Šta se ti pjano javljas
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: Chat
Kakve ti koristi kad si mrtav 
Šta se ti pjano javljas
ji-sung
Šta se ti pjano javljas
Zadnja izmjena: Faraon iz Visokog, dana/u 16 nov 2010, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Rođen s tobom da budem
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
da li je iko imao ovaj moj strah???
Faraon iz Visokog je napisao/la:Kakve ti koristi kad si mrtav
Majke mi ne znam više šta da ti odgovorim ji sung je fino napisao
Jednostavno svi će jednom umrijet.Život je samo put ka smrti neko ide autoputom neko makadamom
Meni je za života bitno uradit što više dobrih stvari pa i ne moram biti slavan pomoć nekom ili tako nešto
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ma ok,to stoji..ali de ti meni dokazi da bog postoji? mislim ima punoo tih varijacija..tvoje pitanje stoji,ali si ga mogao bolje formulisati..evo da ti pomognem : " KADA si vidio da poslije eksplozije nastaje savrsen red ili poredak,ili nesto savrseno sklopljeno,jer u praksi poslije eksplozije nastaje opce rasulo..? " imam i ja tih pitanja i za boga i za ovu teoriju i za darvina i tako dalje,ali svakako nista nije dokazano,tako da ova rasprava vodi u nedogled..Raul_64 je napisao/la:dobro sve ali znači sve te teorije polaze od toga da je cijeli svemir nastao nakon subatomskog sudara čestica atoma pri velikoj brzini i pritisku, što je izazvalo širenje svemira...LBJ MVP je napisao/la: ali jednostavno više vjerujem nauci i velikom prasku
od kud čestica? zato je meni lično potrebna vjera...
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ako neko dokaze da je svijet nastao od praska ili ljudi od majmuna(mada me ne bi cudilo za ji-sunga,malo mu vuce nick
)ja cu prestat vjerovat u Boga,sve do tad Bogi i samo Bog
Zadnja izmjena: Faraon iz Visokog, dana/u 16 nov 2010, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Rođen s tobom da budem
Citam na jednom portalu:
Platiš džip, dobiješ i "kalašnjikov"
" Salon automobila na Floridi se odlučio na neobičnu promociju. Svojim kupcima uz kupljenog terenca poklanjaju "kalašnjikov".
Prema riječima generalnog menadžera Nicka Ginettae, njegov salon automobila "Nations Trucks" u Sanfordu je udvostručio svoju prodaju za samo sedam dana, piše Daily Telegraph.
Ginetta je rekao da salon oružje kupcima ne uručuje direktno, nego da im daje ček od 400 dolara, onoliko koliko je potrebno da se kupi "kalašnjikov".
Mislim da ne šaljemo pogrešnu poruku javnosti, sve je legalno i u skladu sa Ustavom. Oružje imaju pravo kupiti svi kojima to omogućava zakon. Ovo je samo način promocije dodao je Ginetta. Ponuda traje do kraja novembra, a svaki kupac će biti detaljno provjeren prije nego dobije novac za kupovinu vatrenog oružja. "
Platiš džip, dobiješ i "kalašnjikov"
" Salon automobila na Floridi se odlučio na neobičnu promociju. Svojim kupcima uz kupljenog terenca poklanjaju "kalašnjikov".
Prema riječima generalnog menadžera Nicka Ginettae, njegov salon automobila "Nations Trucks" u Sanfordu je udvostručio svoju prodaju za samo sedam dana, piše Daily Telegraph.
Ginetta je rekao da salon oružje kupcima ne uručuje direktno, nego da im daje ček od 400 dolara, onoliko koliko je potrebno da se kupi "kalašnjikov".
Mislim da ne šaljemo pogrešnu poruku javnosti, sve je legalno i u skladu sa Ustavom. Oružje imaju pravo kupiti svi kojima to omogućava zakon. Ovo je samo način promocije dodao je Ginetta. Ponuda traje do kraja novembra, a svaki kupac će biti detaljno provjeren prije nego dobije novac za kupovinu vatrenog oružja. "
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 16 nov 2010, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- sarajlija89
- Kontakt:
Eh braco...
Dokazi su tu svuda oko nas...zar stvarno neko moze sumnjati u prisustvo Svevisnjeg....
dovoljno je pogledati oko sebe...
A vjera u Allaha se zasniva u vjeri u Bozja svojstva i nedvidljivo (Gajb)....
ovaj korejanac
sto kaze haj ti meni dokazi da Bog postoji...
Jedan od temeljnih elemenata Islama jeste vjerovanje u nevidljivo (gajb). U stvari može se reći da upravo gajb čini vjeru vjerom, jer kada bi Allah dž.š. bio vidljiv ljudima, onda vjerovanje ne bi imalo smisla. Tada bi svi očevidno znali za Allaha dž.š. i Njemu bi robovali, a da nebi imali drugog izbora. Međutim pošto smo se mi, Ademovi a.s. potomci htjeli prihvatiti emaneta vjere, kojega se drugi nisu htjeli prihvatiti, sami sebi smo učinili nepravdu i dovedeni smo u situaciju da se Allah dž.š. sakrio od nas, a mi Ga moramo vjerovati (iako Ga ne možemo uočiti niti jednim našim čulom) i šta više mi moramo našim životima i našim djelima potvrditi iskrenost našeg vjerovanja.
