FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

isakovich
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la isakovich » 13 nov 2019, 10:17

sljivo je napisao/la:
13 nov 2019, 08:41
Samo Pep insala
:) :)
Mislis da bi valjalo nakon swega sto nam je napravio :)
Zadnja godina ugovora i one suze na rastanku zasluzuju jos jedan pokusaj ;)
VOLIM BAYERN

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 13 nov 2019, 10:20

Njegov prvi boravak i sve iza njega (osim Juppa, tu sam guštao,) sam izdržao, ali ponovni dolazak ne bih gledao ni 5 min.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 nov 2019, 10:27

Ne mora ni doći ali čim Uprava razmišlja da ide pravcem Pep, Hag, Tuhel ja sam sretan.

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 13 nov 2019, 10:53

Mole ga nemoj stavljat Sanea da igra jednu tekmu, on stavi i sta se desi. Najjaca ekipa u zadnjih 40 god na vrhuncu snage i poslozena kako treba otisla u penziju samo sa 1 LP.. Vratit ga jos veceras.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 13 nov 2019, 13:17

Spremam aparate u slučaju povratka Pepa, neće mi bit dobro Boga mi.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 nov 2019, 13:41

Mislim da je to mrtvi trač ali meni godi.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 nov 2019, 14:37

isakovich je napisao/la:
13 nov 2019, 10:17
Ne razumijem te, znam da ga mrzis i nisi bio zadovoljan rezultatima njegovim a vidim i neki dan si pisao da moze Pep?
Zadnja izmjena: harden, dana/u 13 nov 2019, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 13 nov 2019, 14:38

Nece Pep doci on ce se nakon citia zaputiti put Italije, eventualno psg ili povratak u akademiju Barcelone
Kod nas ce doci ten haag ili pocetino osim ako Flick ne napravi velike stvari a kad povezes to koliko je ekipa dobro reagirala na njega plus kvaliteta ekipe onda se ne bi ni za cudio da bude na klupi iza ljeta

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 nov 2019, 14:45

Jedva čekam ljeto. Da dođu Eth, Tuhel ili Pep da iskorijene ova gov.na od pragmatičarskog fudbala, zajedno sa qrcevim genima i identitetima. Sad kad nema Robberyija, Lahma i sličnih da pokušamo nekoga dovesti ko zna izvući iz slabijih igrača (u odnosu na ove) najviše.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 13 nov 2019, 15:02

guardiola ako ne osvoji ni LŠ ni PL leti , taman je takav za bajern

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 nov 2019, 15:32

schickeria je napisao/la:
13 nov 2019, 14:38
Nece Pep doci on ce se nakon citia zaputiti put Italije, eventualno psg ili povratak u akademiju Barcelone
Kod nas ce doci ten haag ili pocetino osim ako Flick ne napravi velike stvari a kad povezes to koliko je ekipa dobro reagirala na njega plus kvaliteta ekipe onda se ne bi ni za cudio da bude na klupi iza ljeta
Polako s tim izjavama za Flicka boga ti. Nije prvi put da ekipa dobro reaguje na promjenu trenera, ima hiljadu takvih primjera. Tad se igra s vise motivacije jer se moras boriti ponovo za mjesto, igras fizicki cvrsce i sa puno vise energije. Kasnije kad takvi manageri dobiju posao i trebaju onda nesto svoje implementirati jer padne ta energija i hype obicno krene strmoglavom putanjom veoma brzo, eo Ole je primjer u zadnje vrijeme.

Previse vrednujete pobjedu protiv Zutalja, oni uvijek na Allianz dodju skinutih gaca. U kakvom god stanju bili mi ih dobijemo. Sjetite se i prosle godine, kritikuje se Kovac ko nikad do tada i onda razvali Borussiju pa ti to zamaze oci i zaboravis 7 losih utakmica prije te.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 nov 2019, 15:44

Prebaci se ti skroz na yogu, batali nogomet.
Jérôme Boateng hopes for a new start at Bayern. Boateng has changed his diet, trains privately even more in addition to the regular training & is doing a lot of yoga. His new way of life makes him less vulnerable to muscle injuries. Things should be better under Hansi Flick [Bild]

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 13 nov 2019, 20:20

harden je napisao/la:
13 nov 2019, 14:37
isakovich je napisao/la:
13 nov 2019, 10:17
Ne razumijem te, znam da ga mrzis i nisi bio zadovoljan rezultatima njegovim a vidim i neki dan si pisao da moze Pep?
To je taj problem sto su se ovdje oformile strane za ili protiv,ja sam puno puta i popljuvao i pohvalio pepa,zadnju sezonu to su ugl bile pohvale jer se bio dozvao pameti i samo slab osakacen roster ga je zaustavio da ne uzme triplet.
Bayern je sad sa rosterom popunjen super ima super mladih igraca kojima bi trener kao Pep dobro dosao da ih unaprijedi.
Kao sto sam uvijek pisao treba se drzati zlatne sredine,ne treba bezglavo ni pljuvati i hvaliti vec malo biti fleksibilan tako da ;)
Moj favorit je Klop ako ne on onda Pep
Zato sam uvijek bio protiv notornog beucinjenicnog pljuvanja ili hvaljenja.Furati sredinom
VOLIM BAYERN

