Ma ovo je nešto fiksno sa ovom tekmom, na svakom drugom kanalu mi je ok.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma i kod mene, isto da gledam igricu sa lošom grafikom.
Moj pumpum
nula samopouzdanja.
Ali iz ličnih razloga mi je drago što nismo zabili, bravo Pjonteče, halal ti bilo.
Moj pumpum

Ali iz ličnih razloga mi je drago što nismo zabili, bravo Pjonteče, halal ti bilo.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
U ovih 20 minuta igramo sasvim solidno. Kao da su nesto trenirali. Evo i super udarca Paquete.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
-
- Kontakt:
Opet Hakan započinje kontre protivnika.
Nekim čudom se uvijek napale u ovakvim utakmicama, kamo sreće da uvijek imaju ovakav pristup.
Eto vidiš, kad hoće, onda ova ekipa može i umije lijepo igrati.
Ovaj Duarte tako neiskusno ispada kad se zatrči kao sivonja u igrača i nazad ostavi rupu. Sad je jedva Rom spasio, neki naredni put možda neće.
Eto vidiš, kad hoće, onda ova ekipa može i umije lijepo igrati.
Ovaj Duarte tako neiskusno ispada kad se zatrči kao sivonja u igrača i nazad ostavi rupu. Sad je jedva Rom spasio, neki naredni put možda neće.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pjontek je najgori napadac Milana zadnjih 20 godina.. Pazzini je za njega Ibra
A nocerino je za onu tursku prevaru pirlo i sedorf u jednom..
A nocerino je za onu tursku prevaru pirlo i sedorf u jednom..
Zadnja izmjena: pesmaster, dana/u 10 nov 2019, 21:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Sloboda Tuzla !!!
Uvijek se oni nalože protiv Juventusa, problem je gdje je ovakav pristup protiv Leccea, Udinesea i ostalih ekipa...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Sarrifufna
Teo puno solira i gubi lopte, treba se prije lopte rješavat
Il Club più titolato al mondo!
Previse oklijevanja u situacijama kada se moze krenuti naprijed, ostalo za sad dobro cak sta vise iznenadjenje..
Sloboda Tuzla !!!
- muha milanez
- Kontakt:
Da je Ibra tu, 0-2 bi sad bilo 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Fino stojimo. Sudija jede **** sa kartonima
Iznenađujuće dobro, baš onda kad čekam da izgube. 
Ali svi znamo da ćemo na kraju izgubiti, tako da ono...
Ekipa pokazuje znakove života i neku smislenu igru, zamisli kako bi to bolje izgledalo uz dva krila i jednog veznjaka.
Ima kuveta u bar 60% igrača, da im dovedeš minimum tri igrača na kritične pozicije, bili bi itekako kvalitetan tim. Valjda na ljeto za promjenu uprava odigra pametnije.
Ali svi znamo da ćemo na kraju izgubiti, tako da ono...

Ekipa pokazuje znakove života i neku smislenu igru, zamisli kako bi to bolje izgledalo uz dva krila i jednog veznjaka.
Ima kuveta u bar 60% igrača, da im dovedeš minimum tri igrača na kritične pozicije, bili bi itekako kvalitetan tim. Valjda na ljeto za promjenu uprava odigra pametnije.
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 10 nov 2019, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
Kao da je neka druga ekipa izašla na teren u odnosu na protekle tekme. Doduše i ovaj juve loše igra, ili se čuvaju.
Kako god, ovo je dokaz da ova ekipa može igrati, sa ovom igrom i pristupom ne bi imali problema sa bresom, udinama, veronom i sličnima.
Kako god, ovo je dokaz da ova ekipa može igrati, sa ovom igrom i pristupom ne bi imali problema sa bresom, udinama, veronom i sličnima.
Sad tek slijedi pad, turcin je vec krepo.. Nema u njima kuveta ni za 10. Poziciju
Sloboda Tuzla !!!
- Beduin
- Kontakt:
Ovo je 4321 formacija?
Suso i Hakan vise u sredini, zato i Juve ne moze doci do izrazaja na sredini terena.
Ali opet nerazumljivo da obojica ne mogu do lopte doci, nikako da traze loptu, razigravaju igrace na strani, da dodju do suta, ne postije na terenu.
Ja bih odmah ubacio Leaoa umjesto Hakana i gurnuo ga na SS ili uz Susa da proba iza napadaca jer u fazi napada slabo funkcionisu gore pomenuti.
Suso i Hakan vise u sredini, zato i Juve ne moze doci do izrazaja na sredini terena.
Ali opet nerazumljivo da obojica ne mogu do lopte doci, nikako da traze loptu, razigravaju igrace na strani, da dodju do suta, ne postije na terenu.
Ja bih odmah ubacio Leaoa umjesto Hakana i gurnuo ga na SS ili uz Susa da proba iza napadaca jer u fazi napada slabo funkcionisu gore pomenuti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
100% - Ismael #Bennacer is the only outfield player to have a 100% passing accuracy (20/20 passes completed) in the first half of #JuveMilan. Order.
Kardan obični.
Igra momak kao sat, bar smo uz Thea nešto uboli ljetos.
Samo ne znam kad prije skupi kartone, jbt sad na twiteru vidim da propušta Napoli. Biglia madness incoming.
Kardan obični.

Igra momak kao sat, bar smo uz Thea nešto uboli ljetos.
Samo ne znam kad prije skupi kartone, jbt sad na twiteru vidim da propušta Napoli. Biglia madness incoming.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mene strah zadnjih pola sata, tad totalno padnemo. Ocajno odradjene pripreme. Za razliku od Gatusa kada su dobijali protivnike u zadnjih pola sata zbog bolje fizičke spreme.
Il Club più titolato al mondo!
Umalo se ne šokirah kad vidjeh da Suso trči prema izmjeni... ali onda sam se vratio u realnost.
Jbt, njima Costa i Dybala, nama poluraspadnuti Jack u igri. Sad ćemo još više pasti.

Jbt, njima Costa i Dybala, nama poluraspadnuti Jack u igri. Sad ćemo još više pasti.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.