Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Steve
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Steve » 16 nov 2010, 16:07

harishp je napisao/la: Vile ga nosaju ,moj ti @Steve.
doduse nije jos wilshere upoznao shawcrossa :mrgreen: al' svakako bi igranje za chelsea bila odlicna prilika za pjanica..
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 nov 2010, 16:07

Njemacka je kao stvorena za njega, ali i ako ode u Englesku nije smak svijeta. Moze se i tamo dosta dobro snaci i vjerovatno razviti u jos boljeg igraca. Inace, ako bih ja birao u koji Engleski klub da ode to bi bio Arsenal.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2010, 16:10

Ma ako je birati Spanska se liga ubila za njega.Ali ebiga ona dva kluba koji vrijede kao citava liga je puna takvih kao Pjanic.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 nov 2010, 16:21

Ma Pjanke Arsenal ili Italija ;)
Šta će u Španiji bezveze kad nema mjesta ni u Barci ni u Realu,vamo ga čekaju Inter,Juve,Milan,Palermo,Lazio,Roma sve solidne ekipe :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 16 nov 2010, 16:41

Omerbavarac je napisao/la:Njemacka je kao stvorena za njega, ali i ako ode u Englesku nije smak svijeta. Moze se i tamo dosta dobro snaci i vjerovatno razviti u jos boljeg igraca. Inace, ako bih ja birao u koji Engleski klub da ode to bi bio Arsenal.
Kakva Njemacka,samo Bajern je stroj i ekipa koja igra konstantno evropu,ligu prvaka.Po mom misljenju engleska i to Arsenal-Chelsea,mozda cak prije Chelsea jer su poslabi sa veznjacima,a vazda neko povrijedjen i treba im mladji igraca,mislim da bi i Dzeki godio Chelsea jer im je napad star Drogba 32,Anelka 30-31,MaludA 30.....
RIP SALE VILENJAK

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 nov 2010, 21:56

Nastavite sanjati o velikim klubovima. Pjanić nije standardan u prosječnom Lyonu, a vi bi ga već u Bayern, Chelsea, Arsenal...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 16 nov 2010, 22:13

Pjanic je uz Dzeku i Spahica najveci bh patriota,igracina...nadam se da ce napraviti veliku karijeru aBd!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2010, 22:31

Virtu4l je napisao/la:Nastavite sanjati o velikim klubovima. Pjanić nije standardan u prosječnom Lyonu, a vi bi ga već u Bayern, Chelsea, Arsenal...
Cekaj ako taj prosjecni Lyon dodje do polufinala LP.I to zahvaljujuci najvise njemu.
Zanima zasto onda spominjes Chelsea,Arsenal.Koji su naograisali i prije tog polufinala,davnih dana.
Mislim ofo,ono,vako,nako. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 nov 2010, 22:33

k_c je napisao/la:Pjanic je uz Dzeku i Spahica najveci bh patriota,igracina...nadam se da ce napraviti veliku karijeru aBd!
:D,jeste, ova rjec se toliko ofucala,e cuj patriota igra za repku...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 16 nov 2010, 22:33

k_c je napisao/la:Pjanic je uz Dzeku i Spahica najveci bh patriota,igracina...nadam se da ce napraviti veliku karijeru aBd!
AMIN!!! 8-)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 nov 2010, 22:37

harishp je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Nastavite sanjati o velikim klubovima. Pjanić nije standardan u prosječnom Lyonu, a vi bi ga već u Bayern, Chelsea, Arsenal...
Cekaj ako taj prosjecni Lyon dodje do polufinala LP.I to zahvaljujuci najvise njemu.
Zanima zasto onda spominjes Chelsea,Arsenal.Koji su naograisali i prije tog polufinala,davnih dana.
Joj, kako ti okrećeš na svoju stranu, to je nevjerovatno. Dakle, Ivica Olić bi imao mjesta u Barceloni po toj tvojoj priči. Ola je odveo Bayern u finale CL, a Barca je ispala u polufinalu tog istog takmičenja. :D

