a kakve veze imaju carape i godine...to bi shvatio samo pametan covjek
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
meni vjera,stefane,nista ne znaci..da,vidis,stvarno sam se pokusao kurciti i "ukaljati" ime jednog koreanca hahaah..sa ovakvima kao sto sam ja se ne vrijedi raspravljati..ok,ali pokusaj
))) pozdrav imas od mene 
naravno,tu ubrajam i obrazovanje i jos puno stvari,ali znam da nisi jos zavrsio ni srednju skolu..100% sam siguran,a ako jesi onda nemam rijeci..
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...
- Sexmachineboy
- Kontakt:
ji-sung je napisao/la:meni vjera,stefane,nista ne znaci..da,vidis,stvarno sam se pokusao kurciti i "ukaljati" ime jednog koreanca hahaah..sa ovakvima kao sto sam ja se ne vrijedi raspravljati..ok,ali pokusaj![]()
))) pozdrav imas od mene
a kakve veze imaju carape i godine...to bi shvatio samo pametan covjeknaravno,tu ubrajam i obrazovanje i jos puno stvari,ali znam da nisi jos zavrsio ni srednju skolu..100% sam siguran,a ako jesi onda nemam rijeci..
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
uredu je brate sa tim smajlijima..idem ja jos jednu potegnuti ako nemas nista protiv
mozemo dalje na pm,ako zelis naravno...napravio si preveliku stvar od jednog mog potpuno bezazlenog i slobodno mogu reci glupog posta,ali nek' ti bude...
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...
ji-sung je napisao/la:uredu je brate sa tim smajlijima..idem ja jos jednu potegnuti ako nemas nista protivmozemo dalje na pm,ako zelis naravno...napravio si preveliku stvar od jednog mog potpuno bezazlenog i slobodno mogu reci glupog posta,ali nek' ti bude...
BTK i ja bi sad voPi
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Frutek je napisao/la:ji-sung je napisao/la:uredu je brate sa tim smajlijima..idem ja jos jednu potegnuti ako nemas nista protivmozemo dalje na pm,ako zelis naravno...napravio si preveliku stvar od jednog mog potpuno bezazlenog i slobodno mogu reci glupog posta,ali nek' ti bude...
BTK i ja bi sad voPi
ma maca,dzaba je objasnjavati nekim ljudima..isto ko da sam uradio ne znam ti sta..stvarno je post bio totalno bezazlen i svaki neopterecen i normalan covjek ce to shvatiti..btw. efenberg poradi na pravopisu...ok,ni ja ne pisem velikim slovima i to,jer mi je mrsko,ali brate basi si nepismen..bez uvrede..
- Sexmachineboy
- Kontakt:
nema veze...radi sta hoces bmk...potegni jos koju duga je noc,tvoj problem...a imam jedan savjet otidji malo slusaj sinane seke dare i ostala go.vna...uzivaj sto ne bi..koji je to danas dan?...nebitno 
e moj jarane ja imam do sada stalno prosjek 5.0 i u osnovnoj i usrednjoj aBd..tako da mi ne mozes nista reci...osim ako si neki profesor bosanskog..a mozda i vjeronauke
e moj jarane ja imam do sada stalno prosjek 5.0 i u osnovnoj i usrednjoj aBd..tako da mi ne mozes nista reci...osim ako si neki profesor bosanskog..a mozda i vjeronauke
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Sexmachineboy je napisao/la:nema veze...radi sta hoces bmk...potegni jos koju duga je noc,tvoj problem...a imam jedan savjet otidji malo slusaj sinane seke dare i ostala go.vna...uzivaj sto ne bi..koji je to danas dan?...nebitno
hahaahahah,e sad stvarno nemam rijeci..sto kazu : " ne raspravljaj se sa budalom,jer prvo te spusti na svoj nivo,a onda te potuce iskustvom"...nadam se da se neces uvrijediti,ali stvarno ne znam sta da kazem..seke,dare i to ne volim..sviram gitaru duzi niz godina,volim gibonnija i uzvivam u pravoj muzici,ako ti to ista znaci,iako nemam razloga obrazlagati ti te privatne stvari..mlad si jos..ima vremena za tebe i shvatices da nisi najpametniji,i da nije cijeli svijet tvoj...svi smo mi k'o pubertetlije mislili da smo naj naj naj u svakom smislu..no offence
to sto si editovao i spominjao prosjek..da li si svjestan da prosjek nikakve veze nema sa inteligencijom ( bilo kojom,pa cak i emocionalnom) ? svako moze nabubati za 5.0..srednja i osnovna skola su samo pripreme za sve sto te ceka u zivotu..nisam ni ja nesto puno star,ali ocigledno sam dosta stariji od tebe..vidjeces ti sta ce ti znaciti tih 5.0 kad pocnes raditi
Zadnja izmjena: ji-sung, dana/u 16 nov 2010, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Što ne mogu ovog popovanja o vjeri, to je nenormalno.
