Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Niti sam za, niti protiv. Totalno lose procijenjujes. I bosanska jutra, ni hercegovacka.jutra. UZP je legitiman.u Hrvatskoj, popusili, al'bude revizija.pa ce se boriti.Nemam pojma sto to potenciras, nije pametno.
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
-
- Kontakt:
Stadion Koševo
Ovo mu i jeste jedna od vecih mana. Kad je dosao mislim da nije znao da navede vise od 4 nasa igraca. To i nekako razumijem, nismo mi sad neka super sila da bi trebao da zna. Ali cak i sad toliko dugo poslije mislim da ne poznaje neki siri spisak potencijalnih igraca, pa i da nije aktuelan za reprezentaciju trebao bi da ih poznaje. Uz to nije u stanju da motivise igrace. Manjak motivacije je jos vaznije od ovog prvog.
– Imaš dva top igrača realno i imaš još jedno četiri-pet solidnih i još pet, govorim o ovima koji najčešće igraju, koji su ono… Nije velika razlika staviti njih ili pet „mojih“, ovih iz Želje. I to je tako. Ne možeš reći da je ta ekipa dobra. Nego je ovakva kako je rekao Pjanić – osrednja!

Nije rekao Zelje vec je rekao da su najbolji igraci iz PL slicnog nivoa kao ovaj slabiji dio reprezentacije. Ne bih bas rekao da je tako. Realnije je da se mogu naci 3 interesantna igraca iz domace lige, kao npr M Stevanovic koji je sad standardan u Servette. I tu bi trebala ta diskusija da zavrsi. Ima razlog zasto Krpic nije odigrao utakmicu za AIK a u PL golgeter, zasto je Vranjes propao u Poljskoj, a jedan od najboljih veznih igraca u PL, zasto se Stilic vratio u domacu ligu, zasto je Barbaric najbolji stoper lige, a ne moze odigrati sezonu u Belgiji. To je zato sto nemaju kvalitet da zadrze nivo igranja gdje se igra kvalitetniji i brzi fudbal. Dovedi Medunjanina, Tina Svena Susica, Milana Djurica, Daria Dumica i slicne igrace u domacu ligu u bilo koji klub, i postavi trenera ko Zildzovica ili Rahimica i vjerujem da bi dominirao ligom.Zukanovic je napisao/la: ↑12 nov 2019, 10:34Osim je zatim prebrojao koliko kakvih igrača imamo kako bi potvrdio da se ipak radi o osrednjosti.
– Imaš dva top igrača realno i imaš još jedno četiri-pet solidnih i još pet, govorim o ovima koji najčešće igraju, koji su ono… Nije velika razlika staviti njih ili pet „mojih“, ovih iz Želje. I to je tako. Ne možeš reći da je ta ekipa dobra. Nego je ovakva kako je rekao Pjanić – osrednja!
![]()
-
- Kontakt:
Upravu je 100% to je to sto sam i ja napisao u onom spisku dal igrao neki nekvalitet iz nekog lobija ili igrac Želje isti qrac.Zukanovic je napisao/la: ↑12 nov 2019, 10:34Osim je zatim prebrojao koliko kakvih igrača imamo kako bi potvrdio da se ipak radi o osrednjosti.
![]()
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Kako nije vise dosadno i dalje ove glupost pisati? tema je Robert Prosinečki a ne ja ili tm. ako nesto imas reciti ima PP i to je to.
Džeko i Pjanić. Kolašinac, Bičakčić, Krunić...?Zukanovic je napisao/la: ↑12 nov 2019, 10:34Osim je zatim prebrojao koliko kakvih igrača imamo kako bi potvrdio da se ipak radi o osrednjosti.
![]()
Zaista se nadam da ovaj ublehas i demagog nece doci ni blizu reprezentacije.
On je taj. On bi moga pokazati da ipak moze gore i od Zutog klovna.
- ASD
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vrancic, Begovic , to ti je vec 7 igraca pola ekipe koja je ozbiljna... Ali ne u bosni i menadzerskoj, tu igraju ljudi iz koreje, arabije i drugih struja, trener narkoman, savez kriminalan. I odma nema sta ocekivat , zamisli dozivis debakl od armenije ,Grcke i finske, i opet sve je isto nista se ne mijenjamarconato je napisao/la: ↑12 nov 2019, 15:13Džeko i Pjanić. Kolašinac, Bičakčić, Krunić...?Zukanovic je napisao/la: ↑12 nov 2019, 10:34Osim je zatim prebrojao koliko kakvih igrača imamo kako bi potvrdio da se ipak radi o osrednjosti.
![]()

Stadion Koševo
- mohikanac12
- Kontakt:
Miralem Pjanic, trenutno najbolji i najskuplji igrac BiH.
Amar Osim, najtrofejniji domaći trener.
VS
@DrFilgud, mašin bravar iz Živinica, trenutno zaposlen kao keramičar u Austriji.
Biće Željo opet Šampion!
- ASD
- Kontakt:
Treba još i Prcića dodati da budemo Brazil.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Alipasino, AmirBvB, Balorda, bavarian_bk, Blackwargreymon, Bojudaosinebu, bordobijeli, Bosniacum Lilium, budzak, chily-rz, Confiance, darker10, deda, denza, exampLe., FranckRibery, Fudbalbr1, Fudo, Gomis99, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, greenwood, HariTz, Hazre, Hrammm1921, Imamkarbarum, JackW, JimmyPage, Kaunas, L-Train, LaMeloBall, lumani, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, MaroonBjelave, Maverick, Micron, mirsonetz, Mocvara1991, Morgen19, NazorUso, NebeskaSila96, Pact1921, PeppermintSA, Principatus, riki46, Rimes87, rishovski, Smaja, smajke, soxx, spolacentra, Sveti, Wisey, xinxee, zastitaIdentiteta i 609 gostiju.