FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 09 nov 2019, 23:58

slika

Pulenuuuuu, brz povratak na teren

@Rokoko87 hocel nam puleni zalomit protiv Sirokog?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 09 nov 2019, 23:58

Ja znam da gola primiti nećemo
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 10 nov 2019, 00:00

1921boy je napisao/la:
09 nov 2019, 23:56
Sarajlijaaa46 je napisao/la:
09 nov 2019, 23:53
1921boy je napisao/la:
09 nov 2019, 23:24
Oremus za deset zivota nece biti nivo Stilica. Krpic, Veselinovic, Ermin Zec sve igraci vrh za nasu ligu.
Dzaba zadrzavanje kad nam u situaciji kad fale ulaze parmaci tipa Guzine, Milanovica i slicnih igraca.

Ovo oko Vijetnamca mi sve vise lici na neku promahu i nista vise. Prodavanje magle naivcinama. Fol neki bogatas , a mi ne mozemo dovesti igrace koji bi bili u stanju prepisati ovu jadnu ligu.

Kasne plate, kasne pripreme...

Dolaze kapitalci, pravi se stadion, igracemo grupnu fazu LŠ.
Je li ima stvarno toliko glupih da vjeruje u ovo preseravanje?

Lijepo je viditi realne komentare nekih pitara
Jel fakat vjerujes u ovu pricu?Istina je da je stilic najbolji igrac lige ali ostale stvari smijjesne za konsultovati,cuj kasne plate a od dolaska kasnile jednom 5 dana,niko nije najavio kapitalce i stadion,rekao Nam da je moguce da cemo uci za 5 godina,napominjem,M O G U C E,to je napisao najveci debil foruma i ti kazes realan Hhahahahah
Zajebajem se to sto on konta da ce bilo ko u LP od bih klubova i da je to neko obećo to može samo Mamić da kaze la da neko povjeruje a taj vas pljuje sve zivo nista mu ne stima
Dobro je da se zajebajes,ja vec pomislio da vjerujes,ma debil frajer,nasa realnost je 2 pretkolo europske lige a sve preko je senzacionalni uspjeh..cestitke na pobjedi,al na derbiju gubite vjerujte hahahah,nasi igraci kad se naloze karaju redom,primjer cist je siroki ..Lp

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 10 nov 2019, 00:04

10 nov 2019, 00:00
1921boy je napisao/la:
09 nov 2019, 23:56
09 nov 2019, 23:53

Jel fakat vjerujes u ovu pricu?Istina je da je stilic najbolji igrac lige ali ostale stvari smijjesne za konsultovati,cuj kasne plate a od dolaska kasnile jednom 5 dana,niko nije najavio kapitalce i stadion,rekao Nam da je moguce da cemo uci za 5 godina,napominjem,M O G U C E,to je napisao najveci debil foruma i ti kazes realan Hhahahahah
Zajebajem se to sto on konta da ce bilo ko u LP od bih klubova i da je to neko obećo to može samo Mamić da kaze la da neko povjeruje a taj vas pljuje sve zivo nista mu ne stima
Dobro je da se zajebajes,ja vec pomislio da vjerujes,ma debil frajer,nasa realnost je 2 pretkolo europske lige a sve preko je senzacionalni uspjeh..cestitke na pobjedi,al na derbiju gubite vjerujte hahahah,nasi igraci kad se naloze karaju redom,primjer cist je siroki ..Lp
Vidjet cemo neka pobijedi bolji i neka titulu osvoji bolji da barem jedni druge imamo cemu zajebavat a da ovi iz listice i svinjskog puse karu manijaku i pitaru
Rodjeni su pitarske picke!

