Pogotovo tele Husic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
"Čovjek sam od krvi i mesa. Preko dva miliona maraka, svog novca, sam uložio u Slobodu. Boli me nepravda, jer dajem novac za nešto bolje. Dino Selimović uzima od bh. fudbala jer ganja rezultat koji ga drži na poslu", rekao je na početku razgovora Azmir Husić.
"Mi iz Slobode to nismo ni tražili, jer sve utakmice igramo fer i sportski. Jednostavno nas je nazvao tadašnji sportski direktor Sarajeva Abdulah Ibraković i tražio od nas da odigramo maksimalno i pobijedimo jednu utakmicu, a za to obećao premiju", kazao je Husić i dodao da bi igrači FK Sloboda bez obzira na premiju odigrali tu utakmicu, kao i svaku drugu, na najbolji mogući način.
"Pod tim sredstvima mislim na sudije, a pomoću njih se dolazi do rezultata. Sarajevo ima jak lobi i zaštićeno je kada su u pitanju sudije. Klub s Koševa na svojim utakmicama ima suđenje koje naginje na njihovu stranu", rekao je Husić.
"Sarajevo je tražilo od Viteza da 'završe' utakmicu. Iz Viteza su tražili garanciju za sebe, jer im u pitanju bio opstanak u ligi. Vitez je mogao izgubiti, ali da u isto vrijeme Mladost izgubi od Slobode. Mi smo pobijedili na Tušnju (3:2) i Mladost je naredno kolo ispala, a Sarajevo je slavilo protiv Viteza (0:3) koji je ostao u Premijer ligi BiH", rekao je Husić za N1.
ZAsto vjerujes da je sumnjiva? To je bila sprdachina. Gosk ispao , pa ostao.drakensang je napisao/la: ↑12 nov 2019, 14:40I mi smo odigrali "sumnjivu nebitnu utakmicu" sa Goskom samo sto smo mi to ipak prepoznali i yebali majku svima koji su prodali obraz veleza, a nisu svi ucestvovali u toj sprdacini.
Dok, vi se nesto vadite, ceprkate, glumite velicinu - a ovdje je od amara do adilovica svaki omastio brke i znao da ide u trebinje izgubit i znao zbog cega gubi. Bodovi vraceni sljedece godine ...
Virtu4l je napisao/la: ↑12 nov 2019, 16:25"Čovjek sam od krvi i mesa. Preko dva miliona maraka, svog novca, sam uložio u Slobodu. Boli me nepravda, jer dajem novac za nešto bolje. Dino Selimović uzima od bh. fudbala jer ganja rezultat koji ga drži na poslu", rekao je na početku razgovora Azmir Husić."Mi iz Slobode to nismo ni tražili, jer sve utakmice igramo fer i sportski. Jednostavno nas je nazvao tadašnji sportski direktor Sarajeva Abdulah Ibraković i tražio od nas da odigramo maksimalno i pobijedimo jednu utakmicu, a za to obećao premiju", kazao je Husić i dodao da bi igrači FK Sloboda bez obzira na premiju odigrali tu utakmicu, kao i svaku drugu, na najbolji mogući način."Pod tim sredstvima mislim na sudije, a pomoću njih se dolazi do rezultata. Sarajevo ima jak lobi i zaštićeno je kada su u pitanju sudije. Klub s Koševa na svojim utakmicama ima suđenje koje naginje na njihovu stranu", rekao je Husić."Sarajevo je tražilo od Viteza da 'završe' utakmicu. Iz Viteza su tražili garanciju za sebe, jer im u pitanju bio opstanak u ligi. Vitez je mogao izgubiti, ali da u isto vrijeme Mladost izgubi od Slobode. Mi smo pobijedili na Tušnju (3:2) i Mladost je naredno kolo ispala, a Sarajevo je slavilo protiv Viteza (0:3) koji je ostao u Premijer ligi BiH", rekao je Husić za N1.
![]()
![]()
mohikanac12 je napisao/la: ↑12 nov 2019, 16:43Jel' ono igrače Viteza pokosio virus pred utakmicu sa pEtarima, skoro cijeli tim nije igrao?
Igrali sa juniorima, a bore se za opstanak.Poteškoća s igračkim kadrom ima i trener domaćih Valentin Plavčić. Povrijeđeni su Mladen Jurčević, Stipe Miloš, Dragan Jurčević, Ante Pinjuh, Marko Basara i Fabijan Tomić. Zbog toga je među seniore prekomandovano čak devet juniora.
Sad kad ode Salem, FKS će izgubiti lopova koji je od rata na ovamo u savezu, možemo očekivati poštenju ligu.
Kad izbacis politiku kriminal i sve ostalo izbacio si i Zeljutu i tamo je napisao/la: ↑12 nov 2019, 17:07Sad kad ode Salem, FKS će izgubiti lopova koji je od rata na ovamo u savezu, možemo očekivati poštenju ligu.
Nama da je sudio NSBiH ni '98 ne bi osvojili upravo zbog Salema i ostalih. Već je UEFA naredila da njemci sude i pa smo vidjeli sta bi.
Zbog Salema(pitara) I sličnih njemu Želji se jos nije priznala titula iz 1946. Iako u svim ostalim ligama exYu je priznata.
Željo je prirodno najveći klub, i sad se borimo sa svima manje vise ravnopravno u ovom sivilu, ali kad izbacimo politiku, kriminal i sve ostalo iz fudbala...
Željo će biti neprikosnoven!
28.kolo, direktan duel sa Obarskom za opstanak, sastav Viteza:Virtu4l je napisao/la: ↑12 nov 2019, 16:48mohikanac12 je napisao/la: ↑12 nov 2019, 16:43Jel' ono igrače Viteza pokosio virus pred utakmicu sa pEtarima, skoro cijeli tim nije igrao?Igrali sa juniorima, a bore se za opstanak.Poteškoća s igračkim kadrom ima i trener domaćih Valentin Plavčić. Povrijeđeni su Mladen Jurčević, Stipe Miloš, Dragan Jurčević, Ante Pinjuh, Marko Basara i Fabijan Tomić. Zbog toga je među seniore prekomandovano čak devet juniora.![]()
Ovo onaj Begic sto je Zelji dvije titule stimao, ispraznio sudiijsku organizaciju a ovi debili zavrsili drugi oba puta?mohikanac12 je napisao/la: ↑12 nov 2019, 17:15
Legende FK Sarajevo!
Dzemidzic i Begic, kopilad pitarska.
Razbijanje mitova.Sabinho je napisao/la: ↑12 nov 2019, 17:1328.kolo, direktan duel sa Obarskom za opstanak, sastav Viteza:Virtu4l je napisao/la: ↑12 nov 2019, 16:48mohikanac12 je napisao/la: ↑12 nov 2019, 16:43Jel' ono igrače Viteza pokosio virus pred utakmicu sa pEtarima, skoro cijeli tim nije igrao?Igrali sa juniorima, a bore se za opstanak.Poteškoća s igračkim kadrom ima i trener domaćih Valentin Plavčić. Povrijeđeni su Mladen Jurčević, Stipe Miloš, Dragan Jurčević, Ante Pinjuh, Marko Basara i Fabijan Tomić. Zbog toga je među seniore prekomandovano čak devet juniora.![]()
Sastav Viteza protiv nas, 29.kolo:
Koji juniori?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.