Otud ta iskusenja i sva ta pitanja koja imamo...a sta vam imam pricat...tu je Kur'an pa bujrum....
sve cete tamo naci...
Dokazi su tu svuda oko nas...zar stvarno neko moze sumnjati u prisustvo Svevisnjeg....
A vjera u Allaha se zasniva u vjeri u Bozja svojstva i nedvidljivo (Gajb)....
ovaj korejanac
Jedan od temeljnih elemenata Islama jeste vjerovanje u nevidljivo (gajb). U stvari može se reći da upravo gajb čini vjeru vjerom, jer kada bi Allah dž.š. bio vidljiv ljudima, onda vjerovanje ne bi imalo smisla. Tada bi svi očevidno znali za Allaha dž.š. i Njemu bi robovali, a da nebi imali drugog izbora. Međutim pošto smo se mi, Ademovi a.s. potomci htjeli prihvatiti emaneta vjere, kojega se drugi nisu htjeli prihvatiti, sami sebi smo učinili nepravdu i dovedeni smo u situaciju da se Allah dž.š. sakrio od nas, a mi Ga moramo vjerovati (iako Ga ne možemo uočiti niti jednim našim čulom) i šta više mi moramo našim životima i našim djelima potvrditi iskrenost našeg vjerovanja.
Otud ta iskusenja i sva ta pitanja koja imamo...a sta vam imam pricat...tu je Kur'an pa bujrum....
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 16 nov 2010, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
oprosti,stvarno necu vise..Faraon iz Visokog je napisao/la:Kakve ti koristi kad si mrtav
Šta se ti pjano javljasji-sung
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ma pustite vi to,,, dajte vi meni pomozite

hvala ti za to cascenje..stvarno si pravi covjek i vjernik..to si sada i dokazao..alejkumu selam brate muslimancino..idol si mi od danas.. naklon ,duboki..admin na nekom drugom forumu bi ti dao ban za to , u najmanju ruku,bezobrazno (ono krroz salu ) prozivanje..ne zamjeram ti nista ,jer ja sam ipak samo pjano..Faraon iz Visokog je napisao/la:Ako neko dokaze da je svijet nastao od praska ili ljudi od majmuna(mada me ne bi cudilo za ji-sunga,malo mu vuce nick)ja cu prestat vjerovat u Boga,sve do tad Bogi i samo Bog
de mi dokazi da postoji bog i preobrati jednog pjanu u pravog vjernika..hvala ti--...
Zadnja izmjena: ji-sung, dana/u 16 nov 2010, 21:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Gdje je zapelo ?Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ma pustite vi to,,, dajte vi meni pomozite![]()
![]()
![]()
Kada neko dokaže da postoji Bog ida poslije života idemo u raj ili pakao dženet džehenem tada ću ja reći Darwin je budala,a ja sam bio neviđen levatFaraon iz Visokog je napisao/la:Ako neko dokaze da je svijet nastao od praska ili ljudi od majmuna(mada me ne bi cudilo za ji-sunga,malo mu vuce nick)ja cu prestat vjerovat u Boga,sve do tad Bogi i samo Bog
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- sarajlija89
- Kontakt:
djeco procitajte moj prethodni post...al dobro..mladi ste..bice
bar monolog i ostali da procitaju i razmisle o ovome
bar monolog i ostali da procitaju i razmisle o ovome
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Gdje je zapelo ?Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ma pustite vi to,,, dajte vi meni pomozite![]()
![]()
![]()
Ma strah me male djece,,, pogotovo muške (pogotovo, kad se krenu "šejtanit" i vrištat i rušit itd)... Ja hoću iskočit
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Sto pijes ako ti smeta kad te neko tako zove,sta sam ja to pogresno rekaoji-sung je napisao/la:hvala ti za to cascenje..stvarno si pravi covjek i vjernik..to si sada i dokazao..alejkumu selam brate muslimancino..idol si mi od danas.. naklon ,duboki..admin na nekom drugom forumu bi ti dao ban za to , u najmanju ruku,bezobrazno (ono krroz salu ) prozivanje..ne zamjeram ti nista ,jer ja sam ipak samo pjano..Faraon iz Visokog je napisao/la:Ako neko dokaze da je svijet nastao od praska ili ljudi od majmuna(mada me ne bi cudilo za ji-sunga,malo mu vuce nick)ja cu prestat vjerovat u Boga,sve do tad Bogi i samo Bog
de mi dokazi da postoji bog i preobrati jednog pjanu u pravog vjernika..hvala ti--...