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 13 nov 2019, 20:21

:shock:
sljivo je napisao/la:
13 nov 2019, 14:45
Jedva čekam ljeto. Da dođu Eth, Tuhel ili Pep da iskorijene ova gov.na od pragmatičarskog fudbala, zajedno sa qrcevim genima i identitetima. Sad kad nema Robberyija, Lahma i sličnih da pokušamo nekoga dovesti ko zna izvući iz slabijih igrača (u odnosu na ove) najviše.
Koliko god ti bio protiv tih gena i mentaliteta to ce u Bayernu biti dok pistoji i u kombinaciji sa dobrim trenerom to je pun pogodak.Ne treba pretjerivati s tim aö köub koji nema neki identitet i prepoznatöjivost je klub koji uvijek lebdi.
VOLIM BAYERN

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 nov 2019, 21:02

isakovich je napisao/la:
13 nov 2019, 20:21

Koliko god ti bio protiv tih gena i mentaliteta to ce u Bayernu biti dok pistoji i u kombinaciji sa dobrim trenerom to je pun pogodak.Ne treba pretjerivati s tim aö köub koji nema neki identitet i prepoznatöjivost je klub koji uvijek lebdi.
To je možda postojalo prije 50 godina kad su igrači mahom bili lokalci, kad jaz u primanjima obična čovjeka i fudbalera nije bio toliki kao danas i kad nije postojalo globalno intersovanje i promocija igrača. Geni i identiteti kopne ili će okopniti. Bazirati nešto ozbiljno na tome je trošenje vremena i resursa. Danas ti sve počinje i umire sa proizvodom tj. rezultatima, odnosno igrom. Ako toga nema nema ničega. Danas je sve šuplja, marketing i šminka. Razbijenih arkada, slomljenih noseva i krvavih koljena (za klub) nema više. Ako ne nađeš način da zadovoljiš razmažene igrače ti ništa napraviti nećeš. Geni i identitet su šuplja koja se prodaju navijačima ili zabluda onih koji neće da shvate da se svijet promjenio. Ne želim da Bayern živi u prošlosti, niti da živi na uspjesima iz prošlosti.

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 13 nov 2019, 21:50

Da li je ko pogledao dokumentarac o Uliu Henesu- Servus Uli ?

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 13 nov 2019, 22:39

harden je napisao/la:
13 nov 2019, 15:32
schickeria je napisao/la:
13 nov 2019, 14:38
Polako s tim izjavama za Flicka boga ti. Nije prvi put da ekipa dobro reaguje na promjenu trenera, ima hiljadu takvih primjera. Tad se igra s vise motivacije jer se moras boriti ponovo za mjesto, igras fizicki cvrsce i sa puno vise energije. Kasnije kad takvi manageri dobiju posao i trebaju onda nesto svoje implementirati jer padne ta energija i hype obicno krene strmoglavom putanjom veoma brzo, eo Ole je primjer u zadnje vrijeme.

Previse vrednujete pobjedu protiv Zutalja, oni uvijek na Allianz dodju skinutih gaca. U kakvom god stanju bili mi ih dobijemo. Sjetite se i prosle godine, kritikuje se Kovac ko nikad do tada i onda razvali Borussiju pa ti to zamaze oci i zaboravis 7 losih utakmica prije te.
Ja sam m vise odusevljen tim kako je sjajno prepoznao mane i vrline ove ekipe.
Nama ovakvi profil trenera najvise pase kao i sto ovaj stil nogometa donosi najvise rezultata. Nogomet tuchela, guardiole, sarria ne donosi rezultat

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 nov 2019, 22:48

Jadan Guardiola, sta bi bilo da donosi rezultat takav nogomet, imao bi 100 trofeja.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 14 nov 2019, 00:22

harden je napisao/la:
13 nov 2019, 15:32
Ole je primjer u zadnje vrijeme.
Ole Gunar pao u bunar.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 14 nov 2019, 10:26

harden je napisao/la:
13 nov 2019, 22:48
Jadan Guardiola, sta bi bilo da donosi rezultat takav nogomet, imao bi 100 trofeja.
Ma to je 100x ispričana priča. Realno i objektivno, Guardiola je sami trenerski vrh, mislim da oko toga nema dvoumljenja.

Mislim da mi svi gledamo Guardiolu kroz prizmu njegovih uspjeha u ligi prvaka pa se i najviše oko toga lome koplja.

Ono što sam osobno mislio o Guardioli prije 5-6 godina mislim i danas. Znači ta njegova napadačka igra je zaista fenomenalna i u 80% utakmica to je atraktivan nogomet koji plijeni pozornost i niže hvalospjeve.

Problem kod Guardiole je taj da on u preostalih 20% utakmica gdje igra protiv najboljih protivnika on i dalje smatra da će samo napadom uništiti protivnika. Velika greška je takvo razmišljanje jer ga je upravo samo to ofanzivno igranje i razmišljanje spriječilo da osvoji barem još jednu ligu prvaka.

Imao je u Bayernu fenomenalnu momčad. Ima je sada u Cityu. Znam da nije lako izrazito ofanzivnu momčad naučiti kako da igra obranu ali Guardiola mora promijeniti način razmišljanja kad igra protiv najboljih. To je po meni njegov najveći problem koji ima jer ne odstupa od svoje igre ali to mu se sada već 6 sezona za redom pokazalo kao pogrešno razmišljanje. Kada zaigra pravu obranu u nokaut fazi lige prvaka tada će i osvojiti naslov lige prvaka ponovno.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.