Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Cuva Bog Zelju svog!
- svrakino1921
- Kontakt:
Polako svi ce doci na redsamoposteno je napisao/la: ↑11 nov 2019, 17:46U premijer ligi svako kolo po jedna ili dvije nastimane utakmice pa samo ovo pola sezone da uzmu mogu komotno 20 ljudi uhapsit a oni fol cesljaju prvu federalnu.....koje mazanje ociju javnosti
- samoposteno
- Kontakt:
Abd ali tesko ne smije SIPA po njima udaritsvrakino1921 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 17:49Polako svi ce doci na redsamoposteno je napisao/la: ↑11 nov 2019, 17:46U premijer ligi svako kolo po jedna ili dvije nastimane utakmice pa samo ovo pola sezone da uzmu mogu komotno 20 ljudi uhapsit a oni fol cesljaju prvu federalnu.....koje mazanje ociju javnosti
- Beduin
- Kontakt:
Samo u nasoj usranoj drzavi predsjednik jednog ozbiljnog kluba moze izjaviti ovakvo nesto javno, ako je istina, i da se ne pokrene istraga i ne kazni onaj ko je nudio pare ili Misimovic za lazi i klevetu.Denchi je napisao/la: ↑11 nov 2019, 17:33Predsjednik sarajevskog Željezničara Senad Misimović je istakao da je imao ponuda za namještanje pojedinih utakmica u tekućoj sezoni, ali da to nije prihvatio.
-Bilo je nemoralnih ponuda da nam pomognu da dođemo do titule. Da je sezona regularna, to će odrediti nadležne institucije, ali vidjeli smo da protiv nas niko nije igrao u rezervnom sastavu. Klubu koji nam je to nudio zaprijetio sam prijavom, ali nisam to učinio – rekao je Misimović, piše sportsport.ba.
Klub sa Grbavice je ostao bez titule porazom u Bijeljini od Radnika (1:0) u okviru 30. kola, kada je naslov šampiona osigurao Zrinjski. Žejezničar je osvojio Kup BiH pobijedivši Krupu u dva finalna meča (2:0 i 4:0).
Ako je istina i postoji dokaz, Misimovic je trebao iz moralnih razloga prijaviti slucaj nadleznim institucijama za dobrobit naseg fudbala. A ovako ti ljudi vjerovatno i sad mute po nasoj ligi, a posteni sportski radnici se bore sa vjetrenjacama, ulazu pare, trud, znanje ni za sta.
Svaka cast Misimovicu na ovome, kao i Zelji koji podrzava ti sutnjom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Salem krmak bi i Barcu zaustavio!Tristan10 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 14:10Bilo koji klub iz ove lige da dovede Medunjanina, Tina Sven Susica, Milana Djurica i igrace slicnog kvaliteta, nema te sanse da te neko moze zaustaviti da prosetas ligom. Ne, nego dodju neki kvazi investitori iz ekstocnih destinacija, dovedu ispod-prosjecne, prosjecne igrace, navijaci se nabriju, i misle da nesto zasluzuju.avenija je napisao/la: ↑11 nov 2019, 14:03lakse je iz RS uci, ali pogledaj Federaciju, Olimpik sta radi pa si imao Velez, pa Slogu..Tristan10 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 13:50
Moze se i uci u PL na fer nacin, i osvojiti liga na fer nacin. Samo dovedi top igrace za nase uslove, i tesko te ko moze zaustaviti. Nego kod na je tako, da su vecina klubova dosta dosta slicnog kvaliteta, u istoj mocvari, i onda gazi jedan po drugom, kako bi se doslo do neke pozicije, koja u globalu nista ne znaci. Ali u lokalnoj mocvari dosta znaci. Ne moze Husic doci i dovesti propalog Zlatkovica, debelog Sesara, i kostolomca Stjepanovica i misliti da je neko i nesto. Neka dovede bilo koji klub Medjunjanina, Tina Sven Susica, Milana Djurica, ma nema sanse da ce te ko zaustaviti. A ne glumiti sampiona a ono ti igra veteran Kajkut.
to su tri-cetri ekipe koje ce sve uraditi samo da udju u ligu..ako nemas zastitu nemas sanse.

Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

Najace je kako su titulu uzeli preko Slavije i kupljenog sudije...fuj
ŽELJEZNIČAR 1921
- Probisvjet
- Kontakt:
Salem ce za dobro peceno prase uciniti sve i bar jos koju hiljadarkicu. Ode Lutvin pajdas u hapsanu.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 11 nov 2019, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Krupa je bila u pitanju po njegovoj prici. Sam Misimovic je napravio gresku sto nije prijavio ako je iko ista ponudio. Ovako moze bit i da jeste, a moze bit i da je ovo jedan izgovor jer smo popusili titulu i narod ih htio “pojest” od bijesa.samoposteno je napisao/la: ↑11 nov 2019, 17:37To izjavi predsjednik i niko nista jos javno ....to isto da ja izjavim da sam opljacko banku mogu zamislit koliko bi im trebalo da pokucaju na vrata....to stite SDA kriminalciDenchi je napisao/la: ↑11 nov 2019, 17:33Predsjednik sarajevskog Željezničara Senad Misimović je istakao da je imao ponuda za namještanje pojedinih utakmica u tekućoj sezoni, ali da to nije prihvatio.
-Bilo je nemoralnih ponuda da nam pomognu da dođemo do titule. Da je sezona regularna, to će odrediti nadležne institucije, ali vidjeli smo da protiv nas niko nije igrao u rezervnom sastavu. Klubu koji nam je to nudio zaprijetio sam prijavom, ali nisam to učinio – rekao je Misimović, piše sportsport.ba.
Klub sa Grbavice je ostao bez titule porazom u Bijeljini od Radnika (1:0) u okviru 30. kola, kada je naslov šampiona osigurao Zrinjski. Žejezničar je osvojio Kup BiH pobijedivši Krupu u dva finalna meča (2:0 i 4:0).
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Cuj azmir stimao..... ja sam sokiran!?
Azmir kad je gostovao sa Slobodom u Bihacu ponudio se da sredi Jedinstvu ulazak sljedecu sezonu samo da njega ( tj Slobodu ) puste da udju tu sezonu. Pravo posten covjek, ne znam dal se jedna regularna utakmica tu drugu polusezonu odigrala kad je Ciro dosao.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
CVAJTAProbisvjet je napisao/la: ↑11 nov 2019, 17:58Salem ce za dobro peceno prase uciniti sve i bar jos koju hiljadarkicu. Ode Lutvin pajdas u hapsanu.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Pa naravno da nije. Bili bi i sada u federalnoj da nisu namještali.harden je napisao/la: ↑11 nov 2019, 18:04Azmir kad je gostovao sa Slobodom u Bihacu ponudio se da sredi Jedinstvu ulazak sljedecu sezonu samo da njega ( tj Slobodu ) puste da udju tu sezonu. Pravo posten covjek, ne znam dal se jedna regularna utakmica tu drugu polusezonu odigrala kad je Ciro dosao.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

Salem Prolić je nakon saslušanja u SIPA-e izjavio:
– Saslušan sam i dao izjavu, potom sam pušten kući. Kao dugogodišnji sudija i kontrolor dajem punu podršku istražnim organima da se utvrdi prava istina”, poručio je Prolić.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
aha naštimali Stojčevu eurogol

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Je li iko upratio istup NSBiH?
Kao osuđuju postupke i podržavaju istragu.
Niko i ne pomišlja da odmah ponudi ostavku, bez obzira što je to uglavnom o dešavanjima u 1. Ligi FBiH, u normalnoj zemlji u ovoj situaciji svi odgovorni u krovnom savezu odmah daju ostavku.
Ovdje niko I ne pomišlja.
Majku ti poganu yebem Begiću I svim ostalim kriminalcima u NSBiH. Sve na lijekove dali što ste uzeli.
Niko i ne pomišlja da odmah ponudi ostavku, bez obzira što je to uglavnom o dešavanjima u 1. Ligi FBiH, u normalnoj zemlji u ovoj situaciji svi odgovorni u krovnom savezu odmah daju ostavku.
Majku ti poganu yebem Begiću I svim ostalim kriminalcima u NSBiH. Sve na lijekove dali što ste uzeli.
-
- Kontakt:
Bas tako! Ali brate kriminalci su to, nedaju se tako lahko stolice. A obraza i morala nemaju, tako nemoj da te cudi.Addict je napisao/la: ↑11 nov 2019, 18:16Je li iko upratio istup NSBiH?
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Kako piše Avaz, Prolić je ustvari pristao na saradnju s Tužilaštvom BiH i umjesto pritvora, bit će zatraženo da mu Sud odredi mjere zabrane.
Puštanje Prolića iz SIPA-e, tvrde izvori Avaza, ne znače da je on čist, nego da je odlučio sarađivati s tužiteljicom i da je priznao radnje za koje se sumnjičio.
Samo da se klupko krene odmotavati, ode nam amaw u voljenu Zenicu.
Puštanje Prolića iz SIPA-e, tvrde izvori Avaza, ne znače da je on čist, nego da je odlučio sarađivati s tužiteljicom i da je priznao radnje za koje se sumnjičio.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Normalno ko će njega u pritvoru nahraniti,pojeo bi sam k'o cijeli zatvorredbull93 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 18:24Kako piše Avaz, Prolić je ustvari pristao na saradnju s Tužilaštvom BiH i umjesto pritvora, bit će zatraženo da mu Sud odredi mjere zabrane.

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- mohikanac12
- Kontakt:
Pu, yebem mu ćefine pitarske. Kako je pitarsko kriminalna hobotnica brzo reagovala. Begic, Pilav, Dzemidzic vade krme debelo dok nije propjevo.
Evo na dnevniku spominju neku istragu prosle godine, u Aziji uplacivane vece sume novca na cudne ishode utakmica.
Azija, Azija, kakve mi veze imamo sa njima?

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
-
- Kontakt:
Golemo svaki uhapsen Pitar stae ovo, sve pitari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.