treb'o bi da bude
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: Chat
Za zivot cijeli!
- sarajlija89
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:obrati se sarajliji preko PP, mozda imas neki popust kod tete, ipak je ona stalna musterija sarajlijesikirica je napisao/la:Nekad se i ujagmi sta ali nemas mjesta nigdje.
hahah..nije ba..nego slucajno znam

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sarajlija89 je napisao/la:1-0![]()
Riverrrrrrrrrrrrr..zasluzeno
hahah...vidi njega sto mu je zanimljiva temaButmiran je napisao/la:Kakva Boca i River, imamo precih tema ovdje.
Da iskoristim priliku da zonfa koji pokupim.

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nemoj se vaditi sad, daj sikirici broj telefona i sve sto ide uz to, nek i on "slucajno" saznasarajlija89 je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:obrati se sarajliji preko PP, mozda imas neki popust kod tete, ipak je ona stalna musterija sarajlijesikirica je napisao/la:Nekad se i ujagmi sta ali nemas mjesta nigdje.
hahah..nije ba..nego slucajno znam...bjezi ba..ja samo casne djevojke volim....izazov je ucinit ih necasnim hahah

Za zivot cijeli!
- sarajlija89
- Kontakt:
gdje cu se ja vadit..
stvarno nemam broj,kad je to bilo jbt,znam da se maya zove
..al mogo bih saznat mislim...
a sikirica bi je iscjepo..ne sumnjam hahahahah
joj sta je ovo veceras

a sikirica bi je iscjepo..ne sumnjam hahahahah

joj sta je ovo veceras

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
- sarajlija89
- Kontakt:
hhh...nema njega...otiso sanjat one 3
sta ce....
haj na temu sportsko znanje...da se smirimo malo

haj na temu sportsko znanje...da se smirimo malo

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Od birača nema je*ača.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:opisi mu je, nece na slijepo ici, sta ako mu se ne svidi, pa i taj belaj?

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
birac-otiracOTNYS_YNWA je napisao/la:Od birača nema je*ača.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:opisi mu je, nece na slijepo ici, sta ako mu se ne svidi, pa i taj belaj?

Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
Tako je ynwa ...
sikirica dace bog da umocis ako hoces donesi meni 50 km vodim te blizu mi je stup
sikirica dace bog da umocis ako hoces donesi meni 50 km vodim te blizu mi je stup

-
- Kontakt:
Gdje mogu nabavit jeftine a kvalitetne pirotehnike u SA ? dogovorio sam se sa sedmoricom jarana za novu godinu da kupimo za cvaju svi pirotehnike pa mi treba sto vise 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Gdje mogu nabavit jeftine a kvalitetne pirotehnike u SA ? dogovorio sam se sa sedmoricom jarana za novu godinu da kupimo za cvaju svi pirotehnike pa mi treba sto vise
Pijaca Ciglane.

Nije ti baš blizuSamo F.K.S !! je napisao/la:Tako je ynwa ...

Pirotehniku, kao što neko već reče, možeš vidjeti na Ciglanama na pijaci. Uostalom, pred Novu godinu će to preplaviti market.ba, **** i slične stranice.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Kakva pirotehnika dijete, napravi Acid Bombs to ti je bolje i jeftinije, umal murije jednom ne zaglavi zbog tog. 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
ccc. Mog`o si vala komotno na kafu naletiti.Bosco je napisao/la:Kakva pirotehnika dijete, napravi Acid Bombs to ti je bolje i jeftinije, umal murije jednom ne zaglavi zbog tog.

Ma mog'o sam, ali kolege su ti bile super pa sam samo prošo s upozorenjem jer sam jednom nešto baš vidi sad sreće, jednom sam tim policajcima pomogo da iz moje škole prebace nešto do MUP-a i ja im utovaro to i pomogo im i oni me prepoznali.OTNYS_YNWA je napisao/la:ccc. Mog`o si vala komotno na kafu naletiti.Bosco je napisao/la:Kakva pirotehnika dijete, napravi Acid Bombs to ti je bolje i jeftinije, umal murije jednom ne zaglavi zbog tog.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
haha.
Ma pazi jednu stvar, posao kao posao. Ne radiš ga kako treba, noga ti je. Ljudi ga moraju obavljati kvalitetno, onako kako nadležni kažu. Praznici su izuzeci, vrlo često se progleda kroz prste. ( sve u granicama normale ).

Ma pazi jednu stvar, posao kao posao. Ne radiš ga kako treba, noga ti je. Ljudi ga moraju obavljati kvalitetno, onako kako nadležni kažu. Praznici su izuzeci, vrlo često se progleda kroz prste. ( sve u granicama normale ).

Naravno, to se meni desilo za Novu godinu, a i ja sam se izvin'o jbg stvarno mi nije bila namjera to jer prvi put mi je bilo da sam pravio to i toliko je eksplodiralo da sam se čak i ja us*o od straha, komšije su od ovog druga gdje smo slavili mislili da je neko bavio bombu koliko je to jako eksplodiralo. 

-
- Kontakt:
Najbolje je sinovima policajaca ima kod nas dodju seljaci iz austrije stari im drot i vazda su puni pirotehnike
bosco kako se pravi ta bomba ?
PS ovaj adi nije normalan umalo da pogine 0:10

bosco kako se pravi ta bomba ?
PS ovaj adi nije normalan umalo da pogine 0:10
Ko spomenu muriju? Sad mi se više i ne mota...

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, L-Train i 24 gosta.