doduse nije jos wilshere upoznao shawcrossaharishp je napisao/la: Vile ga nosaju ,moj ti @Steve.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
doduse nije jos wilshere upoznao shawcrossaharishp je napisao/la: Vile ga nosaju ,moj ti @Steve.
Kakva Njemacka,samo Bajern je stroj i ekipa koja igra konstantno evropu,ligu prvaka.Po mom misljenju engleska i to Arsenal-Chelsea,mozda cak prije Chelsea jer su poslabi sa veznjacima,a vazda neko povrijedjen i treba im mladji igraca,mislim da bi i Dzeki godio Chelsea jer im je napad star Drogba 32,Anelka 30-31,MaludA 30.....Omerbavarac je napisao/la:Njemacka je kao stvorena za njega, ali i ako ode u Englesku nije smak svijeta. Moze se i tamo dosta dobro snaci i vjerovatno razviti u jos boljeg igraca. Inace, ako bih ja birao u koji Engleski klub da ode to bi bio Arsenal.
Cekaj ako taj prosjecni Lyon dodje do polufinala LP.I to zahvaljujuci najvise njemu.Virtu4l je napisao/la:Nastavite sanjati o velikim klubovima. Pjanić nije standardan u prosječnom Lyonu, a vi bi ga već u Bayern, Chelsea, Arsenal...
k_c je napisao/la:Pjanic je uz Dzeku i Spahica najveci bh patriota,igracina...nadam se da ce napraviti veliku karijeru aBd!
AMIN!!!k_c je napisao/la:Pjanic je uz Dzeku i Spahica najveci bh patriota,igracina...nadam se da ce napraviti veliku karijeru aBd!
Joj, kako ti okrećeš na svoju stranu, to je nevjerovatno. Dakle, Ivica Olić bi imao mjesta u Barceloni po toj tvojoj priči. Ola je odveo Bayern u finale CL, a Barca je ispala u polufinalu tog istog takmičenja.harishp je napisao/la:Cekaj ako taj prosjecni Lyon dodje do polufinala LP.I to zahvaljujuci najvise njemu.Virtu4l je napisao/la:Nastavite sanjati o velikim klubovima. Pjanić nije standardan u prosječnom Lyonu, a vi bi ga već u Bayern, Chelsea, Arsenal...
Zanima zasto onda spominjes Chelsea,Arsenal.Koji su naograisali i prije tog polufinala,davnih dana.
Mislim ofo,ono,vako,nako.
Znači da idemo malo dublje u ovo jel'? Da, prosječan Lyon, šta je drugo nego prosječan? Došao do polufinala, pa šta, dolazio je i Monaco, Porto, Villarreal, ima li ih sad negdje? nema ih, osmi na tabeli, do jučer bili 15-i? Naredne sezone svakako neće igrati Ligu prvaka.harishp je napisao/la:Cekaj ako taj prosjecni Lyon dodje do polufinala LP.I to zahvaljujuci najvise njemu.Virtu4l je napisao/la:Nastavite sanjati o velikim klubovima. Pjanić nije standardan u prosječnom Lyonu, a vi bi ga već u Bayern, Chelsea, Arsenal...
Zanima zasto onda spominjes Chelsea,Arsenal.Koji su naograisali i prije tog polufinala,davnih dana.
Mislim ofo,ono,vako,nako.
A MiskeSexmachineboy je napisao/la:AMIN!!!k_c je napisao/la:Pjanic je uz Dzeku i Spahica najveci bh patriota,igracina...nadam se da ce napraviti veliku karijeru aBd!
Miske je sve pokazao u zadnje vrijeme....sve utakmice je mogao u istom dresu,ne treba ga ni oprat ko'lko ga je oznoio..LBJ MVP je napisao/la:A MiskeSexmachineboy je napisao/la:AMIN!!!k_c je napisao/la:Pjanic je uz Dzeku i Spahica najveci bh patriota,igracina...nadam se da ce napraviti veliku karijeru aBd!
Džeku i mladog Pjanića poredit sa Spahom i Misketom Tito sačuvaj
Mislim an ovo najveće patriote
Pjanić i nekako,a Džeko mi i nije nešto patriotiziran
LBJ MVP je napisao/la:A MiskeSexmachineboy je napisao/la:AMIN!!!k_c je napisao/la:Pjanic je uz Dzeku i Spahica najveci bh patriota,igracina...nadam se da ce napraviti veliku karijeru aBd!
Džeku i mladog Pjanića poredit sa Spahom i Misketom Tito sačuvaj
Mislim an ovo najveće patriote
Pjanić i nekako,a Džeko mi i nije nešto patriotiziran
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, DjaniTarik, jasmin10, Sheyi i 46 gostiju.