Epic win. Ovdje se nema više šta pričati.sarajlija89 je napisao/la:haahhahahahahSamo F.K.S !! je napisao/la:hvala bogu pa sam ateista![]()
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- sarajlija89
- Kontakt:
to je vec zakon akcije i reakcijeElegant je napisao/la:sarajlija89 je napisao/la:haahhahahahahSamo F.K.S !! je napisao/la:hvala bogu pa sam ateista![]()
Svejedno i da si vjernik, Bosni je i Bog okrenuo ledja.
svi mozemo postavit pitanje zasto je eventualano tako i cime smo "zasluzili"...al da ne spamamo...to ce svako za sebe uradit
al ismija se pravo...svaka cast Samo FKS
@monolog
pa ne znam jel to bas tako..meni je nesvjesno zvucalo
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 16 nov 2010, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nasao se ko ce mi reciMonolog je napisao/la:Epic win. Ovdje se nema više šta pričati.sarajlija89 je napisao/la:haahhahahahahSamo F.K.S !! je napisao/la:hvala bogu pa sam ateista![]()
Nemojte sta zamjeriti jbg utjece ova silna hrana na mene a upravo odoh jos da se dopunim
ZNAČIII OplakahhhPostPostao/la -Paja dana 16 nov 2010, 23:37
Nisam znao da se krava kolje za kurban ali haj dobro necu ti zamjeriti ti si sigurno navikao na svoju sarulju pa mislis da ih ljudi kolju za kurban.
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
mislim da je upravo obratno.Elegant je napisao/la:sarajlija89 je napisao/la:haahhahahahahSamo F.K.S !! je napisao/la:hvala bogu pa sam ateista![]()
Svejedno i da si vjernik, Bosni je i Bog okrenuo ledja.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
hahahahahaha koji kralj!robovi88 je napisao/la:ZNAČIII OplakahhhPostPostao/la -Paja dana 16 nov 2010, 23:37
Nisam znao da se krava kolje za kurban ali haj dobro necu ti zamjeriti ti si sigurno navikao na svoju sarulju pa mislis da ih ljudi kolju za kurban.![]()
![]()
![]()
![]()
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Jebote više i naš vodja i dominacija počelo mi ić na racku
Kako je dosadan lik"Naš veliki vodja je bla bla"
"Izdominirali smo slabašnog protivnika"
"Bendy je najbolji napadač na svijetu"
Kako je dosadan lik"Naš veliki vodja je bla bla"
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
1921 je napisao/la:Da sam znao da Ibišević neće igrati, glasao bi za našu pobjedu u onoj anketi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Sexmachineboy
- Kontakt:
hahaha....a ja legendeee u p.m.Cartman je napisao/la:1921 je napisao/la:Da sam znao da Ibišević neće igrati, glasao bi za našu pobjedu u onoj anketi.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- -Paja
- Kontakt:
Izvini mali ako ti smeta, samo me na ignore i skoncentrisi se balo na poznavanje prirode i drustva i Real Madrid...LBJ MVP je napisao/la:Jebote više i naš vodja i dominacija počelo mi ić na racku![]()
![]()
![]()
![]()
Kako je dosadan lik"Naš veliki vodja je bla bla"![]()
![]()
Dio Arsenala
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
-Paja je napisao/la:Izvini mali ako ti smeta, samo me na ignore i skoncentrisi se balo na poznavanje prirode i drustva i Real Madrid...LBJ MVP je napisao/la:Jebote više i naš vodja i dominacija počelo mi ić na racku![]()
![]()
![]()
![]()
Kako je dosadan lik"Naš veliki vodja je bla bla"![]()
![]()
gdje nestade tvoj drug @cikicanga iliti @ljubav?
OMGhodža je napisao/la:šehiiććććććććććććććććććććć 2-3adis.p je napisao/la:Dzekoooooooooooo 1-3adis.p je napisao/la:hahahahaaaaaa PJANIC 1-2 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Romariooo je napisao/la:Uberi Pajo tri razliciti travke i stavi na glavi da dodjes malo sebi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:1921 je napisao/la:Da sam znao da Ibišević neće igrati, glasao bi za našu pobjedu u onoj anketi.
You'll never walk alone.
na temi I.Šehićaal_akhisari je napisao/la:szlaja je napisao/la:Priznacu, pred tekmu sam se vise njega plasio nego Hamsika. Al sad mogu rec da je odradio sve perfektno. A Begovic nek kupi sebi Rhinostop i nek sad ukljuci mobitel. Supak![]()
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Arsenalisation
- Kontakt:
Postao/la -Paja dana 18 nov 2010, 20:05
Isao sam na lijecenje na preoruku forumasa kazu mi doktori da sam normalan!
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- NoName
- Kontakt:
Fkt je ovo smiješno, otprilike kao ono kad pjano hoće da dokaže da je trijezan pa stoji na jednoj nozi...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Arsenalisation
- Kontakt:
BICE UVAZENO SAMO KAD PRILOZI I MATERIJALNI DOKAZ U OVOM SLUCAJU LJEKARSKI-NALAZ...NoName je napisao/la:Fkt je ovo smiješno, otprilike kao ono kad pjano hoće da dokaže da je trijezan pa stoji na jednoj nozi...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Odem ja kod doktora, neke testove uradim pohvale me da sam normalan i pitaju me zasto sam dosao, ja im odgovorim na preporuku virtualnih (ne)prijatelja sa foruma, kazu oni meni "je li ti to mozda porucio neki sa celavcem na avataru", ja odgvorim potvrdno a oni meni "Uveli smo internet na kriticnom odjelu na Jagomiru pa se jedan od nasih dugogodisnjih pacijenata tako zna saliti po internet forumima"-Jedan jedini, @-Paja 
edit: i odgovor bezimenog je pravi.
edit: i odgovor bezimenog je pravi.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.