Protiv Orašja, Igmana i Goražda onako na prvu utakmice kojih se mogu sjetiti, to sto podjebavam par vasih navijaca medju njima i tebe ne znaci da ne podnosim klub Velez i periferiju Mostara, ili ste mozda vi predstavnici kluba i periferije? samo sam iznenadjen vasim pisanjem i negativnom stavu prema najvecem i najtrofejnijem bh. klubu i navijacima istog, pa samo na to odgovaram, nista strasno, uostalom to sam i pomenuo prije par danadrakensang je napisao/la: ↑11 nov 2019, 11:44Koje utakmice Veleza? Ovdje ja vidim samo Gorazde - Velez, i nekolike utakmice Olimpika. Ja znam da nas ne volis, ali budi malo realan ipak, ma koliko tesko bilo, Velez je ovo pokrenuo sve poslije Gorazda, i kad smo mi pisali "SIPA", mnogi su se smijali..
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
MIHAJLOVIĆ !
-
- Kontakt:
Koji klubovi u PL su pod istragom, procitah negdje Velez
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
- Kontakt:
Samim tim braco sto je FK Velez ovo pokrenuo poslije Gorazda, govori da nema oraha u dzepu. Udji na nasu temu i vidi kad smo mi dobili info da je ukljucena SIPA, jer ono sto je Olimpik prosle godine radio je bezobrazluk epskih razmjera.Radmilo87 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 12:40Protiv Orašja, Igmana i Goražda onako na prvu utakmice kojih se mogu sjetiti, to sto podjebavam par vasih navijaca medju njima i tebe ne znaci da ne podnosim klub Velez i periferiju Mostara, ili ste mozda vi predstavnici kluba i periferije? samo sam iznenadjen vasim pisanjem i negativnom stavu prema najvecem i najtrofejnijem bh. klubu i navijacima istog, pa samo na to odgovaram, nista strasno, uostalom to sam i pomenuo prije par danadrakensang je napisao/la: ↑11 nov 2019, 11:44Koje utakmice Veleza? Ovdje ja vidim samo Gorazde - Velez, i nekolike utakmice Olimpika. Ja znam da nas ne volis, ali budi malo realan ipak, ma koliko tesko bilo, Velez je ovo pokrenuo sve poslije Gorazda, i kad smo mi pisali "SIPA", mnogi su se smijali..
@staragrada se smijao na to sto smo ukljucili SIPU, sad kad Sisa pada mescini ko da mi se vise ne smije

Sta ti mislis jel se ovo samo od sebe pokrenulo?
Zadnja izmjena: drakensang, dana/u 11 nov 2019, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Utakmica Gorazde-Velez iz prosle sezone, imas na yt pa pogledajSviuodbranu je napisao/la: ↑11 nov 2019, 12:40Koji klubovi u PL su pod istragom, procitah negdje Velez
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Kontakt:
Azmir pod istragom
Zlocesti zlocesti sisoja

Zlocesti zlocesti sisoja

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Treba ocekivati i hapsenje Dine Selimovica, buduci da je Husic pozvan na razgovor u SIPA-u vjerovatno kao svjedok
MIHAJLOVIĆ !
Vidi plavih kmetova sto su se raspisali i uznervozili.
Ne sekirajte se, nece vas SDA.
Ne sekirajte se, nece vas SDA.
- FKS -
Predlozio bi Sipi da ode u OBN televiziju da traze emisiju Mimohod sa Amarom Osimom gdje covjek rece na pitanje Mime dali je u vase vrijeme dok ste bili na klupi Zelje bilo kupovanja sudija(pošto je tad Amar bio u Japanu) ako je neko spreman da ulozi toliko u klub da ne vidi problem da se odvoji 100 200 milja i za takve radnje
Zadnja izmjena: Enigma, dana/u 11 nov 2019, 13:38, ukupno mijenjano 2 puta.
MUSVDG

