubiti, ali da u isto vrijeme Mladost izgubi od Slobode. Mi smo pobijedili na Tušnju (3:2) i Mladost je naredno kolo ispala, a Sarajevo je slavilo protiv Viteza (0:3) koji je ostao u Premijer ligi BiH", rekao je Husić za N1.
na drugu stranu, Hadžija Misimović je tek počeo da priča

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
bezKORISNIK je napisao/la: ↑13 nov 2019, 15:30Hoces li opet mjenjati potpis kao nakon onog derbija kada ste ostali bez kupljene titule?Dok vi pisete gluposti po forumima, mi smo slali dokaze i pisali onima kojima treba da se pise![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Selimović je kategorički negirao te tvrdnje.
"Tema tog sastanka u 'Parku prinčeva' je bila zadnje kolo, gdje smo mi očekivali 20.000 navijača. Pričali smo o organizaciji same utakmice i o besplatnim kartama za navijače Slobode. Razgovarali smo i o tome da li će Sloboda izaći sa najjačim sastavom ili neće", rekao je Selimović.
Husić se tokom razgovora osvrnuo i na prošlosezonsku titulu Sarajeva, odnosno način na koji je ekipa s Koševa do nje došla.
"Pa sami vi znate Dino kako ste došli do titule prošle sezone. Jedno je sigurno, ja Sarajevo kao grad volim, Sarajevo kao klub je uradio velike promjene i ja to podržavam. Ali, znam šta je bilo prije kad smo putovali u Široki. To su bili pozivi 'stanite ovdje na kafu, da vidimo može li ovo..."
"Tema tog sastanka u 'Parku prinčeva' je bila zadnje kolo, gdje smo mi očekivali 20.000 navijača. Pričali smo o organizaciji same utakmice i o besplatnim kartama za navijače Slobode. Razgovarali smo i o tome da li će Sloboda izaći sa najjačim sastavom ili neće", rekao je Selimović.
Husić se tokom razgovora osvrnuo i na prošlosezonsku titulu Sarajeva, odnosno način na koji je ekipa s Koševa do nje došla.
"Pa sami vi znate Dino kako ste došli do titule prošle sezone. Jedno je sigurno, ja Sarajevo kao grad volim, Sarajevo kao klub je uradio velike promjene i ja to podržavam. Ali, znam šta je bilo prije kad smo putovali u Široki. To su bili pozivi 'stanite ovdje na kafu, da vidimo može li ovo..."
Cuva Bog Zelju svog!
bezKORISNIK je napisao/la: ↑13 nov 2019, 15:30Hoces li opet mjenjati potpis kao nakon onog derbija kada ste ostali bez kupljene titule?Dok vi pisete gluposti po forumima, mi smo slali dokaze i pisali onima kojima treba da se pise![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Očito te neko postenu prcnuo, vjerovatno neandertalac, isprsko te po faci, i garant reko haj sad majku pošalji, cim imas potrebu da na licnoj osnovi odgovaras, jer to nije tema posta, skreces sa teme i onome sta sam napisao, a to je da si glup i da svjesno lazes sto potvrdjujes, dakle ili uradi kako treba ili se ostavi posla tokmače glupi

MIHAJLOVIĆ !
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Evo oni opet prscu po facama i majkama.
Ponovicu jos jednom:

Ponovicu jos jednom:
Dok vi pisete gluposti po forumima, mi smo slali dokaze i pisali onima kojima treba da se pise![]()
![]()
![]()
![]()
Vijetnam drma panika kako je Husic pozvan u svojstvu svjedoka. Cega li se plase borci protiv korupcije u bh fudbalu 

Cuva Bog Zelju svog!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sad će Salem sve povaliti ko sejo dumanjic 

navijači želje - 1000 postova dnevno
navijači Sarajeva

što ste nervozni jbg, nećete vi u zatvor

navijači Sarajeva

što ste nervozni jbg, nećete vi u zatvor

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- grbavicka1921
- Kontakt:
Vijetnamskim konkubinama zatvoren njihov trinaesti igrač iz Saveza a oni i dalje ko qurava kad negira da se kresnula, a pare primila za to.
Egocentrične sarajevsko-vijetnamske konkubine hehehehehe...
Egocentrične sarajevsko-vijetnamske konkubine hehehehehe...

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
- Kontakt:
Nas bez privatizacije svakako ceka ta sudbina.YNWA je napisao/la: ↑13 nov 2019, 12:01To hoces da se osnuje i OFK Sloboda 1919, malo ti kosarkaski...Sviuodbranu je napisao/la: ↑13 nov 2019, 11:49Ja Sipu pozivam u FK Slobodu dodjite i kod nas molim vas.
Od minimalno 2005 do danas,ima sta da se vidi.
Previse ocekujete od istrage, od istrage ce imati koristi samo oni koji ce zamijeniti ove koji sad budu sklonjeni...
Inicijator gasenja KK je bio Aid Berbic, a sada ima privatni klub za pranje gradskih para...
Ugasen je najtrofejniji klub u BiH kosarkaski(u tom momentu)da bi Aid imao svoju igracku.
To ceka i FK, ukoliko ga neko ne "kupi ".
To su htjeli i 2012 sa Olimpicom.Valja sakrit kriminal.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Haj sto je Radovan bio u klubu, nego je izgleda i Dobrica

MIHAJLOVIĆ !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.