Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ljudi pomoc! Kako cu cure svog godista (1995) nagovoriti na SEX!

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Oprosti, kakvo je to pitanje? Pa, nema djela od Balaševića, a da nije valjalo.hodža je napisao/la:
znači da su preporuke bile na mjestu![]()
bacam se na čitanje
Meni su njegove sve knjige najdraže koje sam čitao. Takvim bogatim riječnikom se rijetko ko može pohvaliti, izuzev Abdulaha Sidrana
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Unica prijatelju sta je bilo izjadaj mi se mozda pomognem
Ma možda zvuči smiješno al strah me ovako male djece... pogotovo muške ono kad prohodaju pa nadalje..... ne znam ni ja ni kako ni zašto u meni se javi neobjašnjivi strah koji dovodi skoro do plača....
Obzirom kako se današnja omladina ponaša, to ti i nije neki problemsikirica je napisao/la:Ljudi pomoc! Kako cu cure svog godista (1995) nagovoriti na SEX!![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Nikako , osim ako nije neka mlada kuravasikirica je napisao/la:Ljudi pomoc! Kako cu cure svog godista (1995) nagovoriti na SEX!![]()
Pokušaj sa onom: A, da učimo zajedno padeže?sikirica je napisao/la:Ljudi pomoc! Kako cu cure svog godista (1995) nagovoriti na SEX!![]()
Zapravo, ne znam jesi li došao do tog štiva. Virtual je to, ipak, sasvim dobro rekao.
- legenda reala
- Kontakt:
i ja sam ovo slušao negdje ,od Marka Vešovića je djelo ,na nekoj emisiji čitao dijelove ove pričeLBJ MVP je napisao/la:Negdje sam čitao tekst uglavnom slična je tema.Ja mislim da je ovo naslov"Kada mu je dijete(tek rođeno)umrlo na rukama od metka snajperiste prestala sam vjerovat u Boga"ima još nešto,ali ne mogu da se sjetimji-sung je napisao/la:sarajlija89 to stoji,i ja sam sam nekada bio vjernik,ali poslije nekih jako teskih zvitnih situacija sam stvarno odustao..znam da svaki pravi vjernik nece odustati i da zna da su sve to iskusenja,ali meni je bilo previse iskusenja koje ne mogu prihvatiti..ne mogu prihvatiti da nose krvavo dijete na kolicima,dijete koje nikome nista nije skrivilo i tako te nepravde..ne podnosim nepravdu i to je to..apsolutno shvatam tvoj post..
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
eh to i ja pokusavam,nase godiste niko ne moze nagovorit,a ima ih dobrih u p.m....bavarian_bk je napisao/la:Nikako , osim ako nije neka mlada kuravasikirica je napisao/la:Ljudi pomoc! Kako cu cure svog godista (1995) nagovoriti na SEX!![]()
P.S.nadam se da oni sto me nocas pocese napadat nisu trenutno tu
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kao što @Virtu4L reče ali ja ti predlažem da se još ne upuštaš u to.sikirica je napisao/la:Ljudi pomoc! Kako cu cure svog godista (1995) nagovoriti na SEX!![]()
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Misliš na osobe s prostora bivše Jugoslavije ili...? Nije što su slavniji, ali Meša(nije Baždarević) i Ivo(ne mislim na Ištuka) su ipak bolje predočili svoje misli na hartiju.MinistaR je napisao/la:
Oprosti, kakvo je to pitanje? Pa, nema djela od Balaševića, a da nije valjalo.![]()
Meni su njegove sve knjige najdraže koje sam čitao. Takvim bogatim riječnikom se rijetko ko može pohvaliti, izuzev Abdulaha Sidrana
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Misliš na osobe s prostora bivše Jugoslavije ili...? Nije što su slavniji, ali Meša(nije Baždarević) i Ivo(ne mislim na Ištuka) su ipak bolje predočili svoje misli na hartiju.MinistaR je napisao/la:
Oprosti, kakvo je to pitanje? Pa, nema djela od Balaševića, a da nije valjalo.![]()
o ukusima ne vrijedi raspravljati
FORZA MARŠAL !!!
