FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E sada ce nas tek savez j.bati. Pogotovo ako ne zemijene Mujica. Ali potpuno podrzavam potez uprave, mora se jednom stati u kraj mujicima.
Često se ovdje na temi potezalo pitanje osnivanja Sarajeva II, a sada je osnovan novi klub. Trebalo bi ovo iskoristiti i dogovoriti saradnju s ovim klubom.
https://mondo.ba/Sport/Fudbal/a911693/B ... ajevu.html
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
neka
nek je pritisak na njemu sad

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
de ne budaliMokes je napisao/la: ↑07 nov 2019, 21:06Često se ovdje na temi potezalo pitanje osnivanja Sarajeva II, a sada je osnovan novi klub. Trebalo bi ovo iskoristiti i dogovoriti saradnju s ovim klubom.
nisu ni počeli igrat a osnovali da djeca iz njihove škole fudbala mogu nastavit igrat bilo gdje
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A sta to fali nositeljima evropske vrijednosti. Uredna slika sa sajma knjige u NS.
NEMA NAZAD
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Šta bolan ne možeš da vjeruješ, pa bolan ovdje postoje ljudi koji traže pozitivne stvari kod trenera.Stroj1946 je napisao/la: ↑07 nov 2019, 17:35Ja još uvijek ne mogu da vjerujem, da ima još nekih koji traže pozitivne stvari kod Guzine i Milanovića, kad se vidi da su ti igrači teške fule. Još neka nadanja da će proigrati. Il zna ili ne zna. Ili može ili ne može. Nema tu čekanja. Ako nije psihički spreman da igra, onda nije za nas. U manjim sredinama može to proći jer nema nikakvih očekivanja. Pogotovo gdje su ova dva igrala. U Mladosti i Krupi. Nama trebaju igrači koji mogu podnijeti pritisak i znaju, imaju muda da igraju. Jednom je 27 drugom 25. Šta ih ima više čekati!? Pa nećemo ih do 30e čekati da proigraju.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Dođi na termin SJB hebo te Husref vise, da bacimo maloSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 nov 2019, 21:58Šta bolan ne možeš da vjeruješ, pa bolan ovdje postoje ljudi koji traže pozitivne stvari kod trenera.Stroj1946 je napisao/la: ↑07 nov 2019, 17:35Ja još uvijek ne mogu da vjerujem, da ima još nekih koji traže pozitivne stvari kod Guzine i Milanovića, kad se vidi da su ti igrači teške fule. Još neka nadanja da će proigrati. Il zna ili ne zna. Ili može ili ne može. Nema tu čekanja. Ako nije psihički spreman da igra, onda nije za nas. U manjim sredinama može to proći jer nema nikakvih očekivanja. Pogotovo gdje su ova dva igrala. U Mladosti i Krupi. Nama trebaju igrači koji mogu podnijeti pritisak i znaju, imaju muda da igraju. Jednom je 27 drugom 25. Šta ih ima više čekati!? Pa nećemo ih do 30e čekati da proigraju.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Imam neku suhvu da cemo i ovaj prelazni rok biti uskraceni za neki kvalitet sto se tice dolazaka.
Nekako mi ovo sve izgleda da ce tek 2021. u januaru ili eventualno na ljeto 2020. krenuti neka kvalitetnija pojacanja a da cemo do tada pokusati odrzavati ovaj nivo i promovisati kojeg mladog igraca.
Nekako mi ovo sve izgleda da ce tek 2021. u januaru ili eventualno na ljeto 2020. krenuti neka kvalitetnija pojacanja a da cemo do tada pokusati odrzavati ovaj nivo i promovisati kojeg mladog igraca.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Ma vala bolje i nista dovoditi, nego Guzine ili Milanovice neke. A i ne vidim nekog mladog igraca kojeg bi mogli promovisati. Djokanovic je vec u prvoj. Njega ne racunam vise.ShofaII je napisao/la: ↑08 nov 2019, 00:21Imam neku suhvu da cemo i ovaj prelazni rok biti uskraceni za neki kvalitet sto se tice dolazaka.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma šta sam rekao danas, znao sam svega mi.benko21 je napisao/la: ↑07 nov 2019, 19:27Ipak, naš izvor iz sudijske komisije nam je potvrdio da je zahtjev primljen, ali da istom neće biti udovoljeno, tako da će Mujić biti na centru u Bijeljini i arbitrirati na duelu Radnika i Sarajeva. Također, kako nam je potvrđeno, odluka o trajnom izuzeću Mujića sa utakmica koje igra FK Sarajevo bit će razmatrana u narednom periodu.
Beton slika, ne diraj.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Slazem se, ni jedan ni drugi nisu nista pokazali. Al pretpostavljam da su u klubu vise ocekivali od Milanovica s obzirom da je Guzina na godinu potpisao.Stroj1946 je napisao/la: ↑08 nov 2019, 00:24Ma vala bolje i nista dovoditi, nego Guzine ili Milanovice neke. A i ne vidim nekog mladog igraca kojeg bi mogli promovisati. Djokanovic je vec u prvoj. Njega ne racunam vise.ShofaII je napisao/la: ↑08 nov 2019, 00:21Imam neku suhvu da cemo i ovaj prelazni rok biti uskraceni za neki kvalitet sto se tice dolazaka.
A mlade ne pratim nikako u zadnje vrijeme. Mozda ovaj Besic bude Mujakic 2
@uzor mozda nasi odluce da drugi krpe tu poziciju ko i za zadnjeg veznog. Jbg moze se to krpit po sezone

