Pulenuuuuu, brz povratak na teren
@Rokoko87 hocel nam puleni zalomit protiv Sirokog?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dobro je da se zajebajes,ja vec pomislio da vjerujes,ma debil frajer,nasa realnost je 2 pretkolo europske lige a sve preko je senzacionalni uspjeh..cestitke na pobjedi,al na derbiju gubite vjerujte hahahah,nasi igraci kad se naloze karaju redom,primjer cist je siroki ..Lp1921boy je napisao/la: ↑09 nov 2019, 23:56Zajebajem se to sto on konta da ce bilo ko u LP od bih klubova i da je to neko obećo to može samo Mamić da kaze la da neko povjeruje a taj vas pljuje sve zivo nista mu ne stimaSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 23:53Jel fakat vjerujes u ovu pricu?Istina je da je stilic najbolji igrac lige ali ostale stvari smijjesne za konsultovati,cuj kasne plate a od dolaska kasnile jednom 5 dana,niko nije najavio kapitalce i stadion,rekao Nam da je moguce da cemo uci za 5 godina,napominjem,M O G U C E,to je napisao najveci debil foruma i ti kazes realan Hhahahahah1921boy je napisao/la: ↑09 nov 2019, 23:24Oremus za deset zivota nece biti nivo Stilica. Krpic, Veselinovic, Ermin Zec sve igraci vrh za nasu ligu.
Dzaba zadrzavanje kad nam u situaciji kad fale ulaze parmaci tipa Guzine, Milanovica i slicnih igraca.
Ovo oko Vijetnamca mi sve vise lici na neku promahu i nista vise. Prodavanje magle naivcinama. Fol neki bogatas , a mi ne mozemo dovesti igrace koji bi bili u stanju prepisati ovu jadnu ligu.
Kasne plate, kasne pripreme...
Dolaze kapitalci, pravi se stadion, igracemo grupnu fazu LŠ.
Je li ima stvarno toliko glupih da vjeruje u ovo preseravanje?
Lijepo je viditi realne komentare nekih pitara
Vidjet cemo neka pobijedi bolji i neka titulu osvoji bolji da barem jedni druge imamo cemu zajebavat a da ovi iz listice i svinjskog puse karu manijaku i pitaruSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 00:00Dobro je da se zajebajes,ja vec pomislio da vjerujes,ma debil frajer,nasa realnost je 2 pretkolo europske lige a sve preko je senzacionalni uspjeh..cestitke na pobjedi,al na derbiju gubite vjerujte hahahah,nasi igraci kad se naloze karaju redom,primjer cist je siroki ..Lp1921boy je napisao/la: ↑09 nov 2019, 23:56Zajebajem se to sto on konta da ce bilo ko u LP od bih klubova i da je to neko obećo to može samo Mamić da kaze la da neko povjeruje a taj vas pljuje sve zivo nista mu ne stimaSarajlijaaa46 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 23:53
Jel fakat vjerujes u ovu pricu?Istina je da je stilic najbolji igrac lige ali ostale stvari smijjesne za konsultovati,cuj kasne plate a od dolaska kasnile jednom 5 dana,niko nije najavio kapitalce i stadion,rekao Nam da je moguce da cemo uci za 5 godina,napominjem,M O G U C E,to je napisao najveci debil foruma i ti kazes realan Hhahahahah
Izazovi u likovima ljudi koji su imali plan ne dolaskom na proslu skupstinu i da usljed nedostaka kvoruma Zeljo dodje pred kolaps i gasenje te sve ovo sto rade do danas meni su neprijatelji kluba. Oni nisu na nasem putumohikanac12 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 23:45"Da bi bili uspješni moramo prihvatiti sve izazove koji nam se nađu na putu. Ne možemo prihvatiti samo one koji nam se sviđaju“iguita je napisao/la: ↑09 nov 2019, 23:14
Ne kontam sta je poenta tvoje price o rusiteljima kluba , govorim o nekoliko gmazova i placenika.Sta kao udaras im na savjest i pruzas ruke pomirenja i kao trebaju oni Zelji i navijacima i kao objasnjavas da su razlike i podjele nesto sto je potrebno.Kome su oni potrebni.Priblizava se skupstina kluba.Smrdi mi ovo i to dobro smrdi.Vodi ih kuci druze ne u Zelju.
Druze tebe bas postujem ali kakav je mangup Krpic?Raonffa je napisao/la: ↑10 nov 2019, 02:13Trenutno nema boljeg izbora za kapitena od Krpića, ima igrački kvalitet da može biti kapiten, ima tu drskost kao čovjek da može biti kapiten i to je to, jednostavno se vidi na njemu.
U rosteru ne vidim nikog drugog da bi mogao biti kapiten, ili su premladi ili jednostavno ne izgledaju dovoljno 'zajebano' da bi mogli biti kapiteni, kao Štilić ili Sipović recimo.
Ne kažem ja da kapiten treba biti MMA borac i nekakav luđak, ali poželjno je da je mangup na terenu i van njega, a to Krpić jeste.
Raonffa je napisao/la: ↑10 nov 2019, 02:13Trenutno nema boljeg izbora za kapitena od Krpića, ima igrački kvalitet da može biti kapiten, ima tu drskost kao čovjek da može biti kapiten i to je to, jednostavno se vidi na njemu.
U rosteru ne vidim nikog drugog da bi mogao biti kapiten, ili su premladi ili jednostavno ne izgledaju dovoljno 'zajebano' da bi mogli biti kapiteni, kao Štilić ili Sipović recimo.
Ne kažem ja da kapiten treba biti MMA borac i nekakav luđak, ali poželjno je da je mangup na terenu i van njega, a to Krpić jeste.
Kapiten bez premca, znam da je prvi strijelac trenutno, ali bilo bi dobro kada bi vise onih zicera rjesavaokolezeljovac je napisao/la: ↑10 nov 2019, 03:08Raonffa je napisao/la: ↑10 nov 2019, 02:13Trenutno nema boljeg izbora za kapitena od Krpića, ima igrački kvalitet da može biti kapiten, ima tu drskost kao čovjek da može biti kapiten i to je to, jednostavno se vidi na njemu.
Ne kažem ja da kapiten treba biti MMA borac i nekakav luđak, ali poželjno je da je mangup na terenu i van njega, a to Krpić jeste.![]()