Dado juce odlican. Unistili smo ih na sredini.
I ovo, naravno.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
iguita je napisao/la: ↑10 nov 2019, 00:21Izazovi u likovima ljudi koji su imali plan ne dolaskom na proslu skupstinu i da usljed nedostaka kvoruma Zeljo dodje pred kolaps i gasenje te sve ovo sto rade do danas meni su neprijatelji kluba. Oni nisu na nasem putumohikanac12 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 23:45"Da bi bili uspješni moramo prihvatiti sve izazove koji nam se nađu na putu. Ne možemo prihvatiti samo one koji nam se sviđaju“iguita je napisao/la: ↑09 nov 2019, 23:14
Ne kontam sta je poenta tvoje price o rusiteljima kluba , govorim o nekoliko gmazova i placenika.Sta kao udaras im na savjest i pruzas ruke pomirenja i kao trebaju oni Zelji i navijacima i kao objasnjavas da su razlike i podjele nesto sto je potrebno.Kome su oni potrebni.Priblizava se skupstina kluba.Smrdi mi ovo i to dobro smrdi.Vodi ih kuci druze ne u Zelju.
oni su na sporednom putu tamo gmizu sa pitarima i ostalim gmazovima neprijateljima kluba.Ponavljam da mi ovo smrdi opasno od tebe pred Skupstinu kluba.
i opet najbolji strijelac Pl.MocMahale444 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 02:19Druze tebe bas postujem ali kakav je mangup Krpic?Raonffa je napisao/la: ↑10 nov 2019, 02:13Trenutno nema boljeg izbora za kapitena od Krpića, ima igrački kvalitet da može biti kapiten, ima tu drskost kao čovjek da može biti kapiten i to je to, jednostavno se vidi na njemu.
U rosteru ne vidim nikog drugog da bi mogao biti kapiten, ili su premladi ili jednostavno ne izgledaju dovoljno 'zajebano' da bi mogli biti kapiteni, kao Štilić ili Sipović recimo.
Ne kažem ja da kapiten treba biti MMA borac i nekakav luđak, ali poželjno je da je mangup na terenu i van njega, a to Krpić jeste.
Bolan halo ba pa to je seoska lola.
Nikako on nije trebao bit kapiten.
Stila ili Sipa kakav ba Krpic.
Vise vremena provodi svadjajuci se s protivnicima nego sto je zainteresovan za tekmu.
farbalo se i skupljalo dok je Miske bio,,hajde sto se sad ne skuplja nego sto se svaki navijac Zelje koji je odlucio da i dalje podrzava Zelju grupno napadao i ismijavao .Zato pisam se ja u svaku Vasu godisnju koju ste kupili i podijelili ,kad 11 mjeseci pljujete i ismijavate Amara i svakog navijaca Zelje koji ga podrzava.Pisalo se da morate bjezati na planinu radi takvih navijaca a abd sad ni na planinu necete moci vec u rupe .Ja kad sam to pisanje osudio ti prvi si mi u pp napisao nemoj tako kao znas ko je onmohikanac12 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 09:00U seharu.![]()
@Storm, pusti se demagogije i suplje price, "Mi" ofarbali reflektore, Mi dijelili clanske, od donacija koje daju Zeljovci iz dijaspore koje trujete preko drustvenih mreza i pricate "kakvo je stanje". Pitari vam pisu po forumu. Vi satro Swicarska. Pospite se pepelom i prikljucite, idemo svi zajedno!
P.S. Ako vam ne podrzava Stilu za avatar, stavite ovu sliku. Hajde @Izlija, ti prvi, jeste Željovci ili niste! Minuta posla.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Lekqqq1921, NerminFatic i 37 gostiju.