Kadse otrjeznis mozemom pricat o tome sad odo spavat
Rođen s tobom da budem
Ne znam sta bi ti rekao, to je vec ozbiljnija tema.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Elegant je napisao/la:Gdje je zapelo ?Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ma pustite vi to,,, dajte vi meni pomozite![]()
![]()
![]()
Ma strah me male djece,,, pogotovo muške (pogotovo, kad se krenu "šejtanit" i vrištat i rušit itd)... Ja hoću iskočit![]()
![]()
![]()
sarajlija89 to stoji,i ja sam sam nekada bio vjernik,ali poslije nekih jako teskih zvitnih situacija sam stvarno odustao..znam da svaki pravi vjernik nece odustati i da zna da su sve to iskusenja,ali meni je bilo previse iskusenja koje ne mogu prihvatiti..ne mogu prihvatiti da nose krvavo dijete na kolicima,dijete koje nikome nista nije skrivilo i tako te nepravde..ne podnosim nepravdu i to je to..apsolutno shvatam tvoj post..
Za početak i razgovot sa roditeljima bi bio dobar osim naravno,ako se ne zaj.ebavašUnica_Liverpool_ je napisao/la:Elegant je napisao/la:Gdje je zapelo ?Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ma pustite vi to,,, dajte vi meni pomozite![]()
![]()
![]()
Ma strah me male djece,,, pogotovo muške (pogotovo, kad se krenu "šejtanit" i vrištat i rušit itd)... Ja hoću iskočit![]()
![]()
![]()
Preozbiljno je to za foruma jbg ja imam strahod zmija i nikad ga se neću riješit na tv mi nema dražih emisija nego na NG kada su zmije,ali u RL kada vidim zmiju(desilo se par puta)bježim glavom bez obzira
Čak i kada se nešto miče u travu ja gledam na sve strane
Ja bih ti cisto onako prijateljski preporucio da ipak pokusas da nastavis da klanjas, i da bez obzira na svoju slabost prema zenama od toga ne odustajes. Brate, svi mi imamo svoje porive i sejtanluke, neko vise a neko manje, a znas i sam zasto je namaz propisan... Ne bih to tvoje nazvao licemjerstvom u pravom smislu. Gore je za tebe, ako mene pitas, da kazes: "posto ne mogu da to iskontrolisem, onda dizem ruke od svega". Imas svoje porive, ali ako budes radio na svojoj vjeri, onda ces vremenom te slabosti barem malo da popravis, ili barem stavis pod kontrolu. Moje i tvoje je da se nadas oprostu, a upravo tome namaz i sluzi...sarajlija89 je napisao/la:hahahahhahahahahahSamo F.K.S !! je napisao/la:hvala bogu pa sam ateista![]()
![]()
![]()
hajd kad ste se vec tog dotakli....moram reci da sam ja vjernik,bar u toj mjeri da vjerujem u Allaha i postujem dosta toga....cak sam i bio privrzen vjeri,al bas i dosta toga znam...jedno vrijeme svih 5 klanjao,sto se mozda i ne bi reklo za mene s obzirom da u svakoj recenici imam j i b..al to je uzrecica..nije psovka jbg
![]()
jedini problem..al bas problem su zene...tog se ne mogu odrec stvarno![]()
zato i ne zelim bit licemjeran..klanjat i sl..a vamo...
![]()
....nemojte mislt da sam kakav fucker i da se hvalim
..al volim zene i to je opcepoznato
![]()
Sto se vjere tice...stvarno vjerujem i postujem..i bojim se![]()
a Allah najbolje zna i nek me uputi...
veceras necu nigdje...jer ne pijem za Bajram,nit zelim to gledat uopce....a i ne zelim se naci u crnoj hronici..nedo Bog...znamo kako to kod nas ide...Doduse, znao sam sa trebom izaci na neka prigodnija mjesta kad je Bajram..al nismo vise skupa..tako da cu preskocit veceras izlazak..mada sam mogo negdje u kafanu..al stvarno ne zelim to za ovaj blagdan...
to je to
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
prvo,nisam pijan..drugo,iako jesam ne smijes me zvati majmunom,oh ti veliki vjernice..idi spavati,jer valja ustati na sabah..Faraon iz Visokog je napisao/la:Sto pijes ako ti smeta kad te neko tako zove,sta sam ja to pogresno rekaoji-sung je napisao/la:hvala ti za to cascenje..stvarno si pravi covjek i vjernik..to si sada i dokazao..alejkumu selam brate muslimancino..idol si mi od danas.. naklon ,duboki..admin na nekom drugom forumu bi ti dao ban za to , u najmanju ruku,bezobrazno (ono krroz salu ) prozivanje..ne zamjeram ti nista ,jer ja sam ipak samo pjano..Faraon iz Visokog je napisao/la:Ako neko dokaze da je svijet nastao od praska ili ljudi od majmuna(mada me ne bi cudilo za ji-sunga,malo mu vuce nick)ja cu prestat vjerovat u Boga,sve do tad Bogi i samo Bog
Kadse otrjeznis mozemom pricat o tome sad odo spavat