Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Re: Chat
sam pazi..u ljubavi kao i u ratu krv prolijevaju nevini 

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
hahaha, dobar dobar.Virtu4l je napisao/la:Zovni još koju za svaku slučaj.

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
tebe bas kriza uhvatila, aa?sikirica je napisao/la:Boli me racKu vise.Sad mi je u petak rodjendan i pitat cu ove tri sto sam zvao na rodjendan jesul ikad vidjele ku.rac.Ako kazu nismo ja ga izvadim,ako kazu jesmo ja ga opet izvadim,ako kazu nisi dobar ja im dokazem da nisam dobar i izvadim ga.
dobro je pa sada ima internet, sve brate "dzaba". Sjecam se svojih pubertetskih dana, cini mi se godina 1999, rodjak i ja nasli neki hotline i poceli zivkati... To je bilo za nas "otkrivanje amerike". Uglavnom, zivkali smo dok nije dosao prvi racun starom kuci... 411 maraka. Otac kad nije oplakao... Kaze: "pa sine, sto nisi rekao da hoces da yebes, pa odveo bi te tata na koridor, mogao si za ove pare 5-6 puta, a ovako, niti si sta umocio, a racun tati oci bode kolika je cifra..."
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pazi da te sve 3 ne isamarajusikirica je napisao/la:Boli me racKu vise.Sad mi je u petak rodjendan i pitat cu ove tri sto sam zvao na rodjendan jesul ikad vidjele ku.rac.Ako kazu nismo ja ga izvadim,ako kazu jesmo ja ga opet izvadim,ako kazu nisi dobar ja im dokazem da nisam dobar i izvadim ga.

Za zivot cijeli!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
njemu samaranje svakako godi,to i hoce,a nista drugo nece ni dobitiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pazi da te sve 3 ne isamarajusikirica je napisao/la:Boli me racKu vise.Sad mi je u petak rodjendan i pitat cu ove tri sto sam zvao na rodjendan jesul ikad vidjele ku.rac.Ako kazu nismo ja ga izvadim,ako kazu jesmo ja ga opet izvadim,ako kazu nisi dobar ja im dokazem da nisam dobar i izvadim ga.

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- sarajlija89
- Kontakt:
_dreamer_ je napisao/la:dobro je pa sada ima internet, sve brate "dzaba". Sjecam se svojih pubertetskih dana, cini mi se godina 1999, rodjak i ja nasli neki hotline i poceli zivkati... To je bilo za nas "otkrivanje amerike". Uglavnom, zivkali smo dok nije dosao prvi racun starom kuci... 411 maraka. Otac kad nije oplakao... Kaze: "pa sine, sto nisi rekao da hoces da yebes, pa odveo bi te tata na koridor, mogao si za ove pare 5-6 puta, a ovako, niti si sta umocio, a racun tati oci bode kolika je cifra..."
hahahha

imam ja jarana..i sad aktuelno bilo kod jedne tete da se ide...30 km ja mislim tad bilo...

i otiso on...kad ona nesto zauzeta bila,sta li...i nije mogla..vrati se...
kasnije on psuje sve,proklinje...kaze koji sam ja peh k.urva sa vrata da me vrati hahahah

ako bi sljedece pitanje bilo za ovu tetu..cijena je petoba hahahah

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
whahahahahaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Sikirica imas li bajram banke za TETU?

neka se raspita, mozda moze na dvije rate...

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Hajde Boca, daj više taj gol...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
25 odma, 25 kad zavrsi posao_dreamer_ je napisao/la:whahahahahaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Sikirica imas li bajram banke za TETU?
neka se raspita, mozda moze na dvije rate...

Za zivot cijeli!
- sarajlija89
- Kontakt:
ma tanki su...bolji river...sad je ovaj iz slobodnjka dobar sut bio....MinistaR je napisao/la:Hajde Boca, daj više taj gol...
dal ce bit crvenih sta mislite

edit: Bgm je ovo penal...
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 17 nov 2010, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Kakva Boca i River, imamo precih tema ovdje. 

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
- sarajlija89
- Kontakt:
1-0
Riverrrrrrrrrrrrr..zasluzeno

hahah...vidi njega sto mu je zanimljiva temaButmiran je napisao/la:Kakva Boca i River, imamo precih tema ovdje.

ljudi pozdravljam vas...
ode tajo gledati dextera pa onda na spavanje...
ode tajo gledati dextera pa onda na spavanje...

- legenda reala
- Kontakt:
bogami isti sam ti ,sve isto ,a i ja kad i ovaj Sikirica punim 19Bosco je napisao/la:Kakav ce bit osjećaj, 'ebeno majkemi, 19 mi, a ja se još ponašam ko dijete i smatram sebe djetetom. Da je ona devetka naopačke obrnuta bilo bi sve super, ovako me strah kad skontam da mi je dvadeseta jbt.legenda reala je napisao/la:ma i nisam se nešta prejeo ,jutros rano poslije Bajram -namaza sam se bio pravo najo svega i svačega ,a sad sam evo opet ogladnio odo sad jesti ,ti napuni 19 i kakav je osjećajBosco je napisao/la: Kad si ti to momak bio jbt ?![]()
U jbt prisjeo mi i Bajram i rođendan jer sam se prejeo ko konj, sad ne mogu sebi doć.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nekad se i ujagmi sta ali nemas mjesta nigdje.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
obrati se sarajliji preko PP, mozda imas neki popust kod tete, ipak je ona stalna musterija sarajlijesikirica je napisao/la:Nekad se i ujagmi sta ali nemas mjesta nigdje.

Za zivot cijeli!
igral iko ovu 2k11 kosarku, da me uputi kao se igra odbrana
@sikirica jesl ti ono bjese kickboxer, pa kako da ne mozes nista, pa zene se loze na sportiste ba
sarmiraj malo

@sikirica jesl ti ono bjese kickboxer, pa kako da ne mozes nista, pa zene se loze na sportiste ba

sarmiraj malo

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Trenutno korisnika/ca: L-Train, MostarskiSin i 6 gostiju.