Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

sikirica
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la sikirica » 16 nov 2010, 23:21

Ljudi pomoc! Kako cu cure svog godista (1995) nagovoriti na SEX! :lol: :lol:
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 nov 2010, 23:21

hodža je napisao/la:
znači da su preporuke bile na mjestu ;)

bacam se na čitanje :D
Oprosti, kakvo je to pitanje? Pa, nema djela od Balaševića, a da nije valjalo. ;)

Meni su njegove sve knjige najdraže koje sam čitao. Takvim bogatim riječnikom se rijetko ko može pohvaliti, izuzev Abdulaha Sidrana :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 16 nov 2010, 23:22

Samo F.K.S !! je napisao/la:Unica prijatelju sta je bilo izjadaj mi se mozda pomognem

Ma možda zvuči smiješno al strah me ovako male djece... pogotovo muške ono kad prohodaju pa nadalje..... ne znam ni ja ni kako ni zašto u meni se javi neobjašnjivi strah koji dovodi skoro do plača.... :( :( :( :( Ni sam ne znam zašto....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 nov 2010, 23:23

sikirica je napisao/la:Ljudi pomoc! Kako cu cure svog godista (1995) nagovoriti na SEX! :lol: :lol:
Obzirom kako se današnja omladina ponaša, to ti i nije neki problem :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 16 nov 2010, 23:23

sikirica je napisao/la:Ljudi pomoc! Kako cu cure svog godista (1995) nagovoriti na SEX! :lol: :lol:
Nikako , osim ako nije neka mlada kurava ;)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 nov 2010, 23:24

Pokušaj sa onom: A, da učimo zajedno padeže?

Zapravo, ne znam jesi li došao do tog štiva. Virtual je to, ipak, sasvim dobro rekao.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 nov 2010, 23:25

LBJ MVP je napisao/la:
ji-sung je napisao/la:sarajlija89 to stoji,i ja sam sam nekada bio vjernik,ali poslije nekih jako teskih zvitnih situacija sam stvarno odustao..znam da svaki pravi vjernik nece odustati i da zna da su sve to iskusenja,ali meni je bilo previse iskusenja koje ne mogu prihvatiti..ne mogu prihvatiti da nose krvavo dijete na kolicima,dijete koje nikome nista nije skrivilo i tako te nepravde..ne podnosim nepravdu i to je to..apsolutno shvatam tvoj post..
Negdje sam čitao tekst uglavnom slična je tema.Ja mislim da je ovo naslov"Kada mu je dijete(tek rođeno)umrlo na rukama od metka snajperiste prestala sam vjerovat u Boga"ima još nešto,ali ne mogu da se sjetim
i ja sam ovo slušao negdje ,od Marka Vešovića je djelo ,na nekoj emisiji čitao dijelove ove priče
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 16 nov 2010, 23:25

bavarian_bk je napisao/la:
Nikako , osim ako nije neka mlada kurava ;)
eh to i ja pokusavam,nase godiste niko ne moze nagovorit,a ima ih dobrih u p.m.... :oops:
P.S.nadam se da oni sto me nocas pocese napadat nisu trenutno tu :P
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 nov 2010, 23:26

Kao što @Virtu4L reče ali ja ti predlažem da se još ne upuštaš u to. :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 nov 2010, 23:26

MinistaR je napisao/la:
Oprosti, kakvo je to pitanje? Pa, nema djela od Balaševića, a da nije valjalo. ;)

Meni su njegove sve knjige najdraže koje sam čitao. Takvim bogatim riječnikom se rijetko ko može pohvaliti, izuzev Abdulaha Sidrana :mrgreen:
Misliš na osobe s prostora bivše Jugoslavije ili...? Nije što su slavniji, ali Meša(nije Baždarević) i Ivo(ne mislim na Ištuka) su ipak bolje predočili svoje misli na hartiju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 16 nov 2010, 23:27

Monolog je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:

Misliš na osobe s prostora bivše Jugoslavije ili...? Nije što su slavniji, ali Meša(nije Baždarević) i Ivo(ne mislim na Ištuka) su ipak bolje predočili svoje misli na hartiju.

o ukusima ne vrijedi raspravljati ;)
FORZA MARŠAL !!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 nov 2010, 23:28

zivota mi ovaj sikirica je najludji na forumu...nema ga cesto i onda u po frke uleti sa nekim ludim pitanjem ili pricom...hahaha :D

brate pomogo bih ti ja..al mlado je to,ne bi moji fazoni prosli :mrgreen: ....al samo lud budi...to ti je najvaznije....lud i bezobrazan na profinjejn nacin..indirektno..ako me razumijes :mrgreen:

cuj sikirica hoce sa 15 da jbe hahaha :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 nov 2010, 23:29

Virtu4l je napisao/la:
ma ti ćeš teško nju nagovoriti ,one neće sa vršnjacima ,traže koju godinu starije pretežno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 nov 2010, 23:30

legenda reala je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
ma ti ćeš teško nju nagovoriti ,one neće sa vršnjacima ,traže koju godinu starije pretežno
Ih, ne znaš ti našeg prijatelja @Virtu4l-a. On je poput mene(ili sam ja poput njega, nebitno), pa pokušavamo 'laditi mu*a u kakvim dobrim milfačama. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 16 nov 2010, 23:30

legenda reala je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
ako ti je veci nego ko kod raje, mozda ga i umocis :mrgreen:
Za zivot cijeli!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 nov 2010, 23:30

Monolog je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:

Da, ne mislim sada na Jamesa Augustina, Dostojevskog i ostale.

Ja obožavam i Selimovića i Andrića, ali recimo da mi više "leže" djela Balaševića. No, dobro. Svako ima svoj ukus, pa se o njemu ne treba ni raspravljati.

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 16 nov 2010, 23:31

Joj jeste,navodite pridjeloge kako ste vi navodili cure. :D :D

sarajlija89
Ne mogu vise izdrzat.Hajd da ukinu internet pa se necu ninasta lozit,ali ovako zene uzivo+zene na monitoru = zelja da se po.**** s bilo kojom drugaricom.Jbg ja ponekad uhvatim drugaricu za dupe i ona meni samar.Meni to godi jbg. :D
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 16 nov 2010, 23:33

sikirica je napisao/la:Joj jeste,navodite pridjeloge kako ste vi navodili cure. :D :D

sarajlija89
Ne mogu vise izdrzat.Hajd da ukinu internet pa se necu ninasta lozit,ali ovako zene uzivo+zene na monitoru = zelja da se po.**** s bilo kojom drugaricom.Jbg ja ponekad uhvatim drugaricu za dupe i ona meni samar.Meni to godi jbg. :D
Probaj joj nekada reći da je lijepa umjesto tog krkanluka. Nakon toga nećeš dobiti šamar.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 16 nov 2010, 23:35

1921 je napisao/la:
sikirica je napisao/la:Joj jeste,navodite pridjeloge kako ste vi navodili cure. :D :D

sarajlija89
Probaj joj nekada reći da je lijepa umjesto tog krkanluka. Nakon toga nećeš dobiti šamar.
pa sad je rek'o da mu godi kad mu samar opale, znaci ako joj kaze da je lijepa nece samar dobiti, a to ne valja :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 nov 2010, 23:35

Monolog je napisao/la:Ih, ne znaš ti našeg prijatelja @Virtu4l-a. On je poput mene(ili sam ja poput njega, nebitno), pa pokušavamo 'laditi mu*a u kakvim dobrim milfačama. :D
lol!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.