Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Nista, treba igru dobro popraviti kako kazes, saldo i prednost sto se postiglo se malo istrosilo ovim i kiksom protiv Metalleghea.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Pravi "kiks" je bio protiv Metalleghea. Ponavljam, potrebna su igračka pojačanja na svim pozicijama osim golmanskoj.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Utakmica sa 15 žutih kartona.
Sedam za igrače Orašja i šest za igrače Olimpika. Po jedan za trenere Smajlovića i Hošića. 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- 7aprildomemoj
Imaćete svugdje pomoć sudija osim u gradu Ilje Dominkovića. To stvarno nije fer i nek je sram ljudi u NSFBIH što su dopustili da se svira penal protiv plastike
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Kako je krompir rodio ove godine u tvom selu brnjo jedan?7aprildomemoj je napisao/la: ↑09 nov 2019, 21:47Imaćete svugdje pomoć sudija osim u gradu Ilje Dominkovića. To stvarno nije fer i nek je sram ljudi u NSFBIH što su dopustili da se svira penal protiv plastike
Biće to dobro nakon ovih turbulencija očekujem naše furiozno proljeće, vamos Olimic
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Tebi i osimu13 je administrator zabranio pisanje ovdje, ali ti to očigledno ne pikaš. Oteo si se kontroli očigledno.
Čuo sam kakav je penal dosudio za Orašje a kakav nije za Olimpik pred kraj utakmice sudija iz Mostara. 

-
- Kontakt:
Cim sam ugostio ekipu odigrana je i dobra utakmica protiv onakvog sudjenja se nije moglo vise. Nadam se da ce ovaj udar na nas od strane saveza i sudija prestati i da ce nas pustiti da igramo fudbal. Ocigledno je da se gura GOSK u PL.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
A ja se nadam da ćeš ti prestati pisati i trolati ovdje.Wandelanoite je napisao/la: ↑10 nov 2019, 13:31Cim sam ugostio ekipu odigrana je i dobra utakmica protiv onakvog sudjenja se nije moglo vise. Nadam se da ce ovaj udar na nas od strane saveza i sudija prestati i da ce nas pustiti da igramo fudbal. Ocigledno je da se gura GOSK u PL.
Katastrofa kadeta!
A i juniori u federalnoj ligi nisu puno bolji. 

Orasje je sebi obezbjedilo pomoc poslije loseg starta. Ocekivao sam penal, ali kad igras dovoljno dobro, ne moze te ni penal zaustaviti. Ako igras lose ne moze te penal ni spasiti. Primjer utakmica u Kaknju kad smo izgubili.
Ne znam sta bi sa kadetima, losa hevta za nas sve u svemu. Bice bolje sljedece hevte.
Ne znam sta bi sa kadetima, losa hevta za nas sve u svemu. Bice bolje sljedece hevte.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jučer su vjerovatno bolje odigrali utakmicu nego onu u Kaknju. Ali kada sudija dosudi izmišljen penal za domaćina a ne dosudi "čist" penal za našu ekipu onda se može smatrati da je istu "oštetio".Mokroguz je napisao/la: ↑10 nov 2019, 20:19Orasje je sebi obezbjedilo pomoc poslije loseg starta. Ocekivao sam penal, ali kad igras dovoljno dobro, ne moze te ni penal zaustaviti. Ako igras lose ne moze te penal ni spasiti. Primjer utakmica u Kaknju kad smo izgubili.
Prošle sedmicu juniori su u Premijer ligi BiH odigrali neriješeno 1:1 protiv Krupe u gostima.
Bice jos dvije utakmice(ja mislim) u proljetnoj sezoni gdje ce se nesto slicno desiti, dva gostovanja. Samo ne vjerujem da ce nas to uzdrmati dugorocno. Takva ti je liga, zato treba sto prije izici iz nje, a ovo se sve moze rijesiti. Treba dobro pripremiti ekipu do nastavka. Ona igra koju smo gajili sezone kad nas je Tuzla City pokrao, to je bila bas profesionalna, efikasna igra. Mislim da je najveci problem to sto nam fali jos jedan Muminovic u sredini u tandemu s njim da koriguje supljinu u sredini kad se napada i neko naprijed brz da pretrci kontre i pogodi. Steta sto je Perisic vezan ugovorom sa Celikom, on bi bio dobar za zadnjeg veznog. Spic naprijed moze Pandza ja mislim ali onda ostaje jedno krilo prazno. Dizdarevic iz TOSK-a je brz i borben, isti tip igraca k'o Pandza, samo sto ne znam koliko je precizan, ali moze na krilu igrati.
Ovo bi nam bio najjaci sastav trenutno ja mislim:
Hadzic
Medic/Borovcanin - Cizmic - Besirevic - Stojanovic
Keno - Muminovic
Stjepanovic - Zeba - Pandza/Faris
Dzafic/Pandza
Gledam opet utakmicu protiv GOSK-a, mislim da Medic dobro isprati napad. Definitivno se treba s njim dalje raditi. Zadnji put kad sam gled'o Borovcanina, i on je dobro postupio, bice nesto od njih za par godina.
A juniori ce se izvuci ja mislim, nisam zabrinut tu.
Ovo bi nam bio najjaci sastav trenutno ja mislim:
Hadzic
Medic/Borovcanin - Cizmic - Besirevic - Stojanovic
Keno - Muminovic
Stjepanovic - Zeba - Pandza/Faris
Dzafic/Pandza
Gledam opet utakmicu protiv GOSK-a, mislim da Medic dobro isprati napad. Definitivno se treba s njim dalje raditi. Zadnji put kad sam gled'o Borovcanina, i on je dobro postupio, bice nesto od njih za par godina.
A juniori ce se izvuci ja mislim, nisam zabrinut tu.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Znaci nista ni ove godine od Premier lige!
- 7aprildomemoj
Što ste krali, krali ste 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.