FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mohikanac12
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mohikanac12 » 10 nov 2019, 08:44

Valjda smo prosli put kada smo bili prvi naucili nesto. Treba znati ostati na vrhu.

Dado juce odlican. Unistili smo ih na sredini.

I ovo, naravno. :mrgreen:

slika
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 10 nov 2019, 09:00

U seharu. :bih:

slika

slika

slika

slika

@Storm, pusti se demagogije i suplje price, "Mi" ofarbali reflektore, Mi dijelili clanske, od donacija koje daju Zeljovci iz dijaspore koje trujete preko drustvenih mreza i pricate "kakvo je stanje". Pitari vam pisu po forumu. Vi satro Swicarska. Pospite se pepelom i prikljucite, idemo svi zajedno!
P.S. Ako vam ne podrzava Stilu za avatar, stavite ovu sliku. Hajde @Izlija, ti prvi, jeste Željovci ili niste! Minuta posla.

slika

Biće Željo opet Šampion!

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 10 nov 2019, 09:03

iguita je napisao/la:
10 nov 2019, 00:21
mohikanac12 je napisao/la:
09 nov 2019, 23:45
iguita je napisao/la:
09 nov 2019, 23:14

Ne kontam sta je poenta tvoje price o rusiteljima kluba , govorim o nekoliko gmazova i placenika.Sta kao udaras im na savjest i pruzas ruke pomirenja i kao trebaju oni Zelji i navijacima i kao objasnjavas da su razlike i podjele nesto sto je potrebno.Kome su oni potrebni.Priblizava se skupstina kluba.Smrdi mi ovo i to dobro smrdi.Vodi ih kuci druze ne u Zelju.
"Da bi bili uspješni moramo prihvatiti sve izazove koji nam se nađu na putu. Ne možemo prihvatiti samo one koji nam se sviđaju“
Izazovi u likovima ljudi koji su imali plan ne dolaskom na proslu skupstinu i da usljed nedostaka kvoruma Zeljo dodje pred kolaps i gasenje te sve ovo sto rade do danas meni su neprijatelji kluba. Oni nisu na nasem putu
oni su na sporednom putu tamo gmizu sa pitarima i ostalim gmazovima neprijateljima kluba.Ponavljam da mi ovo smrdi opasno od tebe pred Skupstinu kluba.

Necemo se ovako gadjati pretpostavkama. Ovako su prosli pisali, etiketirali i vjesali zvona, znamo sta se desilo na kraju. Nemoj mi se vise obracati na ovaj nacin, fino cu te zamoliti. Hvala.

Biće Željo opet Šampion!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 10 nov 2019, 09:42

Treba stvari gledati malo sire, ne treba nas porediti sa konama koliko god nam oni bili konkurenti, a evo i zašto.
Kone imaju tim koji je duže na okupu i nakon prošle sezone trebali su da budu još jači ove, a oni se (gledam komentare) porede sa nama i Zrinjskim.
Biće kone jace na proljeće.
Naravno i mi da se još uigramo I da budemo još jači.

Ali gledajući duže unazad kone su u silaznoj putanji, dok mi se konačno budimo i penjemo.
Oni su pokušali da odskoce od ove lige i kad nisu to uspjeli prošle i ove sezone, sigurno neće ni u naredne dvije,pogotovo ne sa Husrefom, bez obzira da li će uzeti titulu ili ne. To se vidi po njihovim navijačima gdje su u jednoj šizofrenoj situaciji, ništa im ne valja a na vrhuncu su svoje historije prošle god.Ako ne računaš proslavu titule i derbi, njih nema ih u prosjeku ni 3 000 na stadionu ove dvije godine. Dva najbolja igrača iz prošle god.su pred penziju, Velkoski već pokazuje slabosti,a Ahmetovic ne može još dugo. Njih u našoj ligi nema ko zamjeniti.