Interesi: spAVANJE,zajebAVANJE,jeb......
Mislim da ovo dovoljno govori o @Sexmachineboy-u i njegovom poštovanju religije. Tako to ide, ko o čemu, znate dalje, zar ne?!
Mislim da ovo dovoljno govori o @Sexmachineboy-u i njegovom poštovanju religije. Tako to ide, ko o čemu, znate dalje, zar ne?!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Sexmachineboy
- Kontakt:
kakve veze to ima sa vjeromMonolog je napisao/la:Što ne mogu ovog popovanja o vjeri, to je nenormalno.
Sexmachineboy je napisao/la:kakve veze to ima sa vjeromMonolog je napisao/la:Što ne mogu ovog popovanja o vjeri, to je nenormalno.
ma brate ima,ali molim te nemoj vise..nemoj zbog sebe..nemoj se osjecati ponizenim ili nesto ( a prema tvom samopouzdanju sam siguran da se ne osjecas),ali molim te postuj tudja misljenja i razmisli o svemu..znam da ces sad reci nesto tipa : " kakko da ja postujem tvoje,kada ti ne postujes moje misljenje" ..covjek,vjeruj mi da sam stariji i da ti pricam samo sto bi ti svako stariji rekao ili savjetovao..stvarno nemam namjeru dalje diskutovati..vidjeces sve sam vremenom..ovo je samo forum i mi smo neki koreanci i efenberGi i tako dalje..ziovot ce ti donijeti prave testove i sve ostalo..stvarno ti zelim sve najbolje,jer i sam sam bio takav...proci ce to sve i doci ce dan kad ces i ti nekome ovako pisati i smijati se svojim pubertetlijskim danima
i izvini sto sam bio malo preostar..ponavljam,sve najbolje covjek ..
Zadnja izmjena: ji-sung, dana/u 16 nov 2010, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Bježi sex machino stipu nas sa vjerom
Evo ionako nas je većina ateista ja poštujem one koji slave i da dobio sam danas petobanku dosta
Večeras ne izlazim smiješno mi je bilo reklama
Prva noć Bajrama Viki Miljković
ne sjećam se koji klub
Čekam 25. da proslavim i 29.
Evo ionako nas je većina ateista ja poštujem one koji slave i da dobio sam danas petobanku dosta
Večeras ne izlazim smiješno mi je bilo reklama
Prva noć Bajrama Viki Miljković
Čekam 25. da proslavim i 29.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
bravo..viki miljkovic..to sve govori xD..to nije ni smijesno,jer vise je zalosno..viki,cece,mece,ace i tako dalje..pa to je postala nasa surova realnost..nego,daj "fudbaloljupci" pripremite se za superclasico..bice spica 
- Sexmachineboy
- Kontakt:
hahahaha..ayd dobro nek bude..nema zivaca ni ja vise..eto postujem vase misljenje,ndam se da cu ubrzo i koju pivu nageti..pa onda i koju cigaru itd.
imam utakmicu na Football Identity-u pa mi se stvarno ne da vise zezati ovdje s vama..ako sam nekome nesto ruzno rekao nek mi se izvine i et
zz
imam utakmicu na Football Identity-u pa mi se stvarno ne da vise zezati ovdje s vama..ako sam nekome nesto ruzno rekao nek mi se izvine i et
zz
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa je?avanje je, koliko je meni poznato, zabranjeno prije stupanja u brak(a sjetih se da si prije par mjeseci nešto pisao na ovoj temi u vezi tog čina). Dakle, ili si gnusni lažljivac(pojasniću ovo) ili si @Ji-Sungu skren'o pažnju na neke stvari, isključivo zbog samoeksponiranja. U svakom slučaju to je smiješno.
Što se tiče ovog "gnusni lažljivac", napisah to jer ili si bludnik(ukoliko si "udar'o" pripadnice ljepšeg spola) ili si to samo lag'o da bismo mi pomislili kako si ti player. U svakom slučaju to je zabranjeno po TOJ vjeri na osnovu koje ti napadaš drugog forumaša.
Eeee.