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 10 nov 2019, 00:15

Ljudi,kakvo ludilo pri povratku iz Tz :salut:
Kakva magija
Kakva dominacija cijelu tekmu,kakvo zalaganje i pišanje poforumskim znalcima.
VTŽ
Od 96-te pratim PL,al ovakvu čaroliju nikad nisam vidio!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

iguita

Post Postao/la iguita » 10 nov 2019, 00:21

mohikanac12 je napisao/la:
09 nov 2019, 23:45
iguita je napisao/la:
09 nov 2019, 23:14

Ne kontam sta je poenta tvoje price o rusiteljima kluba , govorim o nekoliko gmazova i placenika.Sta kao udaras im na savjest i pruzas ruke pomirenja i kao trebaju oni Zelji i navijacima i kao objasnjavas da su razlike i podjele nesto sto je potrebno.Kome su oni potrebni.Priblizava se skupstina kluba.Smrdi mi ovo i to dobro smrdi.Vodi ih kuci druze ne u Zelju.
"Da bi bili uspješni moramo prihvatiti sve izazove koji nam se nađu na putu. Ne možemo prihvatiti samo one koji nam se sviđaju“
Izazovi u likovima ljudi koji su imali plan ne dolaskom na proslu skupstinu i da usljed nedostaka kvoruma Zeljo dodje pred kolaps i gasenje te sve ovo sto rade do danas meni su neprijatelji kluba. Oni nisu na nasem putu
oni su na sporednom putu tamo gmizu sa pitarima i ostalim gmazovima neprijateljima kluba.Ponavljam da mi ovo smrdi opasno od tebe pred Skupstinu kluba.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 10 nov 2019, 00:27

Mozes prihvatiti covjeka koji vjeruje u nesto pa se razocara i pocne prozivati sve redom. To je ok. Ne mozes prihvatiti covjeka koji od prvog dana rovari, laze, podvaljuje, sere, psuje, vrijedja...koji ce nam **** takav covjek. Oni nisu nikad ni bili za klub, bili su za svog gazdu i dok su imali koristi od kluba. Kraj price. Da su barem jedan jedini dan dali podrsku Amaru, ekipi, novim ljudima u klubu pa bih i shvatio. Ne svidja im se kako to ide, ok svaka cast imas svako pravo na to. Oni bukvalno od prve sekunde kako im je gazda napustio klub lazu i rovare. Od postavljanja dokumentacije iz kluba na forum, preko nekih racuna, slave kad Zeljo izgubi, lazu da niko nece da bude sponzor. Pa faca s ulica je najmanje 10 puta napisao i tvrdio da Sarajevo Osiguranje nakon 30 godina nece biti sponzor kluba. Pa sta je bilo?
Nek se napuse kurca i nek jedu svoja muda zajedno s bracom petarima. Ove druge i vise postujem. Imaju ljudi svoj klub, nas mrze, mi njih ****. Sve je to ok, ali ona **** su neshvacena vrsta.
Cuva Bog Zelju svog!

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 10 nov 2019, 01:14

Tako je,oprosta i zaborava nema.
Ima sve crno na bijelo dokumentovano,tući ih prvom prilikom,zabraniti im pristup Grbavici,nek se okreću gdje god da krenu,batina je iz raja izašla!
Smradovi "la familia"
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 10 nov 2019, 01:38

slika
:ljepota: :ljepota: :tokralju: :tokralju: :bow: :bow:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 10 nov 2019, 01:40

Vrhunski odrađena utakmica, od prve do zadnje minute znalo se ko je glavni na terenu. Danas je bilo pravo uživanje gledati. :bow:

Ostaje žal samo što Krpić "ne dočeka" Ivetića. :hmmmmm:
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 10 nov 2019, 01:47

Kad se spominje kapiten već, sta vi mislite pored golova i igre na terenu, da li Vam se dopada Krpić kao kapiten, kao vođa ispred svlacionice?

