Kkako volim te situacije, još dok sam razrađivao kladionicu, ono povrede, nema pola ekipe, pa hop 0:2.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kkako volim te situacije, još dok sam razrađivao kladionicu, ono povrede, nema pola ekipe, pa hop 0:2.
Jezik pregriz’oVirtu4l je napisao/la: ↑10 nov 2019, 20:44Kkako volim te situacije, još dok sam razrađivao kladionicu, ono povrede, nema pola ekipe, pa hop 0:2.![]()
Sad mu je pozicija lijevi bek, to je igrao i proslu i ovu polusezonu u Tosku i odlican jeRaonffa je napisao/la: ↑10 nov 2019, 23:42
Ja ih vala ne bih vraćao, nek' igraju momci do kraja sezone tamo, realno ovdje se neće naigrati.
Sad doduše ne znam na kojoj poziciji vidiš Šehića, momka su preko noći gurali nešto na lijevog beka, a realno dečko bio odlično krilo u omladinskim selekcijama.
Po meni je definitivno najveći prioritet stoper, a vala i neki bek ako bude kvalitetan i dostupan u zimskom prelaznom roku.
Ovo ostalo je ok, doduše ne bih se bunio ni protiv nekog dobrog destruktivca u veznom redu, mada vjerujem da sve dok je Hajdarević tu i dok se ne buni što ne igra, mislim da Amar neće dovoditi nikoga na tu poziciju.
U tom slučaju ga se i može vratiti.irfo je napisao/la: ↑10 nov 2019, 23:49Sad mu je pozicija lijevi bek, to je igrao i proslu i ovu polusezonu u Tosku i odlican jeRaonffa je napisao/la: ↑10 nov 2019, 23:42
Ja ih vala ne bih vraćao, nek' igraju momci do kraja sezone tamo, realno ovdje se neće naigrati.
Sad doduše ne znam na kojoj poziciji vidiš Šehića, momka su preko noći gurali nešto na lijevog beka, a realno dečko bio odlično krilo u omladinskim selekcijama.
Po meni je definitivno najveći prioritet stoper, a vala i neki bek ako bude kvalitetan i dostupan u zimskom prelaznom roku.
Ovo ostalo je ok, doduše ne bih se bunio ni protiv nekog dobrog destruktivca u veznom redu, mada vjerujem da sve dok je Hajdarević tu i dok se ne buni što ne igra, mislim da Amar neće dovoditi nikoga na tu poziciju.
O igraču ćeš najviše naučiti/saznati ako ga pratiš u situacijama kada lopta nije kod njega, kada je lopta kod protivnika ili kada je daleko od lopte.
Sitne su ovo ribe , ali bar je pocelo nesto
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cwirek, Hilmo123, Paromlinac i 35 gostiju.