Jesi vidio picica

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jesi vidio picica
a dobro to je taj "manijak" mentalitet
NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑10 nov 2019, 09:41Kakav avatar papak jedan ja nisam nista govorio ti si siguran. Hoces se odjavit zauvijek sa foruma ako ih dobijemo. Ne budi picic nego stani cvrsto iza svojih stavovamohikanac12 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 09:39
Ja i ti u avatar i potpis na dvije sedmice. Evo meni pobjeda pitara, tebi 1x. Moze?
Pa ja nisam nista govorio. Moze Sarajevo dobiti,moze Velez,moze zavrsiti nerijeseno. Ti si tipovao na pobjedu Sarajeva i pises neke stvari u koje si siguran. Budi Dzek do kraja i prihvati da ces se odjaviti za sva vremena. Znam da ti je forum sve na svijetu ali rizikujmohikanac12 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 10:12NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑10 nov 2019, 09:41Kakav avatar papak jedan ja nisam nista govorio ti si siguran. Hoces se odjavit zauvijek sa foruma ako ih dobijemo. Ne budi picic nego stani cvrsto iza svojih stavovamohikanac12 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 09:39
Ja i ti u avatar i potpis na dvije sedmice. Evo meni pobjeda pitara, tebi 1x. Moze?
Neka vide svi na forumu da @pastrmka ima muda ko bamije!
![]()
FKSarajevoHz87 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 00:53Prvo je igrac Radnika igrao rukom pa tek onda Vladan. Pogledajte snimku iz pocetka i vratite 3 4 puta i vidjecete sve.
Dogorilo.
Dzaba kad ce oni opet naci nacin da podmite sudiju...
Nije to nikakav spin to je istina, slavit cete u Mostaru ali ne sto se bolji od Veleza nego sto je njima draze par stotina KM u đepu a klub za pola godine opet u Federlanoj.joker90 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 11:48Počeo je spin i pripremanje terena od strane amarovih pušikuraca, da ukoliko FKS nekim čudom dobije u Mostaru, to ispadne kao da je Velež pustio, prodao i slične stvari kojima se bave Leotar, plava fekalija koja je iznjedrila živog fosila HIVicu i slične bolide sklone prethodno pomenutim radnjama.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.