PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
@simidobar
Sta ces cistiti kad je to bilo u prvom kolu?
Ljudi u Celiku su znali kakve posljedice ce imati ako ne plate zato je molio onaj sekretar sve ljude da odgode potraznje za koji dan.
Sta ces cistiti kad je to bilo u prvom kolu?
Ljudi u Celiku su znali kakve posljedice ce imati ako ne plate zato je molio onaj sekretar sve ljude da odgode potraznje za koji dan.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
mastore nije ih ni zeljo imao pa su im dodjeljena tri boda iako utakmica nije odigrana a celiku dodjeljen poraz od tri razlike uz suspenzije igracima.sviunapad1010 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 21:23
A dodjeljeni bodovi zelji niste ih imali pa da su vam oduzeli te bodove. To je registracija te utakmice.
@avenija ne pratis sta ko pise na forumu![]()
grob te **** ovaj hoce jos 20 bodova da se oduzme kako bi se sloboda spasila

imate zeleni teren i bujrum

jesul igraci odradili suspenzije 2 kola zaredom, jesu, jesmol platili sve dugove, jesmo, jesmo kaznjeni 3-0 jesmo, jesmol danas pobjedili, jesmo. Jesmo sad cisti, jesmo
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
@avenija smanji dozivljaj druže. Nije 20 nego 12 maksimalno 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ja se slazem da je to u redu al na civilizovan nacin a ne na neke prepade.. za kartone prvi put cujem da se ciste u neodigranoj utakmici.. koliko su svi znali vidjeo si po tom koliko je vasih navijaca doslo na utakmicu..
Cak ni na dobro obavjestenim forumima niko nista nije slutio..
Nije mi jasno ni sto Mojatv nije tuzila savez i trazila neku nadoknadu...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Ne govorim ja da smo mi znali. Nisu ni nasi u klubu znali da nisu uplatili inace ne bi nista ono organizovali i trosili. Kazem da su znali u Celiku vrlo dobro sta su posljedice i da su bili svjesni da ako ne plate da nema od utakmice nista jer to vise tuzbi. Svjesni su oni bili i u nedjelju, ali vjerovatno su mislili da ce nekako ih pustiti i da ce ih izmoliti.simidobar je napisao/la: ↑09 nov 2019, 21:45Ja se slazem da je to u redu al na civilizovan nacin a ne na neke prepade.. za kartone prvi put cujem da se ciste u neodigranoj utakmici.. koliko su svi znali vidjeo si po tom koliko je vasih navijaca doslo na utakmicu..
Vjerovatno je to zadnje sto kazes.. al da su napisali to da postoji takva mogucnosti za celik, na ovom portalu, bar 7 dana ranije skupili bi robijasi, nije neka opasna cifra.. a sramota velika.. kako za njih tako i za komplet ligu..LjoZee je napisao/la: ↑09 nov 2019, 21:49Ne govorim ja da smo mi znali. Nisu ni nasi u klubu znali da nisu uplatili inace ne bi nista ono organizovali i trosili. Kazem da su znali u Celiku vrlo dobro sta su posljedice i da su bili svjesni da ako ne plate da nema od utakmice nista jer to vise tuzbi. Svjesni su oni bili i u nedjelju, ali vjerovatno su mislili da ce nekako ih pustiti i da ce ih izmoliti.simidobar je napisao/la: ↑09 nov 2019, 21:45Ja se slazem da je to u redu al na civilizovan nacin a ne na neke prepade.. za kartone prvi put cujem da se ciste u neodigranoj utakmici.. koliko su svi znali vidjeo si po tom koliko je vasih navijaca doslo na utakmicu..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
sviunapad1010 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 21:23Član 61 Disciplinski pravilnik nsbih. Utakmica sarajevo-zvijezda se igrala prije stupanja na snagu ovog pravilnika koji vazi od 27.12.2014. godine sta je pisalo u prethodnom pravilniku koji je vazio za tu utakmicu ne znam.
A dodjeljeni bodovi zelji niste ih imali pa da su vam oduzeli te bodove. To je registracija te utakmice.

