Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Mislim da su Hadžić i Džakmić zaslužili poziv.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Željovac je napisao/la:Šta, da si ti Safet? Ovo neka tema o snovima, željama i mašti forumaša?
Suišić je prvo Bekrića proglašavao Piksijem i gledao ga nekoliko puta. Svaki put je momak ekstra odigrao. Poziv nikad nije došao. Pozvao je Šehića za dvomeč i jedino njemu nije dao priliku za debi. Kao da je bilo apsolutno bitno da Begović brani 93 minute protiv Švedske! A sve je igrače koristio u ta dva meča. Sutra na golu očekujem Avdukića, a kad se još na ovo doda užasan tretman Jahića, pološ tretman Muratovića, Vladavića, Štilića, Cocalića...
Nije ni najmanje čudo što ovaj intelektualac napaćeni dobije zvižduke na Grbavici.
I šta mu znači ovo da ne zna da li da počne bez Džeke?!?!?!?!?!?!?!
ja neopravdavam neke postupke Susica al ti si zapeo za Zelju,to je nevjerovatno....alo ba premier liga 0 bodova,truba..
RIP SALE VILENJAK
Za vojskuMinistaR je napisao/la:Mislim da su Hadžić i Džakmić zaslužili poziv.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Koji Hadžić?
Mislim da je velika vjerovatnoća da igrači bojkotuju selektora u stilu "ne možemo ovako". Prvo nezalaganjem, pa sada i ovim nekim povredama i prehladama nenadanim. A i ovo za izostavljanje Džeke nimalo nije normalno. Čudi me da selektor nije upitan za objašnjenje. Vrlo izvijestan bojkot na sceni. Vjerovatno im se nije svidjelo od početka kad je Sušić izjavljivao da je njihovo da igraju, a ne da pričaju.
Mislim da je velika vjerovatnoća da igrači bojkotuju selektora u stilu "ne možemo ovako". Prvo nezalaganjem, pa sada i ovim nekim povredama i prehladama nenadanim. A i ovo za izostavljanje Džeke nimalo nije normalno. Čudi me da selektor nije upitan za objašnjenje. Vrlo izvijestan bojkot na sceni. Vjerovatno im se nije svidjelo od početka kad je Sušić izjavljivao da je njihovo da igraju, a ne da pričaju.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Željovac je napisao/la:Koji Hadžić?
ja mislim da neko od igraca procita tovar ovih gluposti da bi skakali po terenu,ja kad citam ovo ne mogu da vjerujem koliko smo paranoicni i kakve mi gluposti pisemo za nepovjerovat
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Principatus
- Kontakt:
Pa upravu si nick, posebno sto sam istom useru na drugoj temi vec dao odgovor.
Ali to ne smeta da se negdje drugdje prospe koja.
Dakle copy&paste ovdje.
Hasagic - definitivno povrijedjen
Spahic - uprava Montpellier je zamolila da ga Susic stedi, ako je moguce ne preko 45 minuta (jer prijateljska)
Mujdza - pisao sam vec gore, ali rado ponavljam: protiv Mainza nije mogao nikako da nastupa, sad na weekend protiv Hoffenheima igrao, izgleda da to nije bilo pametno
Pjanic - mislim da ce on igrati
Begovic - ceka se na odgovor
Dakle kad se informise i sve sabere, i pri tome ne upane u najdrazu bosnansku razonodu, a to su teorije zavjera, koje sam vec na ovoj stranici spomenuo, onda nista posebno. Business as usual. Shit happens. Nema bojtoka.

