FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
au sampiona. Jesu bili gladni, žedni? Niko nije nino prije spavanja? Ok demorališe kad onako primiš prvi gol ali to se vec ko zna koji put desava. Igra se prekida kad sudija kaze a ne kad mi to mislimo. Najbolje da mi počnemo utakmicu sa 0:1, da se maknemo i da u prvom napadu pustimo da suparnik dođe i gurne loptu u gol.
Može li Šećer neki pres organizovati da kaže koliko ćemo uštediti novim prekidima ugovora, nek se malo pohvale kako su uštedili. Ustvari neka izvedu kadete na teren i pravo uštede a posle neka nosaju pare i ganjaju kome će dati za opstanak.
ovako je to bilo nekad.Da li ce se i nastavak ponoviti?
Može li Šećer neki pres organizovati da kaže koliko ćemo uštediti novim prekidima ugovora, nek se malo pohvale kako su uštedili. Ustvari neka izvedu kadete na teren i pravo uštede a posle neka nosaju pare i ganjaju kome će dati za opstanak.
ovako je to bilo nekad.Da li ce se i nastavak ponoviti?
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 09 nov 2019, 19:40, ukupno mijenjano 2 puta.
& $ ?
Lakic nastavlja sa svojim standardnim igrama. Daj malom priliku 3 zadnja kola da znamo moze li se na njega racunati, ne moze biti gori od ovog to je sigurno
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Katastrofa je ovo i ističemo kandidaturu za cvajtu definitivno. Biće ovo grčevita borba za goli život. Danas nijedan igrač ne zaslužuje prolaznu ocjenu mozda jedino Almir Bekic. Ostali katastrofa. Bega ja ne znam sta je s momkom ali igra ko mrtvac. Golman sta reći i nemamo ga nije ni jednu skinuo uz milion grešaka.
**** te nebo odes lije kiša a odigraju kao da nisu jeli 5 dana. Važno da su lože pune ko šibica i kurta i murta. Dok ne počnu igrati mene više nema na Tušnju odjava do daljnjeg nemam više volje da se patim
Od mene ce ova i buduće uprave dobiti podršku tek kad vidim rezultate, vise unaprijed ne podržavam nikog. Yebem ja njih.
**** te nebo odes lije kiša a odigraju kao da nisu jeli 5 dana. Važno da su lože pune ko šibica i kurta i murta. Dok ne počnu igrati mene više nema na Tušnju odjava do daljnjeg nemam više volje da se patim

Od mene ce ova i buduće uprave dobiti podršku tek kad vidim rezultate, vise unaprijed ne podržavam nikog. Yebem ja njih.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Pojačava nas music na zimu bićemo ko natoSviuodbranu je napisao/la: ↑09 nov 2019, 19:18Mujagic, Livancic, Salihovic, Lakic, na zimu mrs u pm sto dalje od Slobode.
Pa ne znam koliko da je mlad i nesiguran bilo koji stoper je iz juniora bolji od Salihovica barem znam mlad i naivan istrpi ga i to je to.
Salihovic koliko nas je bodova kostao, i koliko je grijesio o njemu i a bgm i Lakicu neko ce nekada dokumentarac snimiti.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ma ne moze Pero igrati ono sto je igrao danas i protiv Sarajeva bezopasan je, vidjeli ste kad je Mujagic usao da je puno opasniji.
Šta reci za Prcesa koji je izgubio svaki duel a kod drugog gola direktni krivac i ne samo on svi nasi igraci u duelu su apsulutna nula.
Zbog toga Milenko u zimskoj pauzi dati im odmora par dana a onda teretana i trening tri puta dnevno.
Zbog toga Milenko u zimskoj pauzi dati im odmora par dana a onda teretana i trening tri puta dnevno.
-
- Kontakt:
Ne treba se brinuti ne vrijedi. Ko ih yebe više ba.
Ma nek strajkaju malo sto, svi su bili uprauv koji su rekli da se to osjetiti.
Beganovicu skinut kapitensku traku,ima vecih boraca u ekipi od njega.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- Probisvjet
- Kontakt:
Svi su redom mrtva kita. **** ih najnoviji najjaci upravni odbor.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
E jes' mi drago što me uhvatio neki bol u donjem predjelu prepona za utakmicom danas, k'o da i ne igramo, pa i ne odoh. Tačno sam i pomislio da će bit' patnja, ali ovo...
Haj' ionako su nam igre na terenu najmanji problem ove godine.
Haj' ionako su nam igre na terenu najmanji problem ove godine.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Pero moze igrati samo beka a posto je bolji Bekic onda na klupu ne treba tu puno pameti ybg. Ovo sto igra je ni pola igrača na terenu, nesto kao bočno smetalo.
-
- Kontakt:
Sale je fenomen Slobode definitivno. Toliko ograničen igrač sa toliko nastupa nije nikad zabilježen u klubu. Godinama tu a ne bi mogao igrati u 2. ligi sjever nigdje. Sale samo rokaj libo te tuki

