Ispunice mu se želja,bice konacno selektor...

ZASLUŽENO...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
nemoj tako pričat možda ovo čita Ivica pa opet da bude...
Ne može on...
ne znam ovi srbi iz SIPE vole Ivicu, kažu on je njihov selektor, e sad šta hoće reći s tim ne znam...
Ivica se odrekao ,jer kako kaže ..."Ja sam svoje odslužio, red je na Amara, neka osjeti kako sam ja nosio teske stvari na plecima..."
samo drotovi voze maricuVenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 nov 2019, 18:31Lagana zagonetka: U automobilu su Amar Osim, Ivica Osim i Senad Misimovic.
Ko vozi?
Denchi je napisao/la: ↑11 nov 2019, 18:32samo drotovi voze maricuVenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 nov 2019, 18:31Lagana zagonetka: U automobilu su Amar Osim, Ivica Osim i Senad Misimovic.
Ko vozi?![]()
![]()
![]()
Begic il predsjednik komiteta za odredjivanje sudija..VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 nov 2019, 18:31Lagana zagonetka: U automobilu su Amar Osim, Ivica Osim i Senad Misimovic.
Ko vozi?
Mi se i operemo po nekad...ti si vazda glup..
Kad vas rođeni uzmu opet cete po starome, svi vam krivi samo ne vi. Mada ste vi to vec zavrsili, a ovima sretan povratak u Federaciju.
Ma nek uzmu samo da bude dobra tekma... zato se i zove najveci BH derbi.. uvijek je neizvjesno..
E bruke za navijace Skretnice...Ja mislim da se svi oni stide ovog @FoxMulder...
Sad si iznio dvije tvrdnje,da ce uzeti Velež i da smo to zavrsili...
Al bas retardiran frajer, ko da ima ceduljicu na monitoru, sta treba napisat.. ogranicen ko balkon..Vanja8 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 18:48E bruke za navijace Skretnice...Ja mislim da se svi oni stide ovog @FoxMulder...
Frajer je za cijeli život naucio tri rijeci,Pitari, smrde i Radovan...
Blago njegovom mozgu,negdje je na nivou @Virte,koji navija za radnicki klub jer je mislio da im je sjediste u Radnickoj 1,a ne u Zvornickoj...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.