Krepaj

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Daj ba kao da nisu pokrali za cistu titulu, koliko je to para od europe, koeficijent za naredne godine...mogu mislit kmecanja da je vas neko ostetio tako. Kad se nama to desi pola drzave svrsava od srece. Onda kad nas poguraju digne se pola drzave da kmeci. Sta je to ako nije licemjerstvo?tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 15:30Savez ko savez, nista ni bolji ni losiji od onog starog. Tu su negdje, tacno se zna kome se namjesta, tacno se zna kome se nikada nece namjestati. Zao mi je Mladosti iako se borimo sa njima za opstanak nisam dostigao taj nivo licemjerstva kao navijaci Zeljeznicara recimo koji godinama misle samo na svoje dupe i bodove. Danas Mladost, sutra Celik, Sloboda, Zvijezda, Radnik. Zna se ko je musterija kada treba da se pokradu bodovi, pa na kraju kad se svim tim ekipama pokrade po 15-20 bodova borba za zivu glavu.
Nema ali neki su oštećeni jednom dvaput a neki stotinu puta u tome je razlika. Recimo u Tuzli nikada nijedan sudija nije fasovao, nasi su toliko nesposobni ili ih boli qrac da se ni ne žale kada nas pokradu ni u medijima ni ništa. Zato nek nas qaraju kad smo ko mlohave kite i navijači i uprave.Sviuodbranu je napisao/la: ↑10 nov 2019, 15:30Nikada mi necemo bolje docekati kakvi smo ko narod....
Ja sam favorizovao Borac danas, ali iz potpuno sportskih razloga...jbg kome nije jasno pogleda tabelu.
Ali ovo "zenicki cetnici " yebi sarajlije....sramota.
Pa sjecal se iko utakmice Sloboda-Zeljo prije par godina ustopa frajer loptu u 16 sa OBJE ruke i nema Slobodi penala.
Nema kluba da nije ostecen danas Mladost, jucer Sloboda sutra mozda tvoj klub. Nema postedjenih i trebamo se ujediniti protiv saveza bio zadnji ili prvi....
A u toj borbi za titulu Zeljeznicar, Sarajevo i Zrinjski se uvijek nadju preko tudjih ledja. Realno. Na kraju onda nema dovoljno trofeja da se svima podjeli pa zakuhate medjusobno, to je vec vasa interna stvar. To jeste kome je savez sta namjenio za tu godinu.HongKong je napisao/la: ↑10 nov 2019, 15:35Daj ba kao da nisu pokrali za cistu titulu, koliko je to para od europe, koeficijent za naredne godine...mogu mislit kmecanja da je vas neko ostetio tako. Kad se nama to desi pola drzave svrsava od srece. Onda kad nas poguraju digne se pola drzave da kmeci. Sta je to ako nije licemjerstvo?tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 15:30Savez ko savez, nista ni bolji ni losiji od onog starog. Tu su negdje, tacno se zna kome se namjesta, tacno se zna kome se nikada nece namjestati. Zao mi je Mladosti iako se borimo sa njima za opstanak nisam dostigao taj nivo licemjerstva kao navijaci Zeljeznicara recimo koji godinama misle samo na svoje dupe i bodove. Danas Mladost, sutra Celik, Sloboda, Zvijezda, Radnik. Zna se ko je musterija kada treba da se pokradu bodovi, pa na kraju kad se svim tim ekipama pokrade po 15-20 bodova borba za zivu glavu.
Ne, nego se nađu kvalitetom u odnosu na ostatak lige.tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 15:37A u toj borbi za titulu Zeljeznicar, Sarajevo i Zrinjski se uvijek nadju preko tudjih ledja.
Kad je neko upravu upravu je. Teska srca se slazem s tobom VirtoVirtu4l je napisao/la: ↑10 nov 2019, 15:27Ponovo ti kažem, nadam se da nisi svjestan šta pišeš, onda ćemo to pripisati tvojim godinama i nedostatku intelekta. Ako si svjestan, onda ćemo to pripisati ozbiljnoj dijagnozi.Convicts1988 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 15:21Virtual ti nemas veze s ovim. Idi prati Dečić i Grbalj
Eto sam si istakao problem naseg drustva. Licemjerstvo je kad se ti ne bunis kad Petrovic dopusti onakav gol poput onog Osmankovicevog, a bunis se kad Sirokom svira nepostojeci penal protiv vas. To je licemjerstvo, i citam po vasoj temi :HongKong je napisao/la: ↑10 nov 2019, 15:35Daj ba kao da nisu pokrali za cistu titulu, koliko je to para od europe, koeficijent za naredne godine...mogu mislit kmecanja da je vas neko ostetio tako. Kad se nama to desi pola drzave svrsava od srece. Onda kad nas poguraju digne se pola drzave da kmeci. Sta je to ako nije licemjerstvo?tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 15:30Savez ko savez, nista ni bolji ni losiji od onog starog. Tu su negdje, tacno se zna kome se namjesta, tacno se zna kome se nikada nece namjestati. Zao mi je Mladosti iako se borimo sa njima za opstanak nisam dostigao taj nivo licemjerstva kao navijaci Zeljeznicara recimo koji godinama misle samo na svoje dupe i bodove. Danas Mladost, sutra Celik, Sloboda, Zvijezda, Radnik. Zna se ko je musterija kada treba da se pokradu bodovi, pa na kraju kad se svim tim ekipama pokrade po 15-20 bodova borba za zivu glavu.
