Pitari su srbi i njihov prEdsednik je radovan karadžić.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Prosla su vremena, kada su Radmilo, Mile itd. pucali i rastjerivali, normalne ljude.Radmilo87 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 19:04Ovo sto radis je krivicno djelo po dvije osnove, prvo kleveta drugo prijetnja, da je pametan da te odere po novcaniku i ostavite mjesec dva bez hljeba u kuci
A kao sto je poznato, dvije utoke su dovoljne da se cijeli sjever rastjera, znate vi to najbolje izmedju sebe![]()

Vama pitarima generalno fali mozga da shvatite napisano, glupi ste ko khurac
MIHAJLOVIĆ !
To je ono od misimovica ?
[quote=Virtu4l
Klikni i vidi mu prethodne postove, sve će ti biti jasno, vjerovatno lobotomac kojeg smo danima ponižavali.
[/quote]
A vec sam mu i u pp objasnio.

Ne ratujem i ne mrzim nikog, ovdje sam samo zato sto se mogu nasmijat dobro s vremena na vrijeme..
A podlosti mi idu na zivce.. uopste ne podnosim ovakve stvari taman da mi je brat rodjeni... Sam bi sebi samar opalio.

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Ne, to je ono od Džeke, Bajića, Hadžiahmetovića, Gojaka, Šehića, Zukanovića, Ferencvaroša... eto samo tu imaš preko 5 miliona KM.
Nije to kao kad prodaš Cimirota, pa 80% novca završi kod menadžera i raznoraznih mešetara. Ili kao kad kapitalca Duljevića prodaš za 0 (NULA) KM.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja braca a budjet a dugovi ? Ne moze samo prihodi.Virtu4l je napisao/la: ↑10 nov 2019, 20:26Ne, to je ono od Džeke, Bajića, Hadžiahmetovića, Gojaka, Šehića, Zukanovića, Ferencvaroša... eto samo tu imaš preko 5 miliona KM.
Nije to kao kad prodaš Cimirota, pa 80% novca završi kod menadžera i raznoraznih mešetara. Ili kao kad kapitalca Duljevića prodaš za 0 (NULA) KM.![]()

Ne znam koliko uzimaju menadjeri al pretjerujes sa tim 80%..
Klub sa ozbiljnim vlasnikom ne vjerujem da moze dozvolit tako nesto..
Kad vec navodis seljine transfere ozbiljno navedi i nase, cemu to podcjenjivanje...
Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 10 nov 2019, 20:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Nema razloga da navodim vaše transfere, pričamo o novcu koji je Željezničar uložio u stadion, nema to veze sa vama. Samo sam ti nabrojao da smo tada zaradili za naše uslove brdo para i da je dobar dio otišao na stadion.simidobar je napisao/la: ↑10 nov 2019, 20:32Ja braca a budjet a dugovi ? Ne moze samo prihodi.![]()
Kad vec navodis seljine transfere ozbiljno navedi i nase, cemu to podcjenjivanje...
Što se tiče tih 80%, to je samo u slučaju Cimirota. Sjetićeš se da je nakon tog transfera Tan poslao na reviziju sve ugovore koje je klub imao sa igračima, i da ste nakon toga dobili Ken Chooa, Ibraković i Selimović su dobili nogu iz kluba i ovaj vam je zavrnuo pipu. Transfer Cimirota je ključni trenutak. Kao rivala me to raduje, a kao čovjeku mi se to gadi, jer ne može Bošnjo pobjeći od sebe, mora da krade i kraducka, pa čak i ako ima ogromnu platu i primanja na sve strane.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la: ↑10 nov 2019, 20:42Nema razloga da navodim vaše transfere, pričamo o novcu koji je Željezničar uložio u stadion, nema to veze sa vama. Samo sam ti nabrojao da smo tada zaradili za naše uslove brdo para i da je dobar dio otišao na stadion.simidobar je napisao/la: ↑10 nov 2019, 20:32Ja braca a budjet a dugovi ? Ne moze samo prihodi.![]()
Što se tiče tih 80%, to je samo u slučaju Cimirota. Sjetićeš se da je nakon tog transfera Tan poslao na reviziju sve ugovore koje je klub imao sa igračima, i da ste nakon toga dobili Ken Chooa, Ibraković i Selimović su dobili nogu iz kluba i ovaj vam je zavrnuo pipu. Transfer Cimirota je ključni trenutak. Kao rivala me to raduje, a kao čovjeku mi se to gadi, jer ne može Bošnjo pobjeći od sebe, mora da krade i kraducka, pa čak i ako ima ogromnu platu i primanja na sve strane.
Ako ste duzni 8 miliona onda nista niko nije ulozio nego vas je zaduzio da bi to nekad bilo vase..
Sve je to naše i niko nas nigdje nije zadužio.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako Bog da.

Cije ce bit ako ne vase.

Samo ti kazem kako nisi u pravu kad kazes da je neka vasa uprava ulozila nesto.. a ta vasa "ulaganja" vrlo lako moze drzava namirit da bi opstali uopste...
Daj da ja dignem kredit na neku firmu ulozicu 80% u nju.. ja ne vjerujem da su oni dosli do 80% kad su uzimali pare na selju...
Pare od institucija ne idu nama na račun, već direktno izvođačima.simidobar je napisao/la: ↑10 nov 2019, 20:50Ako Bog da.![]()
Cije ce bit ako ne vase.![]()
Samo ti kazem kako nisi u pravu kad kazes da je neka vasa uprava ulozila nesto.. a ta vasa "ulaganja" vrlo lako moze drzava namirit da bi opstali uopste...
Daj da ja dignem kredit na neku firmu ulozicu 80% u nju.. ja ne vjerujem da su oni dosli do 80% kad su uzimali pare na selju...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakve su ovo vitrine? 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
JEL KREPO MAFIJAŠKI SDA KLUB ŽELJEZNIČAR ?
Da li amaw uhapsen u ovoj akciji sipe?
Ili ce on u sljedecoj.
Ili ce on u sljedecoj.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ipak ce on u sljedecoj, al ode mu jaran Salem
Kako li ce sad delegirat sudije i dogovarat "titule"
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.