zar Asimu

spolovilom da diraš
  spolovilom da diraš  
   ma ti si jedan seksualac teški

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
zar Asimu

spolovilom da diraš
  spolovilom da diraš  

Jel igrate za vikend?
pa i nisu moglipaulus je napisao/la: ↑07 nov 2019, 19:33Meljovci uprava vam je glupa ko opanak e jesu idioti 100000 u BiH mozes dovest najboljeg igraca koji izbije sa donje ljestvice znaci transfer da je , a da ne pricam koga se sve moze privuc ko je slobodan kad imas startnu cifru da ga zakllopis po god **** plate za nase uslove. Ako su znali da rizikuju tu cifru morali su to malo bolje pripremit jer ja znam dva slicna slucaja gdje je Cas presudio u korist kluba. Zali boze nesposobnjakovica ovih u fudbalu na sve strane

Ljudi poceli psovati na temi ko zadnje seljacine a adminstratori zakali skroz zato i neki psuju ovde i prave se debili.kolezeljovac je napisao/la: ↑07 nov 2019, 19:33Sad sam otisao par postova nazad na ovoj temi, i imam sta procitati...
Po ko zna koji put ovo pisem, YEBEM LI VAM NAJMILIJE SVIMA!!! SVIMA KOJI PISU ONA SRANJA SA KARADŽIĆEM, ODOVIĆEM, I SL....
Da si ne znam ko, ne zanima me navijacka pripadnost, prekinite grob vam yebem.... Onakva "zayebancija" je bolesna, ima ovdje sigurno ljudi koji su izgubili clanove porodica i prijatelja u ratovima, ne mojte yebem mu mater vise...
E hajmo nastaviti sad
zašta dokaz?

Gospodar aludira se na AmawaDenchi je napisao/la: ↑07 nov 2019, 19:37pa i nisu moglipaulus je napisao/la: ↑07 nov 2019, 19:33Meljovci uprava vam je glupa ko opanak e jesu idioti 100000 u BiH mozes dovest najboljeg igraca koji izbije sa donje ljestvice znaci transfer da je , a da ne pricam koga se sve moze privuc ko je slobodan kad imas startnu cifru da ga zakllopis po god **** plate za nase uslove. Ako su znali da rizikuju tu cifru morali su to malo bolje pripremit jer ja znam dva slicna slucaja gdje je Cas presudio u korist kluba. Zali boze nesposobnjakovica ovih u fudbalu na sve strane
vidiš pošto gospodar tuži klub za malo jače od po miliona, on ne da da zaposle dobrog advokata nego to odrađuje jedna mala plava što im je i sjebala licencu sa Šiljkom, tako da nisu imali šanse ni tu a ni protiv gospodara na sudu

to nema nigdje trener tuzi klub koji vodi za po miliona  hahahahhahaahahhahahaha
 to nema nigdje trener tuzi klub koji vodi za po miliona  hahahahhahaahahhahahaha , Nedo kad da gol, isto ko kad San Marino da gol u kvalifikacijama... Imate na 1:00 tacno
 , Nedo kad da gol, isto ko kad San Marino da gol u kvalifikacijama... Imate na 1:00 tacno 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.