Pesimista: ne moze gore od ovoga
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel to Krste bio na terminu?Benkara21 je napisao/la: ↑07 nov 2019, 23:34Dođi na termin SJB hebo te Husref vise, da bacimo maloSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 nov 2019, 21:58Šta bolan ne možeš da vjeruješ, pa bolan ovdje postoje ljudi koji traže pozitivne stvari kod trenera.Stroj1946 je napisao/la: ↑07 nov 2019, 17:35Ja još uvijek ne mogu da vjerujem, da ima još nekih koji traže pozitivne stvari kod Guzine i Milanovića, kad se vidi da su ti igrači teške fule. Još neka nadanja da će proigrati. Il zna ili ne zna. Ili može ili ne može. Nema tu čekanja. Ako nije psihički spreman da igra, onda nije za nas. U manjim sredinama može to proći jer nema nikakvih očekivanja. Pogotovo gdje su ova dva igrala. U Mladosti i Krupi. Nama trebaju igrači koji mogu podnijeti pritisak i znaju, imaju muda da igraju. Jednom je 27 drugom 25. Šta ih ima više čekati!? Pa nećemo ih do 30e čekati da proigraju.

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
E moje budalice, uz duzno poštovanje nemate vi pojma... Gavric je prosjecan igrac,mozda cak i lošiji od prosjeka nekih vecih klubova.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 nov 2019, 21:58Šta bolan ne možeš da vjeruješ, pa bolan ovdje postoje ljudi koji traže pozitivne stvari kod trenera.Stroj1946 je napisao/la: ↑07 nov 2019, 17:35Ja još uvijek ne mogu da vjerujem, da ima još nekih koji traže pozitivne stvari kod Guzine i Milanovića, kad se vidi da su ti igrači teške fule. Još neka nadanja da će proigrati. Il zna ili ne zna. Ili može ili ne može. Nema tu čekanja. Ako nije psihički spreman da igra, onda nije za nas. U manjim sredinama može to proći jer nema nikakvih očekivanja. Pogotovo gdje su ova dva igrala. U Mladosti i Krupi. Nama trebaju igrači koji mogu podnijeti pritisak i znaju, imaju muda da igraju. Jednom je 27 drugom 25. Šta ih ima više čekati!? Pa nećemo ih do 30e čekati da proigraju.
Al kad smo mi imali boljeg DMF -a ?? Nekad se i Rustemovic dizao u visine. A nidje veze bio... Puno vi braćo gledate ligu prvaka.. DMF ovi koje sjede na klubi Salzburga imaju vecu platu nego komplet FCS. Zato šutite ;Gavronja frajer borben,trudi se a igra za crkavicu...
Tako je paša. Zbog takvog razmišljanja ćemo uvijek još strahovati od Radnika i domet će nam biti Gavrić.BICA je napisao/la: ↑08 nov 2019, 08:29E moje budalice, uz duzno poštovanje nemate vi pojma... Gavric je prosjecan igrac,mozda cak i lošiji od prosjeka nekih vecih klubova.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 nov 2019, 21:58Šta bolan ne možeš da vjeruješ, pa bolan ovdje postoje ljudi koji traže pozitivne stvari kod trenera.Stroj1946 je napisao/la: ↑07 nov 2019, 17:35Ja još uvijek ne mogu da vjerujem, da ima još nekih koji traže pozitivne stvari kod Guzine i Milanovića, kad se vidi da su ti igrači teške fule. Još neka nadanja da će proigrati. Il zna ili ne zna. Ili može ili ne može. Nema tu čekanja. Ako nije psihički spreman da igra, onda nije za nas. U manjim sredinama može to proći jer nema nikakvih očekivanja. Pogotovo gdje su ova dva igrala. U Mladosti i Krupi. Nama trebaju igrači koji mogu podnijeti pritisak i znaju, imaju muda da igraju. Jednom je 27 drugom 25. Šta ih ima više čekati!? Pa nećemo ih do 30e čekati da proigraju.
Al kad smo mi imali boljeg DMF -a ?? Nekad se i Rustemovic dizao u visine. A nidje veze bio... Puno vi braćo gledate ligu prvaka.. DMF ovi koje sjede na klubi Salzburga imaju vecu platu nego komplet FCS. Zato šutite ;Gavronja frajer borben,trudi se a igra za crkavicu...
Samo nek ne puca.
Omladinci liverpoola imaju vecu platu nego pola igraca zvezde kad se skupi pa ih zvezda uzme.
Da se svijet gleda kroz pare psg bi uzeo lp, kao i man city...
Sistem, strucni ljudii, infrastruktura i vrijeme....
Da se svijet gleda kroz pare psg bi uzeo lp, kao i man city...
Sistem, strucni ljudii, infrastruktura i vrijeme....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ne bude me pola godine na forumu, sad uđem.. Ono i dalje isti nickovi seru po Musemiću
Koji pacijenti jebote

Koji pacijenti jebote
4.10.2009.
-
- Kontakt:
Ne gleda se kroz pare al nažalost mnogo toga određuju u današnjem fudbalu.
Kad si naveo ovaj primjer moram se malo našaliti,jer omladinci Zvezde imaju veće plate od pola naših igrača pa bi vjerovatno i mi njih mogli dobiti

Slažem se,sistem,stručni ljudi iinfrastruktura su mnogo bitni i čini mi se da tu gubimo trku sa okruženjem.