Kmetstvo je naziv za društveno-ekonomski odnos između plemića i njima podložnih seljaka - zvanih kmetovi
Novi vlasnik FK Sarajevo je Hoai Nam
MIHAJLOVIĆ !
ustvari svako ko je kriv neka odgovara za svoja nedjela, bio on iz Sarajeva, Azmir, Osim ili Velez, Čelik.
Doduse mi smo u zadnje dvije godine najcisci klub. Pokrao nas nije samo ko nije zelio.
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 11 nov 2019, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Oni nisu ni kmetovi, oni su robovi. NISTA nemaju. Cak ni udbu, umrla je.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Jbg editova ti post i potpuno ga izmjeni, sta da ti odgovorim sad

MIHAJLOVIĆ !
Radmilo87 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 13:47Jbg editova ti post i potpuno ga izmjeni, sta da ti odgovorim sad![]()

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
-
- Kontakt:
To ce bit posebna akcija sipeEnigma je napisao/la: ↑11 nov 2019, 13:37Predlozio bi Sipi da ode u OBN televiziju da traze emisiju Mimohod sa Amarom Osimom gdje covjek rece na pitanje Mime dali je u vase vrijeme dok ste bili na klupi Zelje bilo kupovanja sudija(pošto je tad Amar bio u Japanu) ako je neko spreman da ulozi toliko u klub da ne vidi problem da se odvoji 100 200 milja i za takve radnje

Moze se i uci u PL na fer nacin, i osvojiti liga na fer nacin. Samo dovedi top igrace za nase uslove, i tesko te ko moze zaustaviti. Nego kod na je tako, da su vecina klubova dosta dosta slicnog kvaliteta, u istoj mocvari, i onda gazi jedan po drugom, kako bi se doslo do neke pozicije, koja u globalu nista ne znaci. Ali u lokalnoj mocvari dosta znaci. Ne moze Husic doci i dovesti propalog Zlatkovica, debelog Sesara, i kostolomca Stjepanovica i misliti da je neko i nesto. Neka dovede bilo koji klub Medjunjanina, Tina Sven Susica, Milana Djurica, ma nema sanse da ce te ko zaustaviti. A ne glumiti sampiona a ono ti igra veteran Kajkut.
Znas kako kaze ona stara "Ne pada jabuka daleko od stabla"drakensang je napisao/la: ↑11 nov 2019, 13:48To ce bit posebna akcija sipeEnigma je napisao/la: ↑11 nov 2019, 13:37Predlozio bi Sipi da ode u OBN televiziju da traze emisiju Mimohod sa Amarom Osimom gdje covjek rece na pitanje Mime dali je u vase vrijeme dok ste bili na klupi Zelje bilo kupovanja sudija(pošto je tad Amar bio u Japanu) ako je neko spreman da ulozi toliko u klub da ne vidi problem da se odvoji 100 200 milja i za takve radnje![]()
MUSVDG
Gledaj rodjenih ko trinaestogodisnjaci kad vide pickhu 

MIHAJLOVIĆ !
-
- Kontakt:
Ko da je Miske idiot da proziva Brku onako bez dobre pozadine. Zakuco bi njega Brko za zid da je neistina, al izvadio bi Miske špil kupljenih utakmicaEnigma je napisao/la: ↑11 nov 2019, 13:52Znas kako kaze ona stara "Ne pada jabuka daleko od stabla"drakensang je napisao/la: ↑11 nov 2019, 13:48To ce bit posebna akcija sipeEnigma je napisao/la: ↑11 nov 2019, 13:37Predlozio bi Sipi da ode u OBN televiziju da traze emisiju Mimohod sa Amarom Osimom gdje covjek rece na pitanje Mime dali je u vase vrijeme dok ste bili na klupi Zelje bilo kupovanja sudija(pošto je tad Amar bio u Japanu) ako je neko spreman da ulozi toliko u klub da ne vidi problem da se odvoji 100 200 milja i za takve radnje![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.