Mi smo u zadnje vrijeme, pogotovo zbog licence, u nekoj dubiozi i primijetim i po raji a i po sebi da još samo inat nas vuče naprijed.
Sada kad su stvari krenule naprijed osjeti se pozitivna atmosfera i nada medju rajom.
Amar je tu da se ne brinemo da će sve biti najbolje moguće u datom trenutku.
I ja se razočaram igrom protiv Veleza i Borca, ali bar znam da ako ih Amar nije uspio srediti tu utakmicu onda niko nebi mogao. Tako da sam barem miran sa te strane, pomirim se sa rezultatom i očekujem narednu utakmicu da se iskupe,sto su svaki put i uradili.
Nećemo se lagati, ovu ekipu treba jos pojačati, treba i na budućnost misliti, ima tu jos mnogo posla.

Nas treba da vodi sada 2021.,treba malo po malo ekipu pojačavati za sezonu 21/22.
"Pomalo" stadion sređivati za tu sezonu,
Pomalo grupa da se širi na sve koji vole Želju i navijanje, a ne samo mala grupa ultrasa.
Onda ostali svi moramo ko jedan stati, a ostaviti svoje sujete za neko drugo vrijeme.
Jer svi volimo Želju samo nam se načini i vizije razlikuju,
Sada to sve moramo ostaviti po strani i dati podršku u stvaranju atmosfere pred 100-ti rođendan našeg Želje.
Nemamo više vremena da gubimo, niti da se inatimo, niti da nesto mijenjamo... Sto pripremimo sad, i gradimo još jednu sezonu, to je to.
Zato treba lagano ali sigurno početi pripremati Želju, mislim na sve nas, i na ekipu i sve...
Moramo svi dati koliko možemo, a najmanje što možemo je kupiti ulaznicu i doći na utakmicu.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 10 nov 2019, 09:51

Odradjen sudija da onaj garo iz Veleza dobije ili treci zuti ili crveni a Fajic ce se slucajno nac u sendvicu.

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 10 nov 2019, 10:09

Kone su sada vec pod pritiskom, a do kraja ce biti pod sve vecim, i to je ono sto nama ide pod ruku, ukoliko ne dobiju u Mostaru sto je vrlo vjerovatno i za ocekivati a mi dobijemo Sirokog kuci tu vec nastaju problemi za njih i to ni manje ni vise nego pred derbi, a u derbiju je sve moguce, u najboljem slucaju mozemo im otici na plus 4 ( njihov remi u Mostaru, poraz na Kosevu) ili 6 (oba poraza), a u najgorem da imamo isto bodova (pobjeda u Mostaru, remi na Kosevu) jer iz kola u kolo na strani su talaska, igre nikakve, zalaganje nula, dok na Kosevu dobiju sa pola snage ekipe koje vec unaprijed upisu poraz, treba samo vidjeti atmosferu na njihovoj temi, na kraju moguce je da i Usrefa ostavimo bez posla nakon derbija, a nasa najveca prednost svakako je Amar :bih:
MIHAJLOVIĆ !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 nov 2019, 10:13

Oni jedino o derbiju i misle. Ja sam jednom gledao njihovo nesto na kanalu “Bordo prica” ili sta vec. Bila ovako najava Kupa ili tako neke dalje utakmice. Pola toga videa oni pricaju o ovom derbiju u novembru. U taj derbi nasi moraju uci sa milion posto motivacije i rezultat sa proslog derbija staviti sa strane tad. Yebeno je sto imaju previse srece, ali fakat previse. Evo prati ih od pocetka. Za razliku od njih mi vecinu utakmica igramo, a oni jok vec to nesto udje sto ne bi nikom ili iz prve sanse gol i onda ga yebi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 10 nov 2019, 10:17

Jesmo se razbacali sa avatarima sad nas ni @Mohikanac ne može vratiti na pravi kolosjek :lol:

Ma samo debili idu više utakmica unaprijed, pravi i jedini recept jeste razmišljati od utakmice do utakmice i apsolvirati jednu po jednu.
KAD MAŠINA TVOJA KRENE...
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 10 nov 2019, 10:18

Najjača scena juče je kad Amar priča Zaimoviću a ovaj mu klima glavom da zna šta treba. :rol:

Biće Željo opet Šampion!