Pjani svaka čast za prošlu sezonu, ali je ove neprimjetan i to je činjenica. U Chelsea-u bi sada mogao igrati jer su pokošeni povredama, ali teško je povjerovati da će ukoliko nastavi ovako (ne)igrati u Lyonu, karijeru nastaviti u londonskom klubu. No, živi bili pa vidjeli.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2010, 22:43

Na koju stranu,pa na kojoj ste strani onda vi :shock:
Ivica Olic je zasticen ko'Bugojanski medvjed i to @geronimo ovjerio stembiljom.Tako da je to zik.
Sto se tice cinjenica i to je ostembiljano sa bivsim forumasem @tarikom tako da je i to opet zik.
U vezi Pjanica to sto je neprimjetan,pa za ime bozje,doveden novi Zinedin ponos Francuske Gourcuff a Pjana je samo jedan u nizu i to jos Bosanceros Znaci kolateralna steta.
Nego sam bogami totalno zabrinut,sa ovim na moju stranu i vi na vasoj.
Ode ovo sve do sto dzavola kako vidim.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 nov 2010, 22:49

harishp je napisao/la:
Znači da idemo malo dublje u ovo jel'? Da, prosječan Lyon, šta je drugo nego prosječan? Došao do polufinala, pa šta, dolazio je i Monaco, Porto, Villarreal, ima li ih sad negdje? nema ih, osmi na tabeli, do jučer bili 15-i? Naredne sezone svakako neće igrati Ligu prvaka.

Chelsea spominjem zato što je prvak Engleske i jedan od najjačih klubova u Evropi, Arsenal je veliki klub, idealan za mlade igrače, naravno ako ih veliki vođa dobro procijeni i ocijeni da mogu doprinijeti lepršavoj i ubojitoj igri Arsenala.

Spomenuo sam i Bayern, koji je otresao tog istog Lyona, što njih nisi citirao? Pjanić se trpa u navedene klubove, a ne može da igra u timu koji je u sredini tabele u Francuskoj. Sad Gourcuff krivac, naravno da jeste, kad je bolji od Pjanića, odigrao je impresivnu pretprošlu sezonu, donio titulu u Bordeaux... naravno da će on igrati...
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2010, 22:51

Ne moze dublje nego sto jest,do balcaka.
Ako Pjana propadne kao igrac onda ce i Chelsea da osvoji ligu prvaka.
Eto kratko i jasno,od mene dovoljno. :mrgreen:
P.S A gdje ce Pjana da predje svuda samo ne preko La Mansa,moze vala i preko Suetskog kanala,Gibraltara samo na La Mans ni za zivu glavu. 8-)
Tamo ni Koromanu nebi pozelio da ode. :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 16 nov 2010, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 nov 2010, 22:54

Sexmachineboy je napisao/la:
AMIN!!! 8-)
A Miske
Džeku i mladog Pjanića poredit sa Spahom i Misketom Tito sačuvaj :lol:
Mislim an ovo najveće patriote
Pjanić i nekako,a Džeko mi i nije nešto patriotiziran :?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 nov 2010, 22:56

Nek pređe gdje hoće, samo neka igra, nešto sam siguran da se u ovim velikanima nebi naigrao i da bi brže-bolje odmah išao na posudbe u neki Hull City ili Eintracht Frankfurt, itd...
Voli te tvoje Sarajevo.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 16 nov 2010, 23:11

LBJ MVP je napisao/la:
AMIN!!! 8-)
A Miske
Miske je sve pokazao u zadnje vrijeme....sve utakmice je mogao u istom dresu,ne treba ga ni oprat ko'lko ga je oznoio.. :oops:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 nov 2010, 23:16

LBJ MVP je napisao/la:
AMIN!!! 8-)
A Miske
:D ja mislim da su oni prave ali bas prave patriote :mrgreen: :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 17 nov 2010, 19:39

Svaka cast Pjanicu,protiv Slovacke odlicna partija! momak je za 10..

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 17 nov 2010, 20:08

Bravo Mire :!: :!: :!:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, HariTz i 31 gost.