- sarajlija89
- Kontakt:
zivota mi ovaj sikirica je najludji na forumu...nema ga cesto i onda u po frke uleti sa nekim ludim pitanjem ili pricom...hahaha
brate pomogo bih ti ja..al mlado je to,ne bi moji fazoni prosli
....al samo lud budi...to ti je najvaznije....lud i bezobrazan na profinjejn nacin..indirektno..ako me razumijes
cuj sikirica hoce sa 15 da jbe hahaha
brate pomogo bih ti ja..al mlado je to,ne bi moji fazoni prosli
cuj sikirica hoce sa 15 da jbe hahaha
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- legenda reala
- Kontakt:
ma ti ćeš teško nju nagovoriti ,one neće sa vršnjacima ,traže koju godinu starije pretežnoVirtu4l je napisao/la:Obzirom kako se današnja omladina ponaša, to ti i nije neki problemsikirica je napisao/la:Ljudi pomoc! Kako cu cure svog godista (1995) nagovoriti na SEX!![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ih, ne znaš ti našeg prijatelja @Virtu4l-a. On je poput mene(ili sam ja poput njega, nebitno), pa pokušavamo 'laditi mu*a u kakvim dobrim milfačama.legenda reala je napisao/la:ma ti ćeš teško nju nagovoriti ,one neće sa vršnjacima ,traže koju godinu starije pretežnoVirtu4l je napisao/la:Obzirom kako se današnja omladina ponaša, to ti i nije neki problemsikirica je napisao/la:Ljudi pomoc! Kako cu cure svog godista (1995) nagovoriti na SEX!![]()
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ako ti je veci nego ko kod raje, mozda ga i umocislegenda reala je napisao/la:ma ti ćeš teško nju nagovoriti ,one neće sa vršnjacima ,traže koju godinu starije pretežnoVirtu4l je napisao/la:Obzirom kako se današnja omladina ponaša, to ti i nije neki problemsikirica je napisao/la:Ljudi pomoc! Kako cu cure svog godista (1995) nagovoriti na SEX!![]()
Za zivot cijeli!
Da, ne mislim sada na Jamesa Augustina, Dostojevskog i ostale.Monolog je napisao/la:Misliš na osobe s prostora bivše Jugoslavije ili...? Nije što su slavniji, ali Meša(nije Baždarević) i Ivo(ne mislim na Ištuka) su ipak bolje predočili svoje misli na hartiju.MinistaR je napisao/la:
Ja obožavam i Selimovića i Andrića, ali recimo da mi više "leže" djela Balaševića. No, dobro. Svako ima svoj ukus, pa se o njemu ne treba ni raspravljati.
Joj jeste,navodite pridjeloge kako ste vi navodili cure.

sarajlija89
Ne mogu vise izdrzat.Hajd da ukinu internet pa se necu ninasta lozit,ali ovako zene uzivo+zene na monitoru = zelja da se po.**** s bilo kojom drugaricom.Jbg ja ponekad uhvatim drugaricu za dupe i ona meni samar.Meni to godi jbg.
sarajlija89
Ne mogu vise izdrzat.Hajd da ukinu internet pa se necu ninasta lozit,ali ovako zene uzivo+zene na monitoru = zelja da se po.**** s bilo kojom drugaricom.Jbg ja ponekad uhvatim drugaricu za dupe i ona meni samar.Meni to godi jbg.
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Probaj joj nekada reći da je lijepa umjesto tog krkanluka. Nakon toga nećeš dobiti šamar.sikirica je napisao/la:Joj jeste,navodite pridjeloge kako ste vi navodili cure.![]()
sarajlija89
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pa sad je rek'o da mu godi kad mu samar opale, znaci ako joj kaze da je lijepa nece samar dobiti, a to ne valja1921 je napisao/la:Probaj joj nekada reći da je lijepa umjesto tog krkanluka. Nakon toga nećeš dobiti šamar.sikirica je napisao/la:Joj jeste,navodite pridjeloge kako ste vi navodili cure.![]()
sarajlija89
Za zivot cijeli!
lol!Monolog je napisao/la:Ih, ne znaš ti našeg prijatelja @Virtu4l-a. On je poput mene(ili sam ja poput njega, nebitno), pa pokušavamo 'laditi mu*a u kakvim dobrim milfačama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.