Ne znam te pravilnike bas dobro al se sjecam da su pisali o tom..
- samoposteno
- Kontakt:
I da nam jos 12 bodova uzmu mi opet ispast necemo

BIlo je na portalima da ako se ne plati da se nece igrati. Iskreno ja nisam to nesto uzimao za ozbiljno nit sam pitao je li se to platio jer mi se nekako cinilo da se podrazumijeva da ce platiti i da su svjesni da sta ce uraditi ako ne plate. Desilo se sta se desilo, jbg sad. Ima gorih stvari koje su veca sramota ove lige npr. nacionalizam. 10x sramotnije od ovog sto se desilo Celiku.
- samoposteno
- Kontakt:
I jos gore stimanje utakmica kupovinom sudija....to bi prvo trebao savez da rijesiLjoZee je napisao/la: ↑09 nov 2019, 22:02BIlo je na portalima da ako se ne plati da se nece igrati. Iskreno ja nisam to nesto uzimao za ozbiljno nit sam pitao je li se to platio jer mi se nekako cinilo da se podrazumijeva da ce platiti i da su svjesni da sta ce uraditi ako ne plate. Desilo se sta se desilo, jbg sad. Ima gorih stvari koje su veca sramota ove lige npr. nacionalizam. 10x sramotnije od ovog sto se desilo Celiku.
Nemaš ti pojma ko ni Usref Mufašasimidobar je napisao/la: ↑09 nov 2019, 21:59sviunapad1010 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 21:23Član 61 Disciplinski pravilnik nsbih. Utakmica sarajevo-zvijezda se igrala prije stupanja na snagu ovog pravilnika koji vazi od 27.12.2014. godine sta je pisalo u prethodnom pravilniku koji je vazio za tu utakmicu ne znam.
![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Neko otisao skupljati novac, neko u VRS...
Svako dobro Bosno i Hercegovino !!!
Svako dobro Bosno i Hercegovino !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ne znam na kojem je portalu bilo, fino pratim nasu ligu a ne vidjeh to.. koliko su bili glasni poslije utakmice sa nama pravo je smijesna ova njihova reakcija..LjoZee je napisao/la: ↑09 nov 2019, 22:02BIlo je na portalima da ako se ne plati da se nece igrati. Iskreno ja nisam to nesto uzimao za ozbiljno nit sam pitao je li se to platio jer mi se nekako cinilo da se podrazumijeva da ce platiti i da su svjesni da sta ce uraditi ako ne plate. Desilo se sta se desilo, jbg sad. Ima gorih stvari koje su veca sramota ove lige npr. nacionalizam. 10x sramotnije od ovog sto se desilo Celiku.
Potpuno se slazem za taj nacionalizam al toga ima I kod drugih..
Da MI startamo sa najjacom posjetom na stadionima u regionu i da nas oni lopovi iz saveza ovako hladno rastjeruju, pravi crnjak i pravo razocarenje... kolika ih je sila spucala, nevjerovatno.. prava mafija..
Dobro je vidjet takve poput tebe u ovom dijelu foruma.

Njega samo ti poznajes, ko zna mozda ti je i otac.Rokoko87 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 22:05Nemaš ti pojma ko ni Usref Mufašasimidobar je napisao/la: ↑09 nov 2019, 21:59sviunapad1010 je napisao/la: ↑09 nov 2019, 21:23Član 61 Disciplinski pravilnik nsbih. Utakmica sarajevo-zvijezda se igrala prije stupanja na snagu ovog pravilnika koji vazi od 27.12.2014. godine sta je pisalo u prethodnom pravilniku koji je vazio za tu utakmicu ne znam.
![]()

Zrinjski remizirao protiv Mladosti, Željezničar jesenji prvak
Akademija...

Akademija...

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
AkAdEmIjA
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- svrakino1921
- Kontakt:
SVEMIR STILIC
Elviiiiiiiisssss
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.