O cemu ti?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Na kraju ce biti tresla se gora rodio se mis, kao i u svim akcijama, istragama i hapsenjima do sada u ovoj drzavi
Realno afera "Punac" i pojedini rezultati Veleza i Olimpika u prvoj ligi FBIH su stvari koje bi prve trebale biti pod lupom istraznih ogana
Realno afera "Punac" i pojedini rezultati Veleza i Olimpika u prvoj ligi FBIH su stvari koje bi prve trebale biti pod lupom istraznih ogana
MIHAJLOVIĆ !
Zahebavam se, al'su mi kao simpatizeru Sirokog vrlo upitne pojedine tekme. Da li su za lovu ili ne, al'ako su neka odgovaraju, a Velez je prosle kupio prvenstvo, to je cinjenica. Lijepo je vidjeti da se nesto radi, mazuckanje.
Svakako je sprdnja od drzave.
Zadnja izmjena: crozla, dana/u 11 nov 2019, 09:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ne padnu li kriminalci iz porodice Osim, akcija je selektivna i nikakva.
- FKS -
IMaju pad u pretplati.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Orasje-Velez 100% Ajdeee, ajmooo. Palit svijecu u katedrali sv.Punca, xa Velez ispadne.
- svrakino1921
- Kontakt:
Hapse se i menadzeri, nadam se da je medju njima i Admir Husaric, red bi bio 

MIHAJLOVIĆ !
-
- Kontakt:
Nema ništa od ovog , Prolić pojeo sve dokaze 

Cuj , nea nis. Kakav optimizam. Dao Bog da ih cizma.zgazila, truju sport. I prolica rasporili. Oooo hrpa goaana
Zadnja izmjena: crozla, dana/u 11 nov 2019, 10:40, ukupno mijenjano 2 puta.
- mohikanac12
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pali je za sebe i moli boga da te izvede na pravi put

Forzza Velez
Prije ce SIPA da uhapsi ove jadnike sto prodaju kospice na tribinama da prezive nego ove iz samog vrha organizacije "fudbala BiH" od koji kriminal i problemi pocinju.
Mjau !
-
- Kontakt:
Hoce li Zeljo pisat protestnu notu sto diraju Gigovica i Grbića ?
Opet skutoriju ne diraju, Jelic, Musa, Bojo i ekipa nastavljaju po starom sa kompanijom Mujicem, Sehovicem itd.
Ali kad se sjetim da su delegirali Antoni Bandica na Radnik Zrinjski za titulu sve postane presmijesno.
Ali kad se sjetim da su delegirali Antoni Bandica na Radnik Zrinjski za titulu sve postane presmijesno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Prije bi vi trebali. Nas je Gigovic zaklao protiv Sirokog dok je vas prosle godine pogurao u Tuzli.GradKamena2 je napisao/la: ↑11 nov 2019, 11:27Hoce li Zeljo pisat protestnu notu sto diraju Gigovica i Grbića ?
Vi ste zadnji koji imaju pravo na tu temu prozivati nekog

Cuva Bog Zelju svog!
a mozda je ovaj put ipak malo ozbiljnije ?Imamo snimke kako daju koverte i dogovaraju”, tvrdi sagovrnik portala ****.ba blizak istrazi ovog slučaja koji će iz temelja potresti bh. nogomet.
Prema informacijama kojima raspolažu istražitelji, kako prenosi isti portal, među osobama koje su sudijama davale novac su Azmir Husić, predsjednik Tuzla Cityja, kluba koji je smatran pravim malim čudom bh. nogometa, Zuhdija Isamović i Aldin Kulenović (iz bihaćkog Jedinstva), Edo Ekmeščić iz NK Metalleghe-BSI Jajce, Midhat Sarajčić iz NK Travnik, Damir Obad iz HNK Čapljine, te Ramiz Murtić iz konjičkog Igmana.
Ove osobe će, kako sada stvari stoje, biti također saslušane, ali u ulozi svjedoka, dok će dalji tok istrage pokazati kakav će biti njihov konačni status u ovom predmetu.
Nije isključeno da se val hapšenja nastavi ukoliko se klupko kriminala u bh. nogometu nastavi odmotavati.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Nece se nista promjeniti, problem BH Fudbala se mora u korjenu sasjeci pa sređivati.
Mjau !
-
- Kontakt:
Velez je ovo i pokrenuo uz podrsku odredjenih klubova nakon Gorazda. Mislim, silji se i siljilo se, ali brate kad ti ne da da centar predjes...
Valjda popadaju konacno Duric, Prolic i kompanija. Mada, obzirom kakvo nam je drustvo, tesko da ce se naci "posten" covjek koji ce odolit ogromnim novcima koje sudije vrte.
Evo Nermin Sabic na N1 kaze: "Sve je to normalno, mislim da nema potplacivanja sudija kod nas, greske se desavaju."

Valjda popadaju konacno Duric, Prolic i kompanija. Mada, obzirom kakvo nam je drustvo, tesko da ce se naci "posten" covjek koji ce odolit ogromnim novcima koje sudije vrte.
Evo Nermin Sabic na N1 kaze: "Sve je to normalno, mislim da nema potplacivanja sudija kod nas, greske se desavaju."

-
- Kontakt:
Koje utakmice Veleza? Ovdje ja vidim samo Gorazde - Velez, i nekolike utakmice Olimpika. Ja znam da nas ne volis, ali budi malo realan ipak, ma koliko tesko bilo, Velez je ovo pokrenuo sve poslije Gorazda, i kad smo mi pisali "SIPA", mnogi su se smijali..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.