Kad bi u nasoj ligi svaki tim koji kupuje utakmice osvajao titulu pola lige bi bili sampioni.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne vjerujem da se moze desiti jos trideset godina. Stvari se rjesavau na drzavnom.novou iii nikako. Zanimljivo.je da je ljudima dobro. Sto je jos interesantno, liga napreduje, a veci je problem sto svi ostali munjevito brze. Ovim tempom nema.svijetle buducnosti. Cipar je za BiH izmislio nogometni biznis. Tamo prosjecan ligaski igrac zivi sa obitelji , lagodno i Malteska liga ce vrlo brzo stici,.manja.od.Sarajrva, pa duplo. Novi savez blista, a pol drzave.boli ku.rac za sve to. Ajde sto ih boli ku.rac kako zive, al'za ligu ?Machak je napisao/la: ↑11 nov 2019, 21:23Drasticne promjene moraju da se dese, pocevsi od drzave, pravnog sistema pa onda sve ostalo, nece nikome pasti na pamet da se dođe bogatiti a da sve propada a njemu niko da nista ne moze.
Ja bi poceo hapsiti od ovih "strucnih" konsultanata koji nas truju glupostima i lazu nas u oci... Pa onda bi presao na ove iz plavog tabora, jer poslije sudija i sudijske organizacije, najveci kriminal se desava u zelji.samoposteno je napisao/la: ↑11 nov 2019, 23:40Kako se danas uveo VAR odma se popravilo analiziranje utakmica na BHTkako ce da osmekaju jedni druge
Kako nema, posljednja kada smo na grbavici sa 0:3 protutnjali do titule.. Ili mislis da smo i to namjestili?HongKong je napisao/la: ↑11 nov 2019, 23:36Imaju li petari barem jednu postenu titulu? Znamo da im je u Jugi namjestena titula, da im je namjesteno da ne ispadnu iz lige, ona sezona 07 je vjerovatno i najveca lakrdija kako se igra fudbal, pa afera punac...mater **** najveci kancer bh fudbala. Kako je fening objavio rat korupciji opet kola krenuse niz brdo.
Vazda mi pred ocima "dribling " adilovica s golmanom 1 na 1
šuti meni rođak dole igrao, šta mi je sve napričao to je šega. Al najjače je bilo kad mi je za Krunića pričao dok je on igrao za Leotar, msm da si sa Borcom igrali dole na Policama, zove starog tri sata prije tekme i govori mu trči u kladaru stavljaj keca i dva plus
Kako su se vratili sljedece sezone ovi bodovi, lagano...
Nije trener govorio da puste, nego Zrinjski trpao u Trebinju i neko sa klupe Leotara morao reci Sliskovicu da se nisu tako dogovorili
Jesssssss hahhahahahha
Kako onaj pobjeze od Vukovica da ga ne bi slucajno omeo. Ovaj profula opet.Kockoglavi je napisao/la: ↑12 nov 2019, 11:28Samo slijep ovdje ne vidi stimanje. Vidi ba kretnji kod igraca zelje, a golman posebna prica
A ovo ste pijani bili pa se golman nije bacao jel aaaa normala normalainvincible1921 je napisao/la: ↑12 nov 2019, 14:25Al kae mi smo osvojili jer smo bili najbolji vas smo dobili 0:3, mi isto tako zgazili sve nije nam niko gola mogo dat ganjali se sa barcelonom u rekordima, al kae jok to je sve namjesteno.
Zgazili sve osvojili titulu otisli pjani u trebinje izgubili i kao to je sad kljucno za uspjehe sto smo izgubili leotara i uradili sevap ligi izbacivanjem slobode. Trebali bi nam kakvu zahvalnicu dat u savezu sto smo ih izbacili...
Ja ne kazem da tu nije bilo dogovora u trebinju, al kao sto rekoh sad neko dodje i kaze da smo sve kupili u sezonama kad smo nogama ubijali i to temelji na osnovu cinjenice da smo odigrali sumnjivu nebitnu utakmicu protiv leotara,,,,logika bas.drakensang je napisao/la: ↑12 nov 2019, 14:32A ovo ste pijani bili pa se golman nije bacao jel aaaa normala normalainvincible1921 je napisao/la: ↑12 nov 2019, 14:25Al kae mi smo osvojili jer smo bili najbolji vas smo dobili 0:3, mi isto tako zgazili sve nije nam niko gola mogo dat ganjali se sa barcelonom u rekordima, al kae jok to je sve namjesteno.
Zgazili sve osvojili titulu otisli pjani u trebinje izgubili i kao to je sad kljucno za uspjehe sto smo izgubili leotara i uradili sevap ligi izbacivanjem slobode. Trebali bi nam kakvu zahvalnicu dat u savezu sto smo ih izbacili...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.