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 10 nov 2019, 10:56

Utakmicu po utakmicu. Siroki je sada prioritet svih prioriteta. 3 boda nosi i utakmica protiv zvijezde i protiv gurbeta.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 10 nov 2019, 11:07

Hajde izvještaj da u miru i uz paracetamol sve pregledam,sviju mi još sam mokar :cool:
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 nov 2019, 11:30

slika

Ok :lol:
Zaebavaj ga malo Sipa

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 10 nov 2019, 11:38

slika
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 10 nov 2019, 11:44

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 nov 2019, 11:49

Ovo se cekalooooo, iz svih uglova :ljepota:
Top, top

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 10 nov 2019, 12:01

MocMahale444 je napisao/la:
10 nov 2019, 02:19
Raonffa je napisao/la:
10 nov 2019, 02:13
Trenutno nema boljeg izbora za kapitena od Krpića, ima igrački kvalitet da može biti kapiten, ima tu drskost kao čovjek da može biti kapiten i to je to, jednostavno se vidi na njemu.

U rosteru ne vidim nikog drugog da bi mogao biti kapiten, ili su premladi ili jednostavno ne izgledaju dovoljno 'zajebano' da bi mogli biti kapiteni, kao Štilić ili Sipović recimo.

Ne kažem ja da kapiten treba biti MMA borac i nekakav luđak, ali poželjno je da je mangup na terenu i van njega, a to Krpić jeste.
Druze tebe bas postujem ali kakav je mangup Krpic?
Bolan halo ba pa to je seoska lola.
Nikako on nije trebao bit kapiten.

Stila ili Sipa kakav ba Krpic.
Vise vremena provodi svadjajuci se s protivnicima nego sto je zainteresovan za tekmu.
i opet najbolji strijelac Pl.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 10 nov 2019, 12:15

Ko ima 2 zuta kod zelje?

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 10 nov 2019, 12:18

mohikanac12 je napisao/la:
10 nov 2019, 09:00
U seharu. :bih:

slika

slika

slika

slika

@Storm, pusti se demagogije i suplje price, "Mi" ofarbali reflektore, Mi dijelili clanske, od donacija koje daju Zeljovci iz dijaspore koje trujete preko drustvenih mreza i pricate "kakvo je stanje". Pitari vam pisu po forumu. Vi satro Swicarska. Pospite se pepelom i prikljucite, idemo svi zajedno!
P.S. Ako vam ne podrzava Stilu za avatar, stavite ovu sliku. Hajde @Izlija, ti prvi, jeste Željovci ili niste! Minuta posla.

slika
farbalo se i skupljalo dok je Miske bio,,hajde sto se sad ne skuplja nego sto se svaki navijac Zelje koji je odlucio da i dalje podrzava Zelju grupno napadao i ismijavao .Zato pisam se ja u svaku Vasu godisnju koju ste kupili i podijelili ,kad 11 mjeseci pljujete i ismijavate Amara i svakog navijaca Zelje koji ga podrzava.Pisalo se da morate bjezati na planinu radi takvih navijaca a abd sad ni na planinu necete moci vec u rupe .Ja kad sam to pisanje osudio ti prvi si mi u pp napisao nemoj tako kao znas ko je on :facepalm: (glas razuma) evo ja cu ti reci smetljar

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 10 nov 2019, 12:19

Ko bi reko da ce se na jednom forumu o Zelji pisati o tome kakvo je stanje u megamixu :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 10 nov 2019, 12:22

Treba Erica naucit da se smiju hvatat lopte nakon ubacaja, isto ko da mu je neko naredio samo boksat jel ide kakav ubacaj
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hrasno15, Levin i 27 gostiju.