Samo ne znam u sta je ulozio

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Frapiro sam se kad sam vidio cifru, sigurno ni navijaci Celika ne vjeruju u ovo.
Ma da hrvati budale, zato i jesu gdje jesu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑06 nov 2019, 09:31Citam forum vise od deset godina i pisem oko 9 ali nista gluplje nisam procitao. Cuj da se otpisu postojeci dugovi i da drzava pocasti ove sto su cisti sa 300 000 koji su npr za tri godine vratili skoro dva milionaSviuodbranu je napisao/la: ↑05 nov 2019, 14:21Ja sam za rjesenje da drzava otpise dugove svim sportskim kolektivima, u ovom slucaju fudbalskim..Zakon o sportu pod hitno.
Da recimo Sarajevu isplati drzava(simbolicno)300 000 km jer oni su te dugove ocistili(nebitno kako).
Da Drzava onda da rok klubovima recimo 2 godine da isplate sav preostali dug, i da donesu zakon po kojem ukupni dug kluba(drzsva igraci dobavljaci i td)ne smije preci 500 000 km.
Oni koji ne ispune zahtjeve hajmo kantonalna, tamam da je Sloboda moja...
Presjek se mora uraditi i to drzava mora.
Hrvatska je slicno uradila pa vidimo gdje su oni a gdje mi.
Znam ja recice onaj "pitar "boli me k mi smo platili gasi gofna, ali moramo se zapitati jel vazniji napredak ili nasa medjusobna (nadam se klubska)netrepeljivost.
Zadnja rupa na evropskoj fudbalskoj sceni. Moramo stvari iz korjena mjenjat.![]()
![]()
Ma ja bola Velez ili Sarajevo Siroki da ispadaju majmuni sto imaju uredno izmirene obaveze prema drzavi a Zeljo koji je na osnovu tog duga bio pet puta sampion da mu se oprostiboli me kur.ac neka svako odgovara za svoje ili neka casno vrati isto kao sto je moj Velez. Nije se niko po kiti pocesao kad su ispali Velez,Sloboda,Borac tako da me isto ne zanima hoce li sutra u najnizi rang biti izbacen Celik Sloboda pa i Velez ako bude tako poslovao. Nemas para i krao si ko te yebe mrs iz lige. Evo izasla je drzava u susret otpisivanja kamate kroz reprogram pa neki jedva i tu ratu skupe. Nece fudbal tako profunkcionisati jer ce se opet isto raditi nego samo kroz transparentan rad i uvide u poslovanje. Svake nepravilnosti strogo kaznjavati. Sve ostalo mozes okaciti o kitu zajedno sa ovim sudijskim blamazama
Kako udbaška krv u pitarluku proključa uvijek kad pomisle na Želju. Samo bi to nešto zatvaralo, protjerivalo, zabranjivalo!Jalijash je napisao/la: ↑06 nov 2019, 13:54Sva ova farsa je izrezirana samo da bi se pomoglo kriminalnoj organizaciji sa grbavice da sto lakse dodju do bodova i odmore igrace i sacuvaju ih od kartona pred derbi. Nema u ovoj ligi napretka sve dok se kriminalci koji vode taj klub ne smjeste iza resetaka a klub ponovo ne posalje u nizi rang.
Savez vas mazi, nisu vas suspendovali a niste Petrovicu platili u roku.
U Mostaru
Il je u vrapčićima
I onda doš'o ti da nam to reknes...SoulEclipsee je napisao/la: ↑06 nov 2019, 20:18I ovde samo Zeljo hahaahah znam da neke boli kada je Zeljo prije 2 mjeseca razmontirao Sarajavo i to je uzrok svih ovi nebulozni postova a neki ovde vriste,jedu se ...svaka cast normalnim navijacima iz komsiluka.A onaj uvlakator iz Mostara kada god napise nesto o lose o Zelji hinjski se ubaci u ovu temu.A Virtual-u svaka cast lik ih svaki put izbije iz cipela.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.