FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Izgleda da je wenger sve blize, uprava je njega zeljela vec u nekoliko navrata a cini se da je tek sad realno da tu zelju i ostvari
Jos uvijek prizeljkujem mourinha
Jos uvijek prizeljkujem mourinha
Minhenska nejač
Wengerova prčija
FC Kindergarten Munchen
Kako da se zovemo?
Wengerova prčija
FC Kindergarten Munchen
Kako da se zovemo?

Thomas Müller - Fußballgott
- FranckRibery
- Kontakt:
odbio nas i Ralf
-
- Kontakt:
Ne stoji vam to poredjenje Arsenala i Bayerna. Wenger je imao mnogo jacu konkurenciju u vidu nekoliko timova dok to Bayern realno nema. Takodjer Arsenal nije imao i nema ni blizu novca za trosenje kao recimo Chelsea, United, City i Liverpool. Eno imaju sada Emerya pa sta su postigli? Drugaciji je pristup u Bayernu i drugaciji ciljevi, tako da opustite se.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Centre forward
- Kontakt:
Ne postoji segment u kome se mogu komparirat Bayern i Arsenal.
Moze Arsen. Zasluzio je da za svog zivota vodi veliki klub, a ionako smo zijanili ovu sezonu.
Pep bi sa Bayernom (sadašnjim) završio na devetom mjestu. Taj želatinac ne dolazi ako nema sredjeno stanje i budzet omanje države.
Mou je antipatičan, susta suprotnost Bayerna ali je on najbolje trenutno rjesenje. Ima u njemu jos kuveta za velike stvari i taj njegov inat bi u ovoj kombinaciji mogao napravit' svašta.
Moze Arsen. Zasluzio je da za svog zivota vodi veliki klub, a ionako smo zijanili ovu sezonu.
Pep bi sa Bayernom (sadašnjim) završio na devetom mjestu. Taj želatinac ne dolazi ako nema sredjeno stanje i budzet omanje države.
Mou je antipatičan, susta suprotnost Bayerna ali je on najbolje trenutno rjesenje. Ima u njemu jos kuveta za velike stvari i taj njegov inat bi u ovoj kombinaciji mogao napravit' svašta.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ma jok ba centre, samo brat wenga.
Čojk špreha dojč.
Mou može od sljedeće sezone, pa nek pukne gdje je usko
**** holandske početnike.
Čojk špreha dojč.
Mou može od sljedeće sezone, pa nek pukne gdje je usko

**** holandske početnike.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Samo vengerusa ili jozovaca. Jozuna bih zelio samo da malo uvede reda i autoriteta, tj da nekim odmah jbe znanje.
Ne pamtim kad sam se zadnji put ovako radovao kad je bayo u pitanju 
Hajde wenga, povedi nas putem prosperiteta

Hajde wenga, povedi nas putem prosperiteta

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Dodji najdrazi!
Mia san mia
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Ocekujem veliku navalu gay gunnera uskoro
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Držim ovaj potpis duže od godinu dana i sve više vas prihvata pravu priču. Hajmo upravo. 

Mučki su se riješili gospodina i ne zaslužuju ga više. Eno im Emery u paketu s Xhakom. 2 glave, pola mozga.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
ocekuje se da Saurman do kraja dana izjavi kako je Wenga najbolji ikad
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Samo da znate, oslovljavate ga sa Vođa
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Znači, svi odbili osim profe. Al jedna stvar mi nije jasna - svi govore o ugovoru do kraja sezone, zašto bi Wenger pristao na tako kratak rok, i to sad kad nema konkurencije? Logično bi bilo da traži ugovor na 3 godine, ili barem do 2021.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Transfer-News vom 06.11.2019
+++ Havertz: "Du kannst mit dem FC Bayern nichts falsch machen" +++
+++ Havertz: "Du kannst mit dem FC Bayern nichts falsch machen" +++
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Sarrifufna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.