FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U 9 tekmi 4 gola i 4 asistencija, a jos kad pogledas da je u tih 9 skupio samo 460 minuta, sto je maltene 5 pet utakmica onda je ta statistika zastrasujuca 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kaže Sipa nakon glavnog terena Grbavice i Bilinog Polja, pomocni teren na Grbavici treci najbolji teren u drzavi, nema ga ni jedan premijerligaš 

MIHAJLOVIĆ !
I onda nakon toga moras igrat po onim njivama ko protiv zrinjskog, nije ni cudo sto se mucimo u gostima, cak je i u Hrasnici gdje treniramo bolji teren nego na pola ostalih u premijer ligi
Zakida Zukanović namjerno asistencije,sve jednog našeg veznog je zakinuo bar za 1 assist,kosti yebo petarske.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
- mohikanac12
- Kontakt:
Avatar, pozivnica navijačina za Široki. Hvala!

https://media.giphy.com/media/eHR4DpAZP ... /giphy.gif
Edit.
Opasno neko društvo.

Edit.
Opasno neko društvo.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
mohikanac12 je napisao/la: ↑12 nov 2019, 12:28Avatar, pozivnica navijačina za Široki. Hvala!![]()
Edit.
Opasno neko društvo.![]()
Vala bas, 24.11. igramo protiv Sirokog a 25.11 pocinju radovi za krov

- mohikanac12
- Kontakt:
Gradi Željo Jug. Gradi zapad. Boli te qurac.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Gradi kamp

Možda za vikend bude kakva "friendly".
MIGRANTI iz METROPOLE!
Odlican raspored imamo do kraja kuci Siroki, kilometar od kuce kone, Velez kuci a onda zimska pauza.
Mjau !
- mohikanac12
- Kontakt:
Ja sam navijač i kažem...Trener trenutnog lidera na tabeli BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine FK Željezničar, Amar Osim, je u razgovoru za RTV Lukavac između ostalog govorio o tome da li su Plavi na pravom putu...
- Ne mogu ja to reći, nije to lažna skromnost, ali ne mogu ja o tome pričati, iskreno. Mi se trudimo i borimo se, a u tom trudu i borbi griješimo u puno stvari, ali je glupo reći jesmo li na pravom putu. To ljudi oko kluba, prije svega navijači trebaju procijeniti da li smo na pravom putu, između ostalog je kazao trener Željezničara...
Krupa u nedelju vjerovatno.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Lijepo je Sipa ovo objasnio čega sam se dotakao neki dan u izjavi Ramovića u vezi voljnog momenta.
Minjore stisnuo muda
mogao si sacekati pauzu pa da malo i o sportskom segmentu pisete
Nego imali neko sliku kako ce izgledati kad se natkrije ISTOK daj da malo uzivamo
Pticurino voli te brat 

U januaru cemo vidjeti za sportski segmen bice tesko radi novca, tako ne treba izmisljati toplu vodu i pricati "treba dovesti ovog, onog" i slicne stvari.
Mjau !
Samo zle i veoma maliciozne osobe ne vide da se vraćamo tamo gdje nam je i mjesto, u svim 'segmentima'.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E cuj Ivica mu platio avionsku kartu i morao mu poslije sve to vratiti
**** ti sjeme truhlo dogovori se prvo jel pokro pare ili je bio kokuz kad je otisao u Katar.
Ja sam cuo da je morao ivici vratiti 4.60km za neku pernicu koju mu je kupio u 3.osnovne
Kako su **** menadjeri koji su nam uvalili Kostica i kamion polovnjaka upalila se slovenska lopina, kome sad utaliti sve one igracine? Jedino u magacin neki

**** ti sjeme truhlo dogovori se prvo jel pokro pare ili je bio kokuz kad je otisao u Katar.
Ja sam cuo da je morao ivici vratiti 4.60km za neku pernicu koju mu je kupio u 3.osnovne

Kako su **** menadjeri koji su nam uvalili Kostica i kamion polovnjaka upalila se slovenska lopina, kome sad utaliti sve one igracine? Jedino u magacin neki

Cuva Bog Zelju svog!
Jes se zajebo ovaj Celikovic sto ode u zrinjski
Jednu utakmicu odigro, ostalo presjedio na klupi, a kod nas trebo igrati u prvoj da je doso

Trenutno korisnika/ca: Argentina, Austinpowers, avalPacidoroP, Hrasno15, lakilone, pinki, WeekendOffender, zemuntrg i 244 gosta.