Sale je nase dijete i ne trebamo tako o njemu...treba ga zbrinuti, ipak je ono dijte sa posebnim potrebama i on ima potrebu da igra.
🔴⚫️
Malo bi se ipak trebali suzdrzati uvreda na računa Salihovica. Jeste loš igrač ali ne igra on u prvom timu zato što je sebe sam stavio nego što ga je postavio trener. Momak se trudi i bori koliko može ali nije za ovog ranga i takmičenja i to je to. E sad da li Sloboda ima drugačijih rješenja ne znam. Da li Salkić iz Bratstva bolji ili lošiji, da li postoji neki igrač bez ugovora pa se može dovesti, itd, itd...Trener postavlja ekipu i ovaj je tek sjeo mada eto voli Slobodu i tu je oko jako dugo, radio je i u Federalnoj dugo pa valjda ima uvid u mogućnosti igrača. Valjda čovjek pokušava od ovog što ima da sklopi nešto a da se ne lažemo nema puno izbora...
& $ ?
Salihovic ima 27 godina, dokazao se kao igrac za klupe i nista vise za 10 godina karijere. Svi znaju da bolje i vise nikad nece dati. Zar nije bolje sad istrpiti juniora od 18 ili 19 godina i greske kojih ce biti, ali dobivas igraca za buducnost, a ovako doktora koji ce za dvije godine zavrsiti sa ovim. Ta mi logika nikad nece biti jasna.
Jedan grad, jedna ljubav!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije momak kriv sto ima stelu da igra u Slobodi, ali nije da se buni sto je tako. Kako li je tek onoj djeci na medicini sto gledaju sve to.
Mislim da on nije ni svjestan pravog svijeta, njemu sve medi citav zivot. On kad skupi koji nastup za Slobodu kupi tortu proslavi, misli da zna i da je to zasluzio. Jos ce nekad u zivotu da postane direktor, on za Fk, a onaj Latifagic ili kako se zove za kosarku. Eto to je danas Tuzla, poluretardi ostaju i sposobna djeca odlaze.
Koliko me on, Smajic i takvi nerviraju. Da bar znam da je njih sramota ali znam da nije. Ovo je prevrsilo sve mjere, ako ga ostave u januaru kao 3. stopera nega se gone svi u 3pm. To samo znaci da niko od njih ne voli Slobodu i da su svi klosari jer taj momak nije ni za kantonalne.
Mislim da on nije ni svjestan pravog svijeta, njemu sve medi citav zivot. On kad skupi koji nastup za Slobodu kupi tortu proslavi, misli da zna i da je to zasluzio. Jos ce nekad u zivotu da postane direktor, on za Fk, a onaj Latifagic ili kako se zove za kosarku. Eto to je danas Tuzla, poluretardi ostaju i sposobna djeca odlaze.
Koliko me on, Smajic i takvi nerviraju. Da bar znam da je njih sramota ali znam da nije. Ovo je prevrsilo sve mjere, ako ga ostave u januaru kao 3. stopera nega se gone svi u 3pm. To samo znaci da niko od njih ne voli Slobodu i da su svi klosari jer taj momak nije ni za kantonalne.
-
- Kontakt:
Amin da završi za 2 godine. Voli sale fudbal da igra. Kaže dok ne obori klupski rekord po broju nastupa nema u penzijuGifron je napisao/la: ↑10 nov 2019, 11:22Salihovic ima 27 godina, dokazao se kao igrac za klupe i nista vise za 10 godina karijere. Svi znaju da bolje i vise nikad nece dati. Zar nije bolje sad istrpiti juniora od 18 ili 19 godina i greske kojih ce biti, ali dobivas igraca za buducnost, a ovako doktora koji ce za dvije godine zavrsiti sa ovim. Ta mi logika nikad nece biti jasna.

Poslije toliko nastupa da me onako neko baci na guzicu sam bi se odjavio. Bruke i sramote mati mila

Sale retardinjo

Iskreno ni meni. Kontam da on opet igra za neku sitne pare u poređenju sa ostalim pa eto tu je može spavati na klupi. Samo što to "može spavati na klupi" se pretvori u on se naigra u prvom timu i to najčešće jako loše a neki momak je mogao steći iskustvo za sutra...Gifron je napisao/la: ↑10 nov 2019, 11:22Salihovic ima 27 godina, dokazao se kao igrac za klupe i nista vise za 10 godina karijere. Svi znaju da bolje i vise nikad nece dati. Zar nije bolje sad istrpiti juniora od 18 ili 19 godina i greske kojih ce biti, ali dobivas igraca za buducnost, a ovako doktora koji ce za dvije godine zavrsiti sa ovim. Ta mi logika nikad nece biti jasna.
& $ ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.