Moj licni stav je da dugo, dugo nismo imali takvog kapitena, mozda od Kosorića ili Bešlije da je stajao pred svima i pokazivao zube da se zaštite njegovi suigrači, a dovoljan i jak autoritet za nasu svlacionicu....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 nov 2019, 01:47

Na trojicu se nalijepio lik da se svadja :lol:
Ne mozes ga odvojit posebno od Ivetica

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 nov 2019, 02:13

Trenutno nema boljeg izbora za kapitena od Krpića, ima igrački kvalitet da može biti kapiten, ima tu drskost kao čovjek da može biti kapiten i to je to, jednostavno se vidi na njemu.

U rosteru ne vidim nikog drugog da bi mogao biti kapiten, ili su premladi ili jednostavno ne izgledaju dovoljno 'zajebano' da bi mogli biti kapiteni, kao Štilić ili Sipović recimo.

Ne kažem ja da kapiten treba biti MMA borac i nekakav luđak, ali poželjno je da je mangup na terenu i van njega, a to Krpić jeste.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 10 nov 2019, 02:19

Raonffa je napisao/la:
10 nov 2019, 02:13
Trenutno nema boljeg izbora za kapitena od Krpića, ima igrački kvalitet da može biti kapiten, ima tu drskost kao čovjek da može biti kapiten i to je to, jednostavno se vidi na njemu.

U rosteru ne vidim nikog drugog da bi mogao biti kapiten, ili su premladi ili jednostavno ne izgledaju dovoljno 'zajebano' da bi mogli biti kapiteni, kao Štilić ili Sipović recimo.

Ne kažem ja da kapiten treba biti MMA borac i nekakav luđak, ali poželjno je da je mangup na terenu i van njega, a to Krpić jeste.
Druze tebe bas postujem ali kakav je mangup Krpic?
Bolan halo ba pa to je seoska lola.
Nikako on nije trebao bit kapiten.

Stila ili Sipa kakav ba Krpic.
Vise vremena provodi svadjajuci se s protivnicima nego sto je zainteresovan za tekmu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 nov 2019, 02:35

Ako su igraci zadovoljni sa Krpicem i ako to sve fercera kako treba onda sam i ja zadovoljan po tom pitanju.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 10 nov 2019, 03:08

Raonffa je napisao/la:

:salut:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 10 nov 2019, 03:14

kolezeljovac je napisao/la:
10 nov 2019, 03:08
Raonffa je napisao/la:

:salut:
Kapiten bez premca, znam da je prvi strijelac trenutno, ali bilo bi dobro kada bi vise onih zicera rjesavao

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 10 nov 2019, 03:54

Subasic, Kemo i Mule do pola 4 slavili u slogi :urnebes:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 10 nov 2019, 08:01

Kakva pobjeda, igra, zalaganje, motivacija, atmosfera :bow:

Ekipi je itekako godilo to sto su odmarali, vidjelo se to na terenu, Amar sa rokadama pogodio u svakom smislu, Stilic klasa za ligu, par levela iznad, presing i pritisak na domacina u prvih pola sata je prica za sebe, domacini su kakvu takvu priliku ako se ne varam imali tek u tridesetoj minuti, dosta drugaciji pristup igri nego prije na kraju dao rezultata

Na krajub zlatna vrijedna pobjeda, prvenstveno radi atmosfere i raspolozenja, o bodovima i prvom mjestu i da ne govorim, naredne tri utakmice do kraja igramo u Sarajevu, vjerujem uz pristup kao juce mozemo ostvariti tri pobjede i odvojiti se na tabeli

A tek komentari pojedinih prikljucenih na haparate :lol: :rol:
MIHAJLOVIĆ !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 nov 2019, 08:31

Kako sada stoje stvari ovo će biti mrtva trka Sarajeva i nas do kraja. Oni još uvijek nisu kiksali, kući nisu izgubili niti jedan bod što je veliki rezultat, mi se moramo potruditi da im pokvarimo tu statistiku.

Neće biti lako, i dalje njima dajem malu prednost, ali opet se nadam da moraju prosuti neke bodove, moraju doći neke utakmice kad će im sreća okrenuti leđa na Koševu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 40 gostiju.