Ko im sudi u Mostaru
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Šta se guzio zrinjskom? Laž epskih razmjera poput laži o radničkoj klasi i aktuelnih laži uhljupa s pdfa sarajeva o nekim sudijskim zavjerama! U prošloj sezoni je otkinuo bodove zrinjskom posebno u mostaru u jako bitnim momentima i pomogao sarajevu za titulu. Čak i onda kada je sviran penal zrinjskom u 90+ radnik je odigrao borbeno.
Prvo je igrac Radnika igrao rukom pa tek onda Vladan. Pogledajte snimku iz pocetka i vratite 3 4 puta i vidjecete sve.
Kako smo celavi kmete, jel odobren kredit pa bile plate
Hoces se odjavit s foruma zauvijek i izvinuti raji kad ih mlatnemo isto ko sto cemo vas popisat na Grbavici. Hajde kad si toliko siguran da cemo im pustiti
Ja i ti u avatar i potpis na dvije sedmice. Evo meni pobjeda pitara, tebi 1x. Moze?NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑10 nov 2019, 09:33Hoces se odjavit s foruma zauvijek i izvinuti raji kad ih mlatnemo isto ko sto cemo vas popisat na Grbavici. Hajde kad si toliko siguran da cemo im pustiti
Kakav avatar papak jedan ja nisam nista govorio ti si siguran. Hoces se odjavit zauvijek sa foruma ako ih dobijemo. Ne budi picic nego stani cvrsto iza svojih stavovamohikanac12 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 09:39Ja i ti u avatar i potpis na dvije sedmice. Evo meni pobjeda pitara, tebi 1x. Moze?NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑10 nov 2019, 09:33Hoces se odjavit s foruma zauvijek i izvinuti raji kad ih mlatnemo isto ko sto cemo vas popisat na Grbavici. Hajde kad si toliko siguran da cemo im pustiti
Dobro, razumijem da te strah.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑10 nov 2019, 09:41Kakav avatar papak jedan ja nisam nista govorio ti si siguran. Hoces se odjavit zauvijek sa foruma ako ih dobijemo. Ne budi picic nego stani cvrsto iza svojih stavovamohikanac12 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 09:39
Ja i ti u avatar i potpis na dvije sedmice. Evo meni pobjeda pitara, tebi 1x. Moze?
Mene strah koji nista nisam pisao a njega nije koje ne smije stati iza svojih stavovamohikanac12 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 09:54Dobro, razumijem da te strah.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑10 nov 2019, 09:41Kakav avatar papak jedan ja nisam nista govorio ti si siguran. Hoces se odjavit zauvijek sa foruma ako ih dobijemo. Ne budi picic nego stani cvrsto iza svojih stavovamohikanac12 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 09:39
Ja i ti u avatar i potpis na dvije sedmice. Evo meni pobjeda pitara, tebi 1x. Moze?
@Pastrmka, puno laprdas za nekoga ko ima muda ko bamije.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑10 nov 2019, 09:56
Mene strah koji nista nisam pisao a njega nije koje ne smije stati iza svojih stavovaznaci brato ti samo pretpostavljas da cemo ih pustiti. Jesi picic dokoljenko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.