Ako je iko pokraden pogotovo zadnjih godina to je Sloboda....zato mani ironije..ragbi mec na Kosevu, ne svirani penali, pa gol na Grbavici kojem su se svi smijali neka je na sramotu Zelji, svake sezone 10-12 bodova nam uzmu direktno sudije i savez.HongKong je napisao/la: ↑10 nov 2019, 15:35Daj ba kao da nisu pokrali za cistu titulu, koliko je to para od europe, koeficijent za naredne godine...mogu mislit kmecanja da je vas neko ostetio tako. Kad se nama to desi pola drzave svrsava od srece. Onda kad nas poguraju digne se pola drzave da kmeci. Sta je to ako nije licemjerstvo?tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 15:30Savez ko savez, nista ni bolji ni losiji od onog starog. Tu su negdje, tacno se zna kome se namjesta, tacno se zna kome se nikada nece namjestati. Zao mi je Mladosti iako se borimo sa njima za opstanak nisam dostigao taj nivo licemjerstva kao navijaci Zeljeznicara recimo koji godinama misle samo na svoje dupe i bodove. Danas Mladost, sutra Celik, Sloboda, Zvijezda, Radnik. Zna se ko je musterija kada treba da se pokradu bodovi, pa na kraju kad se svim tim ekipama pokrade po 15-20 bodova borba za zivu glavu.
Ne šilje ni Osasuni, Mainzu ili Beneventu, već Realu, Barceloni, Bayernu i Juventusu.drakensang je napisao/la: ↑10 nov 2019, 15:41Ja sam protiv svake vrste guranja, Veleza ili protivnika, a Velez bgm igra uvijek relativno ciste utakmice, bude tu i greske, naravno, al daleko od toga da "silje" za nas.
Ta reputacija navedena tri kluba uz cetvrti Siroki se gradila isto ovako kao sto se sada sa Borcem radi. Naravno sada ce Borac da bude gurnut u Evropu i to ce rezultirati prilivom novca od Evrope i sponzora sto je automatski bolja podloga za kvalitetniju ekipu za sezonu 2020/2021. A baza za sve titule, kupove, Evrope, bodove je etnicki faktor koji gura savez na nacin kako se sve gura u drzavi od strane neslozne brace.Virtu4l je napisao/la: ↑10 nov 2019, 15:41Ne, nego se nađu kvalitetom u odnosu na ostatak lige.tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 15:37A u toj borbi za titulu Zeljeznicar, Sarajevo i Zrinjski se uvijek nadju preko tudjih ledja.
Pa je na osnovu etničkog faktora Zrinjski uzeo tri vezane titule, odnosno četiri titule u pet godina?tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 15:46A baza za sve titule, kupove, Evrope, bodove je etnicki faktor koji gura savez na nacin kako se sve gura u drzavi od strane neslozne brace.
Tu sad palamudis nadas se da nije svejstan sta pise, a ti i takvi kao ti danima ovdje se prepucavate o ratnim zlocincima. Mislim stvarno iz krajnosti u krajnost idete i sad se ti nasao nekome nesto reci.Virtu4l je napisao/la: ↑10 nov 2019, 15:27Ponovo ti kažem, nadam se da nisi svjestan šta pišeš, onda ćemo to pripisati tvojim godinama i nedostatku intelekta. Ako si svjestan, onda ćemo to pripisati ozbiljnoj dijagnozi.Convicts1988 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 15:21Virtual ti nemas veze s ovim. Idi prati Dečić i Grbalj
krasan si decko, al sto si kurcevit na tastaturi to je vec nesto... svaka cast!egzodus1946 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 15:09prisonbreak je napisao/la: ↑10 nov 2019, 15:04A glupog sudije Allahu milostivi, cist faul za Borac na sredini, sam sebe sje*ba
Da lagano penal svira..
Sta je picke cetnickee
Nece vam borac osvojiti titulu, bezveze placete **** vam arkan pomrle zenicke cetnicke
Polupao si lončiće, ja ne učestvujem u diskusijama u kojima se spominju ratni zločinci. U stvari, jednom sam to prokomentarisao, ovako,
@virto guslar lupa da bude primijećen, glupko na kvadrat.redbull93 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 15:51Tu sad palamudis nadas se da nije svejstan sta pise, a ti i takvi kao ti danima ovdje se prepucavate o ratnim zlocincima. Mislim stvarno iz krajnosti u krajnost idete i sad se ti nasao nekome nesto reci.Virtu4l je napisao/la: ↑10 nov 2019, 15:27Ponovo ti kažem, nadam se da nisi svjestan šta pišeš, onda ćemo to pripisati tvojim godinama i nedostatku intelekta. Ako si svjestan, onda ćemo to pripisati ozbiljnoj dijagnozi.Convicts1988 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 15:21Virtual ti nemas veze s ovim. Idi prati Dečić i Grbalj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.