PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja

Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 11 nov 2019, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
E ako si se ti uvjerio... to nam vec znaci nesto..Radmilo87 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 19:49Vecina pitara na forumu je poglupa, u to sam se licno uvjerio u ovih par dana, ili se radi o klincima, ili su teski papci ili fakat glupi do tog nivoa da ih bukvalno mozes sprdati na svakom postu, vjerovatno od svega po nestomohikanac12 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 19:36Stani da vidim jesam li te dobro shvatio.
Uhapsen deklarisani pitar i dugogodisnji pik FK Sarajevo na izborima za savez, a ti mene pitas je li nas strah?
Svasta.![]()
![]()
![]()

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Skokni ti malo do SIPA-e, provjeri je li NAJDWAŽI stigao,da mu poneses nesto od voca...Radmilo87 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 19:49Vecina pitara na forumu je poglupa, u to sam se licno uvjerio u ovih par dana, ili se radi o klincima, ili su teski papci ili fakat glupi do tog nivoa da ih bukvalno mozes sprdati na svakom postu, vjerovatno od svega po nestomohikanac12 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 19:36Stani da vidim jesam li te dobro shvatio.
Uhapsen deklarisani pitar i dugogodisnji pik FK Sarajevo na izborima za savez, a ti mene pitas je li nas strah?
Svasta.![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Na godisnji u Centralni.
Nek pita tatu Hivana kakav je osjecaj...
Nek pita tatu Hivana kakav je osjecaj...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- mohikanac12
- Kontakt:
Radmilo87 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 19:49Vecina pitara na forumu je poglupa, u to sam se licno uvjerio u ovih par dana, ili se radi o klincima, ili su teski papci ili fakat glupi do tog nivoa da ih bukvalno mozes sprdati na svakom postu, vjerovatno od svega po nestomohikanac12 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 19:36Stani da vidim jesam li te dobro shvatio.
Svasta.![]()
![]()
![]()
Nisu svi, imaju @denchija, @sabinha i jos jednog, ne mogu se sjetiti imena. Provjereno inteligentni momci.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Neka mi oproste športski prijatelji na kašnjenju

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pa kontam vidio si. Rekli su Vanja i Denchi.simidobar je napisao/la: ↑11 nov 2019, 19:44Ma tvoj je zivot Svicarska.. nije moguce da si iz Sarajeva i iz BiH a da si tako naivan..mohikanac12 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 19:36Stani da vidim jesam li te dobro shvatio.
Svasta.![]()
![]()
Kazem ti sudije iz derbija se sjeti, plakali ste danima prije utakmice na njega..
To je salemova slika za javnost.. fol pitar.. i zato mu je lakse da se dogovori sa vama, nije ofiran...
Ne rece ti nama ko je vozio ?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 nov 2019, 19:38Kae; dosla zena kod ginekologa i zali mu se:
Doktore, kad god raširim noge čuje se; Naprijed Željo!
Ne brinite, gospođo; puno pichaka danas to govori.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vozač je drot.

Prestani viriti iz Osimovog pakasa.... Zar moze tvoja celavica podnijeti toliko sramote?mohikanac12 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 19:36Stani da vidim jesam li te dobro shvatio.
Svasta.![]()
![]()
Doduse, tvoj obraz ne postoji... Kazes sve sto ti se naredi,klasicni poltron....
Strah kod tebe i tvojih itekako vlada, a vrijeme ce pokazati sto

A zašto SIPA privodi samo patriJote? 

Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Samo da najavim raspad i tjeranja Usre. Kiksali su sa Radnikom(ma da to nije kiks vec uspijeh kad golman fuli loptu i daju gol) sad ce vratiti 3 boda Velezu jer su se dogovorili 3 za 3 ( divovi i izranjanje) i za kraj 1:3 na lavoru od plave mašine koja im je prije 2 mjeseca utrpala 5 komada. Odavno se sa istoka nije culo uprava napolje, usro odlazi..pa samo da najavim.
Usput JUG ce da bas izdominira onu zalost od dva sektora koju gledamo godinama.
Zadnja izmjena: biceDUPLA, dana/u 12 nov 2019, 12:35, ukupno mijenjano 4 puta.
ŽELJEZNIČAR 1921
- ElCartel11
- Kontakt:
Mohikanac i radmilo o inteligenciji

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sta ti to govori haha
Dokurac sa svojim profilima podrzava sam se
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Zato nokte ne stigne da odsjece
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Fk Kriminal 1921 

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kako pitarsko **** na BHT_u hladno preskoči da komentariše odbranu igrača Slobode rukom a Prolićev ahbab Rebac bez ikakve zadrške kaže da je bio prekršaj Osmankovića kod prvog gola.
Naprijed Željo četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ja mislim da si jedini ti vidio tu igranje rukom. Još ne mogu da skontam jesi li ozbiljan ili se zayebavaš?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
A nije bio prekrsaj? Ko je loptu zahvatio, Bekic ili Osmankovic? Je li perspektivni stoper dotakao loptu pri centarsutu? Ono ne svirat je zlocin.
31.08.2019. Željezničar 5:2 sarajevo
GENOCID NAD pitarskom NEJAČI
GENOCID NAD pitarskom NEJAČI
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.