Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Kako lud film na pinku
@Samo F.K.S.
E ovako ti ide, uzmeš plastičnu flašu od dva litra, malo pri dnu je napuniš solnom kiselinom, zatim brzo ubaciš aluminijske loptice napravljene od kuhinjske folije, začepiš i pustiš fiziku ili hemiju da odrade svoje. Samo čim začepiš brzo se odmakni jer može biti opasno ako si u blizini kada eksplodira.
Evo prigodan video.
[youtube][/youtube]
Edit: film na pinku je bolesno-bolestan
E ovako ti ide, uzmeš plastičnu flašu od dva litra, malo pri dnu je napuniš solnom kiselinom, zatim brzo ubaciš aluminijske loptice napravljene od kuhinjske folije, začepiš i pustiš fiziku ili hemiju da odrade svoje. Samo čim začepiš brzo se odmakni jer može biti opasno ako si u blizini kada eksplodira.
Evo prigodan video.
[youtube][/youtube]
Edit: film na pinku je bolesno-bolestan
-
- Kontakt:
Ma ja sam baksuz meni bi to odma eksplodiralo
joj jest bolestan film al haj valjda ga ubiju na kraju

Vraga, poubija mali sve.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ma ja sam baksuz meni bi to odma eksplodiralojoj jest bolestan film al haj valjda ga ubiju na kraju

@alan_kardec
Majstore sretan ti rođendan, želim ti sve najbolje i najljepše i da doživiš još dosta rođendana. Sretno brate.
Alan_Kardec,
također želim ti sretan rođendan, da svaki bude bolji od prethodnog. živio ti nama, a i pravi kardec...
također želim ti sretan rođendan, da svaki bude bolji od prethodnog. živio ti nama, a i pravi kardec...

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Alan_(C)ardec
sretan rođendan i sve najbolje u daljem životu 

-
- Kontakt:
Sretan rođendan Cardec , sve najbolje 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kad se samo sjetim prva dva dijela Mortal Kombat-a.
Ovo je izgleda "na silu" napravljen nastavak. 
Kad se samo sjetim prva dva dijela Mortal Kombat-a.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
joj ljudi kako sam los danas, ima vec par dana kako mi se neka alergija po tijelu pojavila, posebno na rukama, i to me ubija u pojam... nemam volje ni za bilo cime, evo sjedim vec 3 sata na poslu i buljim u monitor ko debil... Sreca pa mi nema sefice, poderala bi me ko macku za ovo ljencarenje...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
@alan_kardec, sreta rođendan. Sve najbolje i da nam se što prije vratiš na temu. 

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
_dreamer_ je napisao/la:joj ljudi kako sam los danas, ima vec par dana kako mi se neka alergija po tijelu pojavila, posebno na rukama, i to me ubija u pojam... nemam volje ni za bilo cime, evo sjedim vec 3 sata na poslu i buljim u monitor ko debil... Sreca pa mi nema sefice, poderala bi me ko macku za ovo ljencarenje...
evo i ja primjetio na desnoj ruci alergiju

od trenjaUnica_Liverpool_ je napisao/la:_dreamer_ je napisao/la:joj ljudi kako sam los danas, ima vec par dana kako mi se neka alergija po tijelu pojavila, posebno na rukama, i to me ubija u pojam... nemam volje ni za bilo cime, evo sjedim vec 3 sata na poslu i buljim u monitor ko debil... Sreca pa mi nema sefice, poderala bi me ko macku za ovo ljencarenje...
evo i ja primjetio na desnoj ruci alergiju

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Da nije ko slučajno pogledao OBN info? Kaže onaj ćelo (Adis) da zbog ozljede večeras neće igrati Jasmin Mujdža...
100% sportski i krajnje opušten potpis
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa čovjek sa 36 godina razbija, samo šteta što se ozlijedi.RiNo je napisao/la:Da nije ko slučajno pogledao OBN info? Kaže onaj ćelo (Adis) da zbog ozljede večeras neće igrati Jasmin Mujdža...

Ne mogu da vjerujem.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Treći padež mi je glavni hahaha
"Treći padež KOME-ČEMU, on meni a ja njemu.". Dobar komentar ispod :
----------> Paznja za roditelje: Treci padez ne preporucujemo djeci mladjoj od 18 godina! <----------

----------> Paznja za roditelje: Treci padez ne preporucujemo djeci mladjoj od 18 godina! <----------

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
@Faraone. Gdje ćeš to staviti da se rasplačemo ovdje.
Evo nešto od mene, veselo.
[youtube][/youtube]
IspeČi pa reci.

Evo nešto od mene, veselo.
[youtube][/youtube]
IspeČi pa reci.

Aha..OTNYS_YNWA je napisao/la:Treći padež mi je glavni hahaha![]()

Al' kakvih sve budala ima, pa ne mogu da vjerujem. Gle ovu:
[youtube][/youtube]
Znaci.. oplakala sam.

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.