Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Hoćel igrati Ibrahimović
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma nek nije samo Osim jeli tako Robijevci.Niste vi ni bili za Robija koliko protiv Osima jer nedo bog da se jos plasira.Uzivajte u Robijevim carolijama.
Niti sam za, niti protiv. Totalno lose procijenjujes. I bosanska jutra, ni hercegovacka.jutra. UZP je legitiman.u Hrvatskoj, popusili, al'bude revizija.pa ce se boriti.Nemam pojma sto to potenciras, nije pametno.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
-
- Kontakt:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ovo mu i jeste jedna od vecih mana. Kad je dosao mislim da nije znao da navede vise od 4 nasa igraca. To i nekako razumijem, nismo mi sad neka super sila da bi trebao da zna. Ali cak i sad toliko dugo poslije mislim da ne poznaje neki siri spisak potencijalnih igraca, pa i da nije aktuelan za reprezentaciju trebao bi da ih poznaje. Uz to nije u stanju da motivise igrace. Manjak motivacije je jos vaznije od ovog prvog.
Osim je zatim prebrojao koliko kakvih igrača imamo kako bi potvrdio da se ipak radi o osrednjosti.
– Imaš dva top igrača realno i imaš još jedno četiri-pet solidnih i još pet, govorim o ovima koji najčešće igraju, koji su ono… Nije velika razlika staviti njih ili pet „mojih“, ovih iz Želje. I to je tako. Ne možeš reći da je ta ekipa dobra. Nego je ovakva kako je rekao Pjanić – osrednja!

– Imaš dva top igrača realno i imaš još jedno četiri-pet solidnih i još pet, govorim o ovima koji najčešće igraju, koji su ono… Nije velika razlika staviti njih ili pet „mojih“, ovih iz Želje. I to je tako. Ne možeš reći da je ta ekipa dobra. Nego je ovakva kako je rekao Pjanić – osrednja!

