Ma jok, Becir je odbio da nastupa za Bih, a i svakako ce propasti kao Adu.soko je napisao/la: ↑12 nov 2019, 19:12Pa nema se tu sta sumnjati. Jbga ja, valjda neko iz saveza zna otici tamo kod njegovi i fino reci.. Mi Becira pratimo dugo vremena i mislimo da je veliki potencijal i da moze imati bitnu ulogu u A repci. Sasvim je logicno da ako je dobar igrac, i bude igrao u svom timu opet biti pozvan.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
- ASD
- Kontakt:
Niko nije rekao da će "svakako" propasti nego igranje i u ovim godinama nije garant da će napraviti veliku karijeru.
3 utakmice u seniorskoj konkurenciji i odmah od njega napravili nekog bosanskog Nestu. Slično ovako se prizivao i Zukanović, pa ga sad ti isti tjeraju iz repke. Ako se sjećaš prešao Nikolić iz Mladosti u Olympiakos, pojedinci pisali treba ga odmah u reprezentaciju.
Uglavnom, trenutno nema neke nove opcije koja bi sigurno unaprijedila igru u odbrani, svi potencijalni su u najboljem slučaju u rangu trenutnih ili ispod. Nekad se desi da odigraju odlično, nekad očajno i tako u krug.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Znaci to sto nismo sigurni da ce Omeragic postati veliki igrac, je razlog da ga ne pozovemo ili pokusamo pridobiti

A dobro, nije vazno sta pise, nego ko pise
A dobro, nije vazno sta pise, nego ko pise
Govorim za A reprezentaciju, jer ste ti i Filgud govorili kako ga treba pozvati u A reprezentaciju.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- ASD
- Kontakt:
Svojevremeno je malo falilo i da Sead Hajrović završi u A reprezentaciji.
- ASD
- Kontakt:
Naravno da može jer je umalo završio u A repci iz potpuno istih razloga kao i Omeragić.
Da ga Švicarci ne ukradu.
Da ga Švicarci ne ukradu.
0-0 prvo pov. nadam se da cemo dobiti ovo do kraja. ako ne bice tesko ici dalje.
Ovaj Hasic sto glasi kao veliki talenat. Vjerovatno i jeste, ne razumijem se toliko, ali stvarno blijedo izdanje. Da nema broj 10 i kapitensku traku, ne bih mogao da vidim razliku izmedju njega i ostalih igraca.
Dje si gledo?
Kakvi su ostali? Muminovic, Varesanovic, Radonja, Dedic?
Sada ko vise da protiv Lux i manje primi od Eng ide dalje 
jest ova taktika tacna? djokanovic AM? Hasic i Varesanovic napadaci? to je bas glupo ako je tacno.
jest ova taktika tacna? djokanovic AM? Hasic i Varesanovic napadaci? to je bas glupo ako je tacno.
Bio link iznad. Ne poznajem toliko pojedine igrace da bih mogao nesto reci. Samo generalno smo izgledali tanko. Kao nesto bolji, a ne toliko da rizikujemo i pobjedimo, jer su i oni stalno cekali neku polukontru. Koncepcija igre je bila losa, jer se vidi da je naredjeno da sve ide preko Hasica, a ja ne vidim taj kapacitet u njemu. Jos se buni svako 5 minuta. Svaka akcija je bila usporena, jer je islo do broj 10, pa onda sta on odluci. Mozda jedinog igraca kojeg sam primjetio jeste onaj Stanic iz Zrinjskog, i mislim da je dobro odigrao, imao je jedan dobar sut gdje je pogodio precku.
Hasic, koliki god da je talenat, godinu dana nije odigrao utakmice (klupske). Ne moze se tako postati ozbiljan igrac.Tristan10 je napisao/la: ↑13 nov 2019, 15:06Bio link iznad. Ne poznajem toliko pojedine igrace da bih mogao nesto reci. Samo generalno smo izgledali tanko. Kao nesto bolji, a ne toliko da rizikujemo i pobjedimo, jer su i oni stalno cekali neku polukontru. Koncepcija igre je bila losa, jer se vidi da je naredjeno da sve ide preko Hasica, a ja ne vidim taj kapacitet u njemu. Jos se buni svako 5 minuta. Svaka akcija je bila usporena, jer je islo do broj 10, pa onda sta on odluci. Mozda jedinog igraca kojeg sam primjetio jeste onaj Stanic iz Zrinjskog, i mislim da je dobro odigrao, imao je jedan dobar sut gdje je pogodio precku.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 11 gostiju.