Što se tiče ovog "gnusni lažljivac", napisah to jer ili si bludnik(ukoliko si "udar'o" pripadnice ljepšeg spola) ili si to samo lag'o da bismo mi pomislili kako si ti player. U svakom slučaju to je zabranjeno po TOJ vjeri na osnovu koje ti napadaš drugog forumaša.
Eeee.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Svi vjernici za bajram hvala bogu pa sam ateista a praznike slavim zbog familije ....
Inace danas sam pojeo 6-7 baklava s makom,halve jedno po kile, negdje oko 2 krompirica 1 batak i jos hrpu bijelog pileceg mesa,teletine,popih maloprije kolu i pojedoh one okrugle kolacice kentove punjene eurokremom, rekla stara da je dobila milku s ljesnjacima veliku pa cu je pojest kasnije..... Dusa mi na nos izasla !
I da dobio sam 30 km
mada jos ocekujem ali i sa ovim sam donekle zadovoljan jedva cekam 25-ti 
Inace danas sam pojeo 6-7 baklava s makom,halve jedno po kile, negdje oko 2 krompirica 1 batak i jos hrpu bijelog pileceg mesa,teletine,popih maloprije kolu i pojedoh one okrugle kolacice kentove punjene eurokremom, rekla stara da je dobila milku s ljesnjacima veliku pa cu je pojest kasnije..... Dusa mi na nos izasla !
I da dobio sam 30 km
haj'mo dalje bez svadje..mi smo nasi i ovakve stvari nisu vrijedne rasprave..ja znam da " mrzim robijase" ,a grlio sam Sabana kad smo igrali u zenici sa belgijom..svi smo mi neki mrzitelji kao,svi nesto mrzimo,pravimo se pametni i tako,a svi se volimo
..to je bit svega..svi smo bosanci i hercegovci i sutra nam svima kuca srce samo u jednom pravcu,samo za jednu stvar..e vidis,sad i ja grijesim jer pod utjecajem tog glupog alkohola postajem bas onako sentimentalan i zaglupljen gahahaha..VOLIM TE BOSNO!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
oj hljebe...mislis da ja sa svojih XX godina ovako mlad,nepismen itd.mogu izvrsavati jednu tako vaznu radnju..nemoj majke ti vise,to sam stavio radi zezancije onak bezze,a ne zato sto to radim kao nekiMonolog je napisao/la:Pa je?avanje je, koliko je meni poznato, zabranjeno prije stupanja u brak(a sjetih se da si prije par mjeseci nešto pisao na ovoj temi u vezi tog čina). Dakle, ili si gnusni lažljivac(pojasniću ovo) ili si @Ji-Sungu skren'o pažnju na neke stvari, isključivo zbog samoeksponiranja. U svakom slučaju to je smiješno.
Eeee.
a za to zezanje prije par sedmica jarane shvati...ZEZANJE!
al ayd dobro moram ici a ti nastavi pisati sta hoces BMK
i sto rece ji-sung VOLIM TE BOSNO
Ma i ja zbog familije samo slavim u stvari i ne slavimSamo F.K.S !! je napisao/la:Svi vjernici za bajram hvala bogu pa sam ateista a praznike slavim zbog familije ....
I da dobio sam 30 kmmada jos ocekujem ali i sa ovim sam donekle zadovoljan jedva cekam 25-ti
Danas išao samo kod dede i nane pojeo baklavu popio bijeli kafu i nešto kolača.Sutra možda još kome odem tako mogu sa 50 izać na 70
Ali kad sutra na sa-x vidim vijesti.Dvoje stradalo u Sarajevu u bajramskoj pucnjavi.3 povrijeđenih u bajramskoj tuči u Zenici
Ja baš nikog ne mrzim sve vas volim,a nisam pjan ne pijemji-sung je napisao/la:haj'mo dalje bez svadje..mi smo nasi i ovakve stvari nisu vrijedne rasprave..ja znam da " mrzim robijase" ,a grlio sam Sabana kad smo igrali u zenici sa belgijom..svi smo mi neki mrzitelji kao,svi nesto mrzimo,pravimo se pametni i tako,a svi se volimo..to je bit svega..svi smo bosanci i hercegovci i sutra nam svima kuca srce samo u jednom pravcu,samo za jednu stvar..e vidis,sad i ja grijesim jer pod utjecajem tog glupog alkohola postajem bas onako sentimentalan i zaglupljen gahahaha..VOLIM TE BOSNO!
Nekako mi romantična ova noć,a ne mogu treba tražit
nemojte sexmachineboya svakom tinejdžžeru kao i meni je hebavanje interes u što skorijoj budućnosti
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Kolko ce ih biti povrijedjeno ? ja kazem 4.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.