Ma covjek je vrhunski profesionalac. Ni sad mi nije jasno kako zavrsi kod nas?!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Svaki od njih bi se trudio pod Amarovom palicom, zato mi je žao što su prosječni trener potrošili neke igrače koji su mogli biti odlični, a mi smo ih se olako odrekli.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Istina, mada Semir je i sam po sebi profesionalac. Vidjelo se kada je dosao i pored toga sto dugo nije igrao bio je totalno fit. Znaci radi na sebi. Amar je samo dodatni bonus koji zna upotrijebiti ovakvog umjetnika sa loptom.Virtu4l je napisao/la: ↑11 nov 2019, 12:45Svaki od njih bi se trudio pod Amarovom palicom, zato mi je žao što su prosječni trener potrošili neke igrače koji su mogli biti odlični, a mi smo ih se olako odrekli.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- lijevapolutka
- Kontakt:
nadam se da će reći malo vise o puncu, a i nadam se da će i bandića posjetiti, bar da ga zaplaše
moSa ljoŽe
Slučaj punac je završen, nema se tu više šta reći, imao je priliku i nagodio se.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- mohikanac12
- Kontakt:
Piqka sisata!
Husić se tokom razgovora osvrnuo i na prošlosezonsku titulu Sarajeva, odnosno način na koji je ekipa s Koševa do nje došla.
"Pa sami vi znate Dino kako ste došli do titule prošle sezone. Jedno je sigurno, ja Sarajevo kao grad volim, Sarajevo kao klub je uradio velike promjene i ja to podržavam. Ali, znam šta je bilo prije kad smo putovali u Široki. To su bili pozivi 'stanite ovdje na kafu, da vidimo može li ovo..."
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Mislis ?

Kaze medijski partner nema ga do proljeca

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Nogometni savez BiH = MAFIA!
Nebi me čudilo da su napišu da je već umro.StrikeWarzone je napisao/la: ↑11 nov 2019, 13:28Mislis ?
Kaze medijski partner nema ga do proljeca![]()
![]()
Tobejarabi.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Reprezentativna pauza postaje problem u životu svakog ljubitelja fudbala. Kad bi UEFA mogla sve tekme kvalifikacija nagurat u jedan mjesec, a ne da se svako malo prekida prvenstvo. I to opet kad hvatamo zamah kao poslije prošlog derbija.
Ne gleda se više nikom dosadni reprezentativni fudbal, a pogotovo naša repka sa onim
kao selektorom.
Ne gleda se više nikom dosadni reprezentativni fudbal, a pogotovo naša repka sa onim
Prvobitno su napisali "nema ga do kraja sezone" pa prepravili!StrikeWarzone je napisao/la: ↑11 nov 2019, 13:28Mislis ?
![]()
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- mohikanac12
- Kontakt:
Amar "promasio" kapitalca. Na avatar moliću lijepo.

Hvala.
P.S. Kazu Jug ce biti blizi terenu od Istoka.

Hvala.

P.S. Kazu Jug ce biti blizi terenu od Istoka.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Misli AsimStrikeWarzone je napisao/la: ↑11 nov 2019, 13:28Mislis ?
![]()

Medijski partneri su nam katastrofa, ne samo taj pomenuti vec opste i ostali, jedino 1921.ba zato sto su nasi i klix se mogu izdvojiti, ne moze najvecem i najtrofejnijem bh klubu medijski partner biti anonimus mediji koji nisu ni medju top pedeset portala u drzavi po posjecenosti, da ne spominjem kako i na koji nacin su dovedeni, zato se nadam da ce se nesto promijeniti po tom pitanju u skorije vrijeme
MIHAJLOVIĆ !
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Zanima me samo koliko je Bjelica uzeo para da nam u banjaluci pokaze 4 zuta kartona kljucnim defanzivcima u prvih 20 minuta.
Valjda mu je bilo dovoljno da loce sa pitarima po lukavici **** mu sve sto ima od a do z.
Valjda mu je bilo dovoljno da loce sa pitarima po lukavici **** mu sve sto ima od a do z.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- lijevapolutka
- Kontakt:
čuj zanimljiva i utakmica tuzla city-5arajevo 
https://z.urnal.info/novost/22529/za-ze ... xlbJkhXmHk

https://z.urnal.info/novost/22529/za-ze ... xlbJkhXmHk
moSa ljoŽe
- lijevapolutka
- Kontakt:
ta će ba Amar, vraća usluge onim sto su ga dovelimohikanac12 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 14:26Amar "promasio" kapitalca. Na avatar moliću lijepo.![]()
Hvala.
P.S. Kazu Jug ce biti blizi terenu od Istoka.![]()

moSa ljoŽe
Ali ljudi valja Salema onolikog hranit u zatvoru, morat će samo za njega u lavoru grah kuhat 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.