Nes kontam , uzmite u obzir da sve iole kvalitetno od srba i hrvata igra za Srbiju i Hrvatsku, nema Barbareza i Misimovica to je svaki 1000 igrac tih nacionalnosti da je odgojen normalno i sve ih je manje , Znaci nasa repka je je 50%stanovnistva , od ovih druge polovice samo oni koji nemaju sanse da igraju za ove repke - Mislim ako uzmes u obzir to i da smo imali srece sa amnestijom sa ovom proslom generacijom , jer mi smo samo Dzeku proizveli i to srecom sto ga je covjek odveo odavde, mi smo kad uzmes to u obzir level Slovenije Crne Gore. Da smo mi dosad ulagali u nasu ligu terene klubove , mozda bi imali cemu se nadat al jok bolje zgradu napravit , Samo uzmite broj igraca iz BiH koji su igrali za druge zemlje u zadnjih 10 god koliko tu ima vrhunskih igraca i da igramo sa svim tim igracima imali bi pravo nes se furat , Al ovako kad prepolovis kad vidis ligu , kad gledas sta ove sudije rade i komisija za sudjenje , vec 10 godina se tu stima ko ce u PL. Nije to 4 liga vec daje premierligasa a to korida jebote. Ne znam cemu frka i nake nade.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Nije rekao Zelje vec je rekao da su najbolji igraci iz PL slicnog nivoa kao ovaj slabiji dio reprezentacije. Ne bih bas rekao da je tako. Realnije je da se mogu naci 3 interesantna igraca iz domace lige, kao npr M Stevanovic koji je sad standardan u Servette. I tu bi trebala ta diskusija da zavrsi. Ima razlog zasto Krpic nije odigrao utakmicu za AIK a u PL golgeter, zasto je Vranjes propao u Poljskoj, a jedan od najboljih veznih igraca u PL, zasto se Stilic vratio u domacu ligu, zasto je Barbaric najbolji stoper lige, a ne moze odigrati sezonu u Belgiji. To je zato sto nemaju kvalitet da zadrze nivo igranja gdje se igra kvalitetniji i brzi fudbal. Dovedi Medunjanina, Tina Svena Susica, Milana Djurica, Daria Dumica i slicne igrace u domacu ligu u bilo koji klub, i postavi trenera ko Zildzovica ili Rahimica i vjerujem da bi dominirao ligom.Zukanovic je napisao/la: ↑12 nov 2019, 10:34Osim je zatim prebrojao koliko kakvih igrača imamo kako bi potvrdio da se ipak radi o osrednjosti.
![]()
-
- Kontakt:
Upravu je 100% to je to sto sam i ja napisao u onom spisku dal igrao neki nekvalitet iz nekog lobija ili igrac Želje isti qrac.Zukanovic je napisao/la: ↑12 nov 2019, 10:34Osim je zatim prebrojao koliko kakvih igrača imamo kako bi potvrdio da se ipak radi o osrednjosti.
![]()
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Zukane, tvoj posao je da dizes cijenu igracima Sarajeva svako drugi mjesec na tm, nije da pravis analize i slicno. Hajde Vladana evo trazi Hertha, dizi to na dvije milke.
@igrajlopte 🐦
Kako nije vise dosadno i dalje ove glupost pisati? tema je Robert Prosinečki a ne ja ili tm. ako nesto imas reciti ima PP i to je to.
Džeko i Pjanić. Kolašinac, Bičakčić, Krunić...?Zukanovic je napisao/la: ↑12 nov 2019, 10:34Osim je zatim prebrojao koliko kakvih igrača imamo kako bi potvrdio da se ipak radi o osrednjosti.
![]()
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Pa da su najbolji igraci bh premiershipa na nivou li cak bolji od najlosijih u repci tipa saric kvrzic civic pa i nije daleko od istine....da li je civic bolji od pidre? Da li je kvrzic bolji od kadusica i beganovica iz slobode? Da li je saric bolji od malog boje dzokanovica ili s vranjesa....na onoj poziciji na kojoj igra u repci sigurno ne...
Vedad Ibisevic (Achen, 2. Bundes Liga), Sead Salihovic (Hoffenheim, 2. Bundes Liga), Zlatan Bajramovic (Sc Freiburg, tad 2. Bundes Liga), Senad Lulic ( Grasshopper), Edin Dzeko (Teplice) itd itd. Ali bio je pristup na nivou. Niko ko prati reprezentaciju misli da smo mi sad neka top reprezentacija, nego reprezentacija koja ako se ne zalaze, onda je ispod prosjeka, a ako se zalaze onda je iznad prosjeka i moze da ocekuje drugo mjesto ako je grupa ok. Gdje to igraju igraci Finske i Armenije? Izgubiti sve utakmice na strani je katastrofa, ko sto bi Amar Osim sam rekao u drugom kontekstu, moras se bas potruditi da izgubis 5 utakmica. Dosta inteligentna licnost ali neka on pusti svoju demagogiju i neka je Veselinovicu prodaje.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 12 nov 2019, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
Amar Osim, veliki ekspert iz oblasti genetike. Najbolji strucnjaka za DNK, medju fudbalerima.
Zaista se nadam da ovaj ublehas i demagog nece doci ni blizu reprezentacije.
On je taj. On bi moga pokazati da ipak moze gore i od Zutog klovna.
Zaista se nadam da ovaj ublehas i demagog nece doci ni blizu reprezentacije.
On je taj. On bi moga pokazati da ipak moze gore i od Zutog klovna.
- ASD
- Kontakt:
Pa nije baš da imaš puno alternativa.
-
- Kontakt:
Vrancic, Begovic , to ti je vec 7 igraca pola ekipe koja je ozbiljna... Ali ne u bosni i menadzerskoj, tu igraju ljudi iz koreje, arabije i drugih struja, trener narkoman, savez kriminalan. I odma nema sta ocekivat , zamisli dozivis debakl od armenije ,Grcke i finske, i opet sve je isto nista se ne mijenjamarconato je napisao/la: ↑12 nov 2019, 15:13Džeko i Pjanić. Kolašinac, Bičakčić, Krunić...?Zukanovic je napisao/la: ↑12 nov 2019, 10:34Osim je zatim prebrojao koliko kakvih igrača imamo kako bi potvrdio da se ipak radi o osrednjosti.
![]()

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- mohikanac12
- Kontakt:
Miralem Pjanic, trenutno najbolji i najskuplji igrac BiH.
Amar Osim, najtrofejniji domaći trener.
VS
@DrFilgud, mašin bravar iz Živinica, trenutno zaposlen kao keramičar u Austriji.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- ASD
- Kontakt:
Samo kod nas se igrači kvaliteta Bičakčića i Vrančića smatraju top igračima.
Treba još i Prcića dodati da budemo Brazil.
Treba još i Prcića dodati da budemo Brazil.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, hurem, Jegres, Sheyi i 34 gosta.