Dakle copy&paste ovdje.
Spahic - uprava Montpellier je zamolila da ga Susic stedi, ako je moguce ne preko 45 minuta (jer prijateljska)
Mujdza - pisao sam vec gore, ali rado ponavljam: protiv Mainza nije mogao nikako da nastupa, sad na weekend protiv Hoffenheima igrao, izgleda da to nije bilo pametno
Dakle kad se informise i sve sabere, i pri tome ne upane u najdrazu bosnansku razonodu, a to su teorije zavjera, koje sam vec na ovoj stranici spomenuo, onda nista posebno. Business as usual. Shit happens. Nema bojtoka.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Principatus je napisao/la:Pa upravu si nick, posebno sto sam istom useru na drugoj temi vec dao odgovor.
Dakle copy&paste ovdje.
cim nam se ne svidi nesto iskonstruisemo pricu i poslije svega se cudimo sto svet,expres i slicne novine najcitanije,mi se hranimo gluppostima...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Principatuse, i dalje mi je sve to vrlo sumnjivo i tim objašnjenjem nisam nimalo zadivljen. Pišem na kojoj temi stignem, a da je se tiče to što pišem. Svi vide da Džeko ne igra kao za klub, da Misimović ne postoji na terenu... Možda stihijski, ali je i to bojkot. Izgleda da to prelazi već pomalo u neko organizovanije tjeranje selektora. Vidjeće se sve uskoro.
nick, možda su te neke novine ekstra prodavane u nekom tvom okruženju. Ja ih nikad nisam kupio.
nick, možda su te neke novine ekstra prodavane u nekom tvom okruženju. Ja ih nikad nisam kupio.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Željovac je napisao/la:Principatuse, i dalje mi je sve to vrlo sumnjivo i tim objašnjenjem nisam nimalo zadivljen. Pišem na kojoj temi stignem, a da je se tiče to što pišem. Svi vide da Džeko ne igra kao za klub, da Misimović ne postoji na terenu... Možda stihijski, ali je i to bojkot. Izgleda da to prelazi već pomalo u neko organizovanije tjeranje selektora. Vidjeće se sve uskoro.
mozda nisi ali definitivno tvoji postovi su slicni...eh valjda zivis i bih pa da ne objasnjavam...
dzeko ne igra ni u klubu nista bolje sami sebe lazemo,ali valjda njemci shvataju sto se ne vraca pa im ne smeta a mozda i smeta samo mi ne znamo...plus je sto sa tim ljudima trenira svaki dan i ruku na srce svi igraju na svojim pozicijama...u ovoj nasoj ekipi je trenutno 6-7 igraca koji su totalno van forme tako da me ovi rezultati ne cude nekako mi je to logicnije objasnjnje od pljuvanja po selektoru ali hajde 100 ljudi 100 cudi
- Probisvjet
- Kontakt:
Safet nije kriv-krivi su oni sto su ga zvali!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ne diraj mi šuru bolan!harishp je napisao/la:Za vojskuMinistaR je napisao/la:Mislim da su Hadžić i Džakmić zaslužili poziv.

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Evo se mi napalili da dobijemo Slovake.Pa spustimo se malo na zemlju.Ne kažem da je nemoguće,ali su
oni ipak mnogo ispred nas na UEF-a listi ,a i domačini su.Sa druge strane nemamo baš nekih argumenata
za optimizam pogotovo kad su iskrsli novi problemi,slučajni ili namjerni sazanaćemo.Možda autor čuvene
" NE MOŽEMO OVAKO " konačno počne da igra.
oni ipak mnogo ispred nas na UEF-a listi ,a i domačini su.Sa druge strane nemamo baš nekih argumenata
za optimizam pogotovo kad su iskrsli novi problemi,slučajni ili namjerni sazanaćemo.Možda autor čuvene
" NE MOŽEMO OVAKO " konačno počne da igra.
- Principatus
- Kontakt:
Pa nemoras ti biti zadivljen faktom, da su ti igraci ili jos uvjek povrijedjeni ili jos nistu stopostotno regenerisani, to jest da mnogi od njih zadnje utakmice nisu uopste igrali i da su jos u procesu regeneracije. Isto nemoras biti zadivljen time, sto to sto sam postavio pokazuje, da kad se te sve povrijede saberu tu nema nista posebno sto nema u drugima ekipa. Eh sad sto to nije dobar fundament za price o zavjeri, to je druga stvar.Željovac je napisao/la:Principatuse, i dalje mi je sve to vrlo sumnjivo i tim objašnjenjem nisam nimalo zadivljen.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kloc pozvao Ibrahima Sehica
stvarno smijesno ko ce nam veceras da brani
Ovo ce bit prva utakmica koju ja necu odgledat veceras jer je ovo sramota sta se desava u reprezentaciji

Ovo ce bit prva utakmica koju ja necu odgledat veceras jer je ovo sramota sta se desava u reprezentaciji

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Evo jos jedan koji nece gledat utakmicu veceras!fukara87 je napisao/la:Kloc pozvao Ibrahima Sehica![]()
![]()
Jednostavno mi se zgadilo sve ovo..
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Mislim da se Susic lose spremio za ovu utakmicu totalno,nema dovoljno igraca,pa mogao je pozvati jos neke igrace na provjeru kad je vec doslo do ovakvog stanja da tonemo onda neka tonemo ali sa stilom.Umjesto da proba jos neke varijante on se zajebava sa NAMA(BIH navijacima i javnoscu)postao kreten veliki,nisam se nadao da ce da pravi cirkus od reprezentacijeztnao sam da je nestrucan,ali sam mislio da ce potraziti pomoc da ga neko malo uputi,da primi neke savjete od boljih od njega,ali ne on radi na svoju ruku ponasa se kao da vodi Boluspor a ne neku reprezentaciju ciji igraci uzivaju veliku paznju svjetske javnosti,unistava talenat i kvalitetan kolektiv koji se svakli ciklus gradi i sta na kraju bude raspada se zbog kojekakvih glupuna i nepismenjakovica,koji svake godine prave neke izlete u javnosti,okrivljujuci neke desete osobe za neuspjeh.Dugo ce mo mi jesti nokte i trgat zivce kada je Repka u pitanju..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja ne podržavam Safeta zbog igre naše reprezentacije, ali je činjenica da on nije kriv za nedolazak Begovića i povredu Hasagića. Nemojte samo reći da treba zvati Supića koji od meča sa Turskom nije branio 5 minuta?! Šehić je i prije bio pozvan, te je naš treći golman(iako imamo i Burića), tako da je njegovo pozivanje sasvim logičan potez. Mene više brine da li će se izgladiti situacija sa Begovićem, jer je trenutno bolji golman od Hasagića, a mi ne smijemo sebi dopustiti da se riješimo njegovih usluga zbog kojekakve brzopletosti ili nepromišljenjih izjava.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne znam zasto Susic gradi, koja otuzna rijec za njega, autoritet preko Begovica, kada je rijec o klasnom golmanu, koji se ne treba tek tako gubiti. Traziti kaznu, sada kada su prijelomni dani u njegovoj karijeri i kada ce , vjerujem, dobiti vrijednu ponudu za nastavak karijere, bilo bi jako kontraproduktivno. Ko postuje to pravilo 'dovedi ga da ga pregleda nas golman'? Za jednu prijateljsku utakmicu-opasno poigravanje s buducnosti nase 'jedinice' koje nas nicemu nece odvesti. pape ionako leti na proljece, nadam se.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ma garant je Pape kriv za sve ovo....mora da je ovo sve njegovo maslo....
Meni ovo jos od Francuske lici na "stihijski bojkot" pojedinih "zvjezdica", kazem samo lici na bojkot, a ne i da je sigurno to u pitanju... Mogao je Pape mozda zacepiti usta pojedinim pljuvacima, pa i pozvati ove nase iz Ceske, mozda i Cocalica, al odlucio je ovako, i nek bude... i nek svi daju svoj maksimum veceras...Daj Boze....
U svakom slucaju, puno srece nasima veceras...Ja cu gledati tekmu i navijati za reprezentaciju BiH!!!

Meni ovo jos od Francuske lici na "stihijski bojkot" pojedinih "zvjezdica", kazem samo lici na bojkot, a ne i da je sigurno to u pitanju... Mogao je Pape mozda zacepiti usta pojedinim pljuvacima, pa i pozvati ove nase iz Ceske, mozda i Cocalica, al odlucio je ovako, i nek bude... i nek svi daju svoj maksimum veceras...Daj Boze....
U svakom slucaju, puno srece nasima veceras...Ja cu gledati tekmu i navijati za reprezentaciju BiH!!!
je.be se nama sto on nece gledat utakmicu, sta ce fukaraMOZAK je napisao/la:Evo jos jedan koji nece gledat utakmicu veceras!fukara87 je napisao/la:Kloc pozvao Ibrahima Sehica![]()
![]()
Jednostavno